http://www.czechferrari.cz/zip/f40_no_hp.wmv
1,9mb
Moderátor: Jardafox
Violator píše:http://www.mkiv.com/videoarchive/avi-mp ... _supra.zip
8,3 MB
a to je škoda že ten okruh nebyl delší..a musel se zařadit na vnější stopu.ale i tak supra vyhrála. sorry modenoale proto tam asi nedali supru do toho prvního videa od tebe
![]()
Violator píše:no na tý rovince vokolo něj proflčela jak kolem traboše...akorát že vnitřkem by to už nezvládnul tak se musel zase za něj...ale na konci vidíš jasně...supra 318..ferrari 308...na to že ferrari má jednou takovej motor navíc taky s turbem a o 6 válců víc tak mi to přijde skoro smutný. tuhle sem potkal na dálnici ještě když sem byl sériovej 512tku a dostala takovej mazec že z toho chudák začal dělat že už ve 230ti telefonuje a vlastně se nehoní
to je to samý jako Karel, furt se chcete strašně porovnávat se supersportama (sériovýmaViolator píše:no na tý rovince vokolo něj proflčela jak kolem traboše...akorát že vnitřkem by to už nezvládnul tak se musel zase za něj...ale na konci vidíš jasně...supra 318..ferrari 308...na to že ferrari má jednou takovej motor navíc taky s turbem a o 6 válců víc tak mi to přijde skoro smutný. tuhle sem potkal na dálnici ještě když sem byl sériovej 512tku a dostala takovej mazec že z toho chudák začal dělat že už ve 230ti telefonuje a vlastně se nehoní
moc to žereš:) honit si pero "buhvijak" upravenym autem proti seriovemu "buhvijakdrahemu" autu je o cem?Violator píše:no na tý rovince vokolo něj proflčela jak kolem traboše...akorát že vnitřkem by to už nezvládnul tak se musel zase za něj...ale na konci vidíš jasně...supra 318..ferrari 308...na to že ferrari má jednou takovej motor navíc taky s turbem a o 6 válců víc tak mi to přijde skoro smutný. tuhle sem potkal na dálnici ještě když sem byl sériovej 512tku a dostala takovej mazec že z toho chudák začal dělat že už ve 230ti telefonuje a vlastně se nehoní
Nevim jestli tvuj post chapat jako nakou tajenku, ale mam pocit ze jsi v Davidove prispevku neco prehledl...KFJ píše:moc to žereš:) honit si pero "buhvijak" upravenym autem proti seriovemu "buhvijakdrahemu" autu je o cem?Violator píše:no na tý rovince vokolo něj proflčela jak kolem traboše...akorát že vnitřkem by to už nezvládnul tak se musel zase za něj...ale na konci vidíš jasně...supra 318..ferrari 308...na to že ferrari má jednou takovej motor navíc taky s turbem a o 6 válců víc tak mi to přijde skoro smutný. tuhle sem potkal na dálnici ještě když sem byl sériovej 512tku a dostala takovej mazec že z toho chudák začal dělat že už ve 230ti telefonuje a vlastně se nehoní
reagoval jsem na to konkretni video a hlavne celkove na podobne proflaknuta temataZemi píše:Nevim jestli tvuj post chapat jako nakou tajenku, ale mam pocit ze jsi v Davidove prispevku neco prehledl...KFJ píše:moc to žereš:) honit si pero "buhvijak" upravenym autem proti seriovemu "buhvijakdrahemu" autu je o cem?Violator píše:no na tý rovince vokolo něj proflčela jak kolem traboše...akorát že vnitřkem by to už nezvládnul tak se musel zase za něj...ale na konci vidíš jasně...supra 318..ferrari 308...na to že ferrari má jednou takovej motor navíc taky s turbem a o 6 válců víc tak mi to přijde skoro smutný. tuhle sem potkal na dálnici ještě když sem byl sériovej 512tku a dostala takovej mazec že z toho chudák začal dělat že už ve 230ti telefonuje a vlastně se nehoní