Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Moc pěné fotečky napařeného předsedy... Myslím, že bys našel stejnou řeč s barrym a Favem 

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
S kerým Mírou?! Žádného neznám?!Sly píše:Nene.Dolph píše:Moc pěné fotečky napařeného předsedy... Myslím, že bys našel stejnou řeč s barrym a FavemTenhle stav byl opravdu vyjimecny. 2 x 25, to se muselo oslavit, ale jindy vzdy s mirou a to myslim vazne.

Rudu neposlouchej, protože on snědl nějakou plesnivou vtipnou kaši a teď mu z huby létají hovna...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drive2Die in Bohumín
... poznal ? nejen poznal ! i pres ten mobil bys jeste nafoukal tak 0.8 promileSly píše:Ehm. V nedeli me probudil az Tomoking. Bylo myslim nejak 16:30. Urcite po hlase poznal, ze NECO neni v poradku![]()

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking píše:... poznal ? nejen poznal ! i pres ten mobil bys jeste nafoukal tak 0.8 promile

Live4Ride Syndicate
On si z tebe jen dělá srandu, vůbec ho neposlouchej...Sly píše:tomoking píše:... poznal ? nejen poznal ! i pres ten mobil bys jeste nafoukal tak 0.8 promile

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
nejlepsi bylo jak se slymak v noci dobyval do vedlejsiho vchodu a kdyz jsem mu rekl ze bydli vedle, tak sem byl nejvetsi chuj...
nakonec mi uveril.......

nakonec mi uveril.......
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Dan píše:nejlepsi bylo jak se slymak v noci dobyval do vedlejsiho vchodu a kdyz jsem mu rekl ze bydli vedle, tak sem byl nejvetsi chuj...
nakonec mi uveril.......

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Můžu dosvědčit předseda byl tak trochu jako robot ale špatně naprogramovanejDan píše:nejlepsi bylo jak se slymak v noci dobyval do vedlejsiho vchodu a kdyz jsem mu rekl ze bydli vedle, tak sem byl nejvetsi chuj...
nakonec mi uveril.......

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
v karabasu na balkone taky pekne vyvadel a v nedeli jsme tam radsi ani nesly.
a to radsi nebudu rikat, co delal potom doma.
at vam to rekne sam. dostal bych cervenou kartu.
a to radsi nebudu rikat, co delal potom doma.
at vam to rekne sam. dostal bych cervenou kartu.
Ale co hlavne ze si poradne ty narozky oslavil a mas na co vzpominat ne?
))

Taky bych se ožral, ale se mnou už nikdo nechce pít... 

www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Jeden nechceš alkohol ani vidět a druhý den se mu nebráníš!Mr. Favo píše:Staci rict ja se tomu nikdy nebranimDolph píše:Taky bych se ožral, ale se mnou už nikdo nechce pít...![]()

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Tobě se to vždycky podaří!tomoking píše:........... tak prece ma prace u Policie sve nevyhodyDolph píše:Taky bych se ožral, ale se mnou už nikdo nechce pít...![]()

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
kuwa nechte toho rudu na pokoji, nebo se na nas vysere.
za par let z neho muze byt celkem vysoce postavene zvyre a nikdy nevis kdy se ti muze hodit..............ne ze bych chtel splhat......
za par let z neho muze byt celkem vysoce postavene zvyre a nikdy nevis kdy se ti muze hodit..............ne ze bych chtel splhat......
Jo jo bude ze mě velké zvíře a všechny vás pozavírám a ty vaše "tuningy" nechám odtáhnout... Samozřejmě se to netýká Dana..., tomu budu posílat hlídky hlídat auto...
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Dolph píše:Jo jo bude ze mě velké zvíře a všechny vás pozavírám a ty vaše "tuningy" nechám odtáhnout... Samozřejmě se to netýká Dana..., tomu budu posílat hlídky hlídat auto...
Hmm tak to je servis hlídkování a zadarmo

tak to sem klidny

Volal Doupovec. Vezu tam Hondu ve stredu. Dane, ted asi nevytahnes paty z baraku, kdyz bude od stredy net doma.. Kazdopadne streda doufam plati.
Live4Ride Syndicate