krok zpet? snad ukrok jinam nez jsme cekali...Sly píše:V jednoduchosti byva mnohdy sila. Za timhle autem se bude stale otacet spousty lidi, na akcich bude budit spoustu pozornosti, ale tenhle krok je pro ni imho krokem zpet.

krok zpet? snad ukrok jinam nez jsme cekali...Sly píše:V jednoduchosti byva mnohdy sila. Za timhle autem se bude stale otacet spousty lidi, na akcich bude budit spoustu pozornosti, ale tenhle krok je pro ni imho krokem zpet.
tak mne nejakou ukaz ja vim o tyhle zeleny, pak axon, a ta zluta pticova, ale ze by byly uplne na chlup stejny to nee, kazda se mne libi necim jinymvittorio píše:jj dekuji
no kopie axonu co jako jinyho to je...vyjel axon to se mi libilo, vyjelo deset dalsich naprosto totoