rozvody na filcce?
Moderátor: Idaho
rozvody na filcce?
Mění se? jak často? Já si chci půjčit tátovo auto a říkal něco že chrastěj nebo co. Filcky moc neznám tak nevim. Je to r.v. 97 je to 50kw 1,3 ale ne MPi. Má najeto asi 110tis.....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Alfoun
- Kontaktovat uživatele:
Pri 110 bych rekl ze uz je cas na vymenu rozvodu... Ale nemyslim si ze bys mel mit strach s tim nekam vyrazit... Jinak vymena neni buhvijak slozita..Zalezi na tom jak mas vybavenou garaz...Klidne ti napisu postup jak na to,

http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp
U těhle řetězových rozvodů je spíš nepříjemný že když se vytahá řetěz a omačkaj kola, tak chrastí ale že by se třeba roztrh nebo něco podobnýho s tvýma kilometrama vůbec nehrozí a nesetkal sem se stim ani při daleko většim počtu kilometrů, takže jenom blbě chrastí a dělá si malinko vůli. Na výměnu je nejlepší odpojit převodovku a ostatní drobnosti a motor vytáhnou kus nahoru třeba kočkou. Pak to jde jak víno a ikdyž se zdá že je to zbytečně složitý tak je to jednoduší než ho nechat kde je a srát se stim půl dne, protože se ktomu může úplně na píču.
No to právě říkal že chrastí, ale jestli nehrozí že by se roztrh tak s tim pojedu, nějaký vůle mi nevadí, moje auto to neni a už tak je v takovym děsnym stavu že víc už ho zkazit nejderocco píše:U těhle řetězových rozvodů je spíš nepříjemný že když se vytahá řetěz a omačkaj kola, tak chrastí ale že by se třeba roztrh nebo něco podobnýho s tvýma kilometrama vůbec nehrozí a nesetkal sem se stim ani při daleko většim počtu kilometrů, takže jenom blbě chrastí a dělá si malinko vůli. Na výměnu je nejlepší odpojit převodovku a ostatní drobnosti a motor vytáhnou kus nahoru třeba kočkou. Pak to jde jak víno a ikdyž se zdá že je to zbytečně složitý tak je to jednoduší než ho nechat kde je a srát se stim půl dne, protože se ktomu může úplně na píču.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Hlavně pokud to budeš měnit, nebo dávat vyměnit, tak je potřeba vyměnit to opravdu komplet, ne jen řetěz. On totiž novej řetěz se pak zase zničí o ty starý kola a to mnohem dřív, takže to zase začne chrastit. A ještě optimální je po výměně rozvodů zkontrolovat a seřídit ventilový vůle.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Jj, to mi taky říkal ten člověk co mi dělá auto že to vymění takhle komplet že to je jinak k ničemu. Dnešní jízdu přežila, ještě jí čekaj dvě. RitchmaBeaver píše:Hlavně pokud to budeš měnit, nebo dávat vyměnit, tak je potřeba vyměnit to opravdu komplet, ne jen řetěz. On totiž novej řetěz se pak zase zničí o ty starý kola a to mnohem dřív, takže to zase začne chrastit. A ještě optimální je po výměně rozvodů zkontrolovat a seřídit ventilový vůle.
Mno firemní Forman jezdil asi sto tisíc kilometrů s rachtajícíma rozvodama a pak teprve když jsem si stěžoval, že to jako fakt docela hlučí se to vyměnilo. Ty rozvody kromě hluku mají jen jednu negativní vlastnost - malinko je rozhašený časování, ale to u tohohle motoru má tak malej efekt, že někteří lidi to prostě radši nechají rachotitAnonymous píše:Jj, to mi taky říkal ten člověk co mi dělá auto že to vymění takhle komplet že to je jinak k ničemu. Dnešní jízdu přežila, ještě jí čekaj dvě. RitchmaBeaver píše:Hlavně pokud to budeš měnit, nebo dávat vyměnit, tak je potřeba vyměnit to opravdu komplet, ne jen řetěz. On totiž novej řetěz se pak zase zničí o ty starý kola a to mnohem dřív, takže to zase začne chrastit. A ještě optimální je po výměně rozvodů zkontrolovat a seřídit ventilový vůle.

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)