krok zpet? snad ukrok jinam nez jsme cekali...Sly píše:V jednoduchosti byva mnohdy sila. Za timhle autem se bude stale otacet spousty lidi, na akcich bude budit spoustu pozornosti, ale tenhle krok je pro ni imho krokem zpet.
Axon Faby - novinky
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Axon Faby - novinky
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Tohle to myslim vyjadřuje víc než výstižně "úkrok stranou"
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
vittorio
- Kontaktovat uživatele:
jak vypada ta zelena co se o ni porad bavite?
jinak udelany je to pekne ale bych to nechtel
at zije DEUTSCHLAND v uprave vozidel
jinak udelany je to pekne ale bych to nechtel
at zije DEUTSCHLAND v uprave vozidel
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
viewtopic.php?t=19687&start=0 tady máš 5 stránek o ní vitto 

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
vittorio
- Kontaktovat uživatele:
jj dekuji
no kopie axonu co jako jinyho to je...vyjel axon to se mi libilo, vyjelo deset dalsich naprosto totoznejch fabek...to uz mi nic nerika a mam je za kopii takze tato zelena mi nic nerekne
no kopie axonu co jako jinyho to je...vyjel axon to se mi libilo, vyjelo deset dalsich naprosto totoznejch fabek...to uz mi nic nerika a mam je za kopii takze tato zelena mi nic nerekne
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá dobře no bohužel je to kopie no když firma udělá spojler tak ho mají za chvíli všechna auta. 
hm pěkné hlavně ta modrá byla tuzing jak svina a tět je bomba":)
hm vono je to v celku jasný že když si někdo koupí celej kit tak to vždy bude vypadat stejně jenom kola barva a světla a další drobnosti"ale když vezmz zelenou modrou a axon tak se mi axon libí nejmín"
hm vono je to v celku jasný že když si někdo koupí celej kit tak to vždy bude vypadat stejně jenom kola barva a světla a další drobnosti"ale když vezmz zelenou modrou a axon tak se mi axon libí nejmín"
asi jste tu fábku neviděli live poač já z ní šel do kolen!!
ovšem nejhezčí na ní je ten lak!
Renault Clio Sport
www.cliosport.cz
www.cliosport.cz
tak mne nejakou ukaz ja vim o tyhle zeleny, pak axon, a ta zluta pticova, ale ze by byly uplne na chlup stejny to nee, kazda se mne libi necim jinymvittorio píše:jj dekuji
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
alt píše:asi jste tu fábku neviděli live poač já z ní šel do kolen!!
ja ji videl live nekolikrat---bohuzel me opravdu nebere
Touran BMM
pticova nema axonacky narazniky proc ji sem pletesjarda píše:tak mne nejakou ukaz ja vim o tyhle zeleny, pak axon, a ta zluta pticova, ale ze by byly uplne na chlup stejny to nee, kazda se mne libi necim jinymvittorio píše:jj dekuji
ale s axonackejma znam asi 8 fabii -- jak rikam nic proti plasty jsou to pekny ale nezda se mi pak takovy auto vydavat za buhvijakou pecku at uz ma lak jakej chce
i kdyz jednu s axonackejma plastama obdivuju ale ta ma uvnitr 1,8T
Touran BMM
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Amoga
cocu2 píše:Uz mas opravenou tu kapotu ze tady rozdavas moudrosti.
To asi nema tak se ti omlouvam doufam ze se te to nejak nedotklo.To bych opravdu nechtel.Promin ale kdyz jsem vas videl serazeny v Praze tak se me to moc nevzalo jednomu nesedel naraznik ty jsi mel teda tu kapotu chapu ze se s tim neda nic delat kdyz se najde nejakej vul kterej dela tyhle veci.Me takhle ukradli kola a nedali mi auto ani na špalky.Ale sam vas bůh Ptica rekl ze zelena nema konkurenci a je nejlepsi fabka co je.To uz neco znamena!Tak dohady o tom co je lapsi uz nemaji cenu.Ukazalo se to i v Brně kdyz si zelena odvezla pohar za prvni misto!
