jukněte na to
http://zpravy.idnes.cz/multimedia.asp?r ... ci_nel&m=v
Moderátor: Jardafox
Fiesta píše:pekny...libi se mi to...a doufam ze ve volbach to tato strana vyhraje...i kdyz kradou vsichni , je treba stridat.
Ritchma píše:Kdyby si místo zrcátek, nárazníků, větších kol atd. radši dal ty peníze nemocnejm dětemYANEK píše:hustý voe by mě zajímalo kolik to zase stálo kdyby všecky strany to co narvou do propagace radši dali nemocnejm dětem udělaj líp
No jenom abyYANEK píše:Ritchma píše:Kdyby si místo zrcátek, nárazníků, větších kol atd. radši dal ty peníze nemocnejm dětemYANEK píše:hustý voe by mě zajímalo kolik to zase stálo kdyby všecky strany to co narvou do propagace radši dali nemocnejm dětem udělaj líp
to je trošku něco jinýho já si ty peníze vydělám poctivě
Vždyť oni taky, dostávaji dary od Nigerijskejch křováků, nebo mrtvejch MaďarůYANEK píše:Ritchma píše:Kdyby si místo zrcátek, nárazníků, větších kol atd. radši dal ty peníze nemocnejm dětemYANEK píše:hustý voe by mě zajímalo kolik to zase stálo kdyby všecky strany to co narvou do propagace radši dali nemocnejm dětem udělaj líp
to je trošku něco jinýho já si ty peníze vydělám poctivě
Anděl píše:Konečně nějaký zajímavý předvolební spot.![]()
Nějak furt nechápu lidi co říkají, kdyby se ty peníze raději dali dětem atd.......
Jde jenom o peníze. Peníze jsou jen prostředek, který určuje co budeme dělat. V reklamě(jako jinde) dělají lidé, kteří mají děti(třeba i nemocné) a ti z těchto peněz žijí.
Jenže to oni neudělaj, oni utratěj hafo peněz za volební spot, kterej nakonec v důsledku stejně zacvakáme my všichni, nakýblujou se do parlamentu, prdele si budou vozit nejmíň v SuperBech, neřkuli v 8čkovejch audinách, bo 7 BMW, začnou pomalinku polehounku hrabat a hrabat a stejně to skončí jako vždycky nějakym skandálemFiesta píše:hlavne at snizi ty dane...a sobe si uskromni na dietach a platech...a budem se mit vetsina dobre.
Většinou nastupuju jako poslední tak mi poděkujou a lístek mi nedaj. Takže to má 80kč ode mě když to udělá desetkrát tak ma osm stoveček do kapsy, to je slušnýYANEK píše:jj vo tom vim to dělaj meziměstský normálně nebo ti vyjede prázdnej lístek je to pakáž
asi tak, jejich rozpočet na tyhle volby je 80 mio Kč, ČSSD říká něco o 100kujon píše:Jenže to oni neudělaj, oni utratěj hafo peněz za volební spot, kterej nakonec v důsledku stejně zacvakáme my všichni, nakýblujou se do parlamentu, prdele si budou vozit nejmíň v SuperBech, neřkuli v 8čkovejch audinách, bo 7 BMW, začnou pomalinku polehounku hrabat a hrabat a stejně to skončí jako vždycky nějakym skandálemFiesta píše:hlavne at snizi ty dane...a sobe si uskromni na dietach a platech...a budem se mit vetsina dobre.Tady v ČR když jdeš volit, tak volíš stranu která znamená "menší zlo" a né tu kterou bys přesně chtěl a která by opravdu něco podnětnýho udělala, všichni jsou to jen přizdisráči, který jak už sem řikal nahoře, hrabou a hrabou pro sebe, a z normálních lidí si dělaj vyloženě prdel :-/