Snížení hlavy motoru
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
pekna prace...sem taky premejslel ze si upravym vyvukove kanaly a svody....ale nakonec sem koupil komplet ladeny....Lukaash píše:http://www.artdriving.euweb.cz/indexupravy.html
"moje" prace (-1,2mm) na kamosovo hlave z Fa

VW PASSAT B5
Re: Snížení hlavy motoru
Myslím,že kluci mají pravdu. U takového auta to je nic moc. A 1mm je trochu hodně. Zhruba při 0.5 ti mužou začít písty mlatit do vetilů. Zaleží na zom o kolik krát už ta hlava byla zarovnávaná. A jestli chceš aby to auto jelo líp tak hlava je málo. Měl jsem taky felu 1.3í ne MPI. a jela 180. ale byla to jízda smrti se třepalo jak před jaderným výbuchem.
VW golf II GT 1.8Turbo
snižování hlavy
Zásah to je dost velký a taky životnost horší,ale pak ten efekt 

VW golf II GT 1.8Turbo
snižování hlavy
Ten filtr není špatny pokud je dobře odstíněný a má dobrý přívod vzduchu, ale ten čip
Mírnější snížení hlavy, dolícování potrubí,a nějaky ten bezkatový výfuk si myslím výjde levněji než čip. A účinek je možná i lepší. Ovšem záleží na stavu a druhu motoru atd.

VW golf II GT 1.8Turbo
jestli ti jde o výkon, běž na to od lesa. Sežen motor z fabie, protože má ochranný rám okolo hlavních šálů (prostě výztuha uložení kliky) a má kliku zdvih 78, nechej si převrtat vložky na 78 jde to, kdyby někdo tvrdil že tak mi věř, nechej si ty vložky správně usadit a hlavně si do nich nechej udělat zápichy na měděný těsnění, ojnice pokud nebudeš kupovat kovaný nebo titanový, tak dej z felicie, písty kup na felicie kitcar jsou to 78 na zdvih 78 a klasický ojnice, vačka minimálně z fildy 136mpi (257/257) lépe 280, sežen si někoho kdo ti to načipuje, odlehči setrvák (max do 6kil) a řemenice co to půjde a dáš s přehledem naprdel fabii 1,4 16 ventil 74 kw
víc se mi o tom psát nechce tak studuj a přemýšlej, snížením hlavy o cca 1 mm dosáhneš sotva 5 koní a ty chceš určitě víc
jo a nezapomen na sport fitr, katalyzátor pryč a výfuk odlehčit
ale jako první si udělej pořádný brzdy a suprovej podvozek
víc se mi o tom psát nechce tak studuj a přemýšlej, snížením hlavy o cca 1 mm dosáhneš sotva 5 koní a ty chceš určitě víc
jo a nezapomen na sport fitr, katalyzátor pryč a výfuk odlehčit
ale jako první si udělej pořádný brzdy a suprovej podvozek