Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Drive2Die in Bohumín
chudáček malej náhodou žabka mu šla pěkně akorát ta voda byla daleko 

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Pise, ze je to pouzite z CBR 929RR, pokud jsem to dobre pochopil.
Live4Ride Syndicate
Ja jsem v tomhle lama, ale jestli jsem to dobre pochopil, fuknkce je "polished manifold", tudis vylestene saci a vyfukove kanaly. Vyndal puvodni a dal tam tohle, jak rika, z CBR 929RR.
Muze mi to nekdo vysvetlit??
Muze mi to nekdo vysvetlit??

Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
uz je to tady !
http://www.novinky.cz/krimi/71171-skini ... branu.html
http://www.novinky.cz/krimi/71236-domob ... notka.html
.... kde se daji posilat prispevky ?
http://www.novinky.cz/krimi/71171-skini ... branu.html
http://www.novinky.cz/krimi/71236-domob ... notka.html
.... kde se daji posilat prispevky ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
podle me je ucel dostat tam co nejvice vzduchu co nejkratsi cestou.
kazdy valec bude mit svoji klapu. v zadnem pripade to nejsou karburatory. je to saci blok se ctyrma klapama a vstrikovaci listou se ctyrmy vstriky, ty klapy jsou ovladane potenciometrem. myslim ze to s tim urcite pojede lip a bude sranda se s tim domluvit.
kazdy valec bude mit svoji klapu. v zadnem pripade to nejsou karburatory. je to saci blok se ctyrma klapama a vstrikovaci listou se ctyrmy vstriky, ty klapy jsou ovladane potenciometrem. myslim ze to s tim urcite pojede lip a bude sranda se s tim domluvit.
Mimochodem, nekdo ma u me CD DJ Tiesta a nedostavil se pro nej na nedelni sraz 

Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
Sly: jestli toho dj těsta nikdo nechce, tak já se klidně dostavím... napiš kde a kdy... 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

F.l.a.n.e.l.> No zatim jeste nejsem takova ku**wa, abych pustil cizi medium, ale treba k tomu casem dospeju. 

Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
Sly: pro koho je to Cedlo??? Jestli pro Vyviho, tak mu řeknu ať mi to pááálne... Jestli pro nějakého "cizího" tak nechceš mi to pálnout??? Dal bych ti pak many za cedlo...
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
doufam , ze to tady necte nekdo z http://www.osa.cz/F.l.a.n.e.l. píše:Sly: pro koho je to Cedlo??? Jestli pro Vyviho, tak mu řeknu ať mi to pááálne... Jestli pro nějakého "cizího" tak nechceš mi to pálnout??? Dal bych ti pak many za cedlo...

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- F.l.a.n.e.l.
tomoking>
Ja si pouze zalohuji sve originalni cd, resp. porizuji legalni kopii, na kterou mam v souladu s § 49 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb. v pl. zn. pravo. Vubec netusim, o cem to tady F.l.a.n.e.l. mluvi. 

Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
To je krize tady

Skleróza nebolí!!!Sly píše:Mimochodem, nekdo ma u me CD DJ Tiesta a nedostavil se pro nej na nedelni sraz

InterCars CZ
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
.... tebou citovany zakon je : ZÁKON ze dne 4. dubna 2000 o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonůSly píše:tomoking>Ja si pouze zalohuji sve originalni cd, resp. porizuji legalni kopii, na kterou mam v souladu s § 49 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb. v pl. zn. pravo. Vubec netusim, o cem to tady F.l.a.n.e.l. mluvi.

a ten nema s 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících
s právem autorským ao změně některých zákonů (autorský zákon) NIC SPOLECNEHO

http://www.sagit.cz/pages/sbirkatxt.asp ... d=76&typ=r
hezke cteni

Kaviarovy tousty, on si ten zakon dohledal. No to me poser. Ja si vymyslim svuj vlastni zakon, paragraf, odstavec a dokonce i datum vydani a on si ho najde.tomoking píše: .... tebou citovany zakon je : ZÁKON ze dne 4. dubna 2000 o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů![]()
a ten nema s 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících
s právem autorským ao změně některých zákonů (autorský zákon) NIC SPOLECNEHO![]()

Live4Ride Syndicate
V nedeli.Wawra píše:Sly píše:Skleróza nebolí!!!buď zase v neděli nebo někdy, až budeš mít čas...
Live4Ride Syndicate
Dneska jsem se hnal !chvíli! na rudné za nejnovějším Astonem Vantague V12 na ostravských spz a řídil to takovej hezkej padesátník 
Když už pak byla rudná u Poruby suchá,tak to jenom tak lehce prohráblo a už tam nebyl

Když už pak byla rudná u Poruby suchá,tak to jenom tak lehce prohráblo a už tam nebyl

das Auto