Caute chlapi!
Mám problém... Potřebuju sundat středový panel v Corse Bcku... vubec mi to nesviti a rad bych to dal do nejake jine barvy.. zaroven si chci i zmenit podsviceni toho "pocitace" co ukazuje cas, datum (popr. stanici) a teplotu... Ta zluta nic moc...
Diky za rady!
Vyndal jsem vsechny cudliky a dole se mi to povedlo, ale nahore to porad nejak drzi a nerad bych to podelal...
Jeste jednou dikec!
Vyndání středového panelu.... Corsa B
Moderátor: Idaho
Vyndání středového panelu.... Corsa B
BMW...V8...
nevim přesně co myslíš ale jestli ti nesvítí tacháč tak nejdřív musíš odšroubovat ten černej umělej kryt ze sloupku řízení a pak už jenom sundat plastovej rám z tachometru - drží na 4 šroubech(2 nahoře a 2 dole) když to sundáš tak už máš před sebou holej tacháč kterej drží na 3 šroubech ty odšroubuješ a pak tě čeká to nejhorší musíš se dostat rukou za něj (málo prostoru) a odpojit náhon tachometru + další kabely co k němu vedou - náhon tachometru odpojíš tak že ho přitiskneš rukou k sobě je tam takový blbý pérko a zároveň ho vytáhneš pak už stačí vzádu vyměnit příslušnou žárovku, hlavně si dávej bacha abys neponičil ze zádu na tachometru vodící folii snad jsem ti pomoh 

Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr
Heh, diky za radu ale tohle vim... Ja potrebuju stredovej panel kde je radio, klimoska apod..spodli píše:nevim přesně co myslíš ale jestli ti nesvítí tacháč tak nejdřív musíš odšroubovat ten černej umělej kryt ze sloupku řízení a pak už jenom sundat plastovej rám z tachometru - drží na 4 šroubech(2 nahoře a 2 dole) když to sundáš tak už máš před sebou holej tacháč kterej drží na 3 šroubech ty odšroubuješ a pak tě čeká to nejhorší musíš se dostat rukou za něj (málo prostoru) a odpojit náhon tachometru + další kabely co k němu vedou - náhon tachometru odpojíš tak že ho přitiskneš rukou k sobě je tam takový blbý pérko a zároveň ho vytáhneš pak už stačí vzádu vyměnit příslušnou žárovku, hlavně si dávej bacha abys neponičil ze zádu na tachometru vodící folii snad jsem ti pomoh
BMW...V8...
tak tohle nevim zkus se mrknout na http://kolsa.wz.cz. je tam ke stáhnutí asi 400 stránková příručka na ruzný demontáže apod. je to ale na astru F nebo G, myslim že corsa bude mít tyhle ty věci řešený stejně nebo zkus corsa poradnu na http://www.opelclubrenbau.cz/forum_viewforum.php?20 

Bmw E36 323i coupe