chlape ja s tim autem jezdim den co den, jak soukrome tak sluzebne, jezdim kazdej den polni cestou na stavbu tam a zpatky a na ty stvabe mi taky udelal nekdo diru do kapoty, nemam 2500 - 3000 na lak-zatim ne
takze nelze srovnavat se showcary jako je ptica nebo ta zelena fabka
zelena fabka reknema nema konkurenci co se tyce zpracovani a uplnosti uprav (soucasne s pticou, wasabim a axonem), , provedeni laku, typu laku a zpracovani interieru atd
ja tady ale diskutuju abych hodnotil napad, to co je na aute novyho,jinyho, (nez ostatni auta),protoze to je to co stavi auto na predni pricku - samozrejme ruku v ruce s perfektnim zpracovanim a vkusem (to rikam abych vyloucil paskvily, ktery jsou sice taky jedinecny a originalni ale hnusny) a to promin, ale to je na zelene fabce pouze lak a plus me zaujaly brzdy
kola uz pouzil na fabce jako druhy, narazniky asi jako desaty, zavareni klik uz je rutina, zavareni zadku taky
kdyby ten clovicek pouzil jine plasty (vkusne a pritom nove) a nepouzil tu okorvouci kombinaci cervene a zelene tak by opravdu mohla byt tato fabka no1
ta fabka je pekna, je jedna z nejlepsich ale neni to neco co vyrazi dech a reknes si...tak tohle s fabii jeste nikdo neudelal
a jeste na jedny veci tato fabka vydelava a tim je to ze ji nechal skoro rok uklizenou a pak vyjel s kompletnima upravama (ale na to kazdej prostredky nemame)
zelena fabka reknema nema konkurenci co se tyce zpracovani a uplnosti uprav (soucasne s pticou, wasabim a axonem), , provedeni laku, typu laku a zpracovani interieru atd
ja tady ale diskutuju abych hodnotil napad, to co je na aute novyho,jinyho, (nez ostatni auta),protoze to je to co stavi auto na predni pricku - samozrejme ruku v ruce s perfektnim zpracovanim a vkusem (to rikam abych vyloucil paskvily, ktery jsou sice taky jedinecny a originalni ale hnusny) a to promin, ale to je na zelene fabce pouze lak a plus me zaujaly brzdy
kola uz pouzil na fabce jako druhy, narazniky asi jako desaty, zavareni klik uz je rutina, zavareni zadku taky
kdyby ten clovicek pouzil jine plasty (vkusne a pritom nove) a nepouzil tu okorvouci kombinaci cervene a zelene tak by opravdu mohla byt tato fabka no1
ta fabka je pekna, je jedna z nejlepsich ale neni to neco co vyrazi dech a reknes si...tak tohle s fabii jeste nikdo neudelal
a jeste na jedny veci tato fabka vydelava a tim je to ze ji nechal skoro rok uklizenou a pak vyjel s kompletnima upravama (ale na to kazdej prostredky nemame)
Touran BMM
uz sem se lek ze si na wasabiho nikdo nevzpomene.. podle me ma mnohem hezci bodykit nez ten axon nebo ta zelena...libi se mi z fabek asi nejvic!amogh píše:chlape ja s tim autem jezdim den co den, jak soukrome tak sluzebne, jezdim kazdej den polni cestou na stavbu tam a zpatky a na ty stvabe mi taky udelal nekdo diru do kapoty, nemam 2500 - 3000 na lak-zatim ne
Looking for some car....
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
proc te sere ze se to par lidem libi?amogh píše:pticova nema axonacky narazniky proc ji sem pletesjarda píše:tak mne nejakou ukaz ja vim o tyhle zeleny, pak axon, a ta zluta pticova, ale ze by byly uplne na chlup stejny to nee, kazda se mne libi necim jinymvittorio píše:jj dekuji
ale s axonackejma znam asi 8 fabii -- jak rikam nic proti plasty jsou to pekny ale nezda se mi pak takovy auto vydavat za buhvijakou pecku at uz ma lak jakej chce
i kdyz jednu s axonackejma plastama obdivuju ale ta ma uvnitr 1,8T
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
vyhrabal sem wasabi a ještě jeden hezkej kousek
- Přílohy
-
- !f2.jpg (51.76 KiB) Zobrazeno 1451 x
-
- s152.jpg (42.41 KiB) Zobrazeno 1451 x
-
- s150.jpg (67.98 KiB) Zobrazeno 1451 x
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
nějak mi to nepřihodilo předek...
dávám dodatečně
dávám dodatečně
- Přílohy
-
- !f5.jpg (59.66 KiB) Zobrazeno 1447 x
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
ten predek ty cerveny se mne ke tvarum fobie moc nehodi rozhodne lepsi ta zelena nebo zluta pticova, k ty cerny se nema cenu vyjadrovat to je hruza 
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- KFJ
- Kontaktovat uživatele: