Vyndání středového panelu.... Corsa B

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Termik

Vyndání středového panelu.... Corsa B

Příspěvek od Termik »

Caute chlapi!

Mám problém... Potřebuju sundat středový panel v Corse Bcku... vubec mi to nesviti a rad bych to dal do nejake jine barvy.. zaroven si chci i zmenit podsviceni toho "pocitace" co ukazuje cas, datum (popr. stanici) a teplotu... Ta zluta nic moc...

Diky za rady!

Vyndal jsem vsechny cudliky a dole se mi to povedlo, ale nahore to porad nejak drzi a nerad bych to podelal...

Jeste jednou dikec!
BMW...V8...

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

nevim přesně co myslíš ale jestli ti nesvítí tacháč tak nejdřív musíš odšroubovat ten černej umělej kryt ze sloupku řízení a pak už jenom sundat plastovej rám z tachometru - drží na 4 šroubech(2 nahoře a 2 dole) když to sundáš tak už máš před sebou holej tacháč kterej drží na 3 šroubech ty odšroubuješ a pak tě čeká to nejhorší musíš se dostat rukou za něj (málo prostoru) a odpojit náhon tachometru + další kabely co k němu vedou - náhon tachometru odpojíš tak že ho přitiskneš rukou k sobě je tam takový blbý pérko a zároveň ho vytáhneš pak už stačí vzádu vyměnit příslušnou žárovku, hlavně si dávej bacha abys neponičil ze zádu na tachometru vodící folii snad jsem ti pomoh :D
Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr

Termik

Příspěvek od Termik »

spodli píše:nevim přesně co myslíš ale jestli ti nesvítí tacháč tak nejdřív musíš odšroubovat ten černej umělej kryt ze sloupku řízení a pak už jenom sundat plastovej rám z tachometru - drží na 4 šroubech(2 nahoře a 2 dole) když to sundáš tak už máš před sebou holej tacháč kterej drží na 3 šroubech ty odšroubuješ a pak tě čeká to nejhorší musíš se dostat rukou za něj (málo prostoru) a odpojit náhon tachometru + další kabely co k němu vedou - náhon tachometru odpojíš tak že ho přitiskneš rukou k sobě je tam takový blbý pérko a zároveň ho vytáhneš pak už stačí vzádu vyměnit příslušnou žárovku, hlavně si dávej bacha abys neponičil ze zádu na tachometru vodící folii snad jsem ti pomoh :D
Heh, diky za radu ale tohle vim... Ja potrebuju stredovej panel kde je radio, klimoska apod..
BMW...V8...

spodli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spodli »

tak tohle nevim zkus se mrknout na http://kolsa.wz.cz. je tam ke stáhnutí asi 400 stránková příručka na ruzný demontáže apod. je to ale na astru F nebo G, myslim že corsa bude mít tyhle ty věci řešený stejně nebo zkus corsa poradnu na http://www.opelclubrenbau.cz/forum_viewforum.php?20 8)
Bmw E36 323i coupe
Opel Astra F, rv. 96, x16szr

Termik

Příspěvek od Termik »

Diky chlape, projedu to :wink: :wink: 8)
BMW...V8...

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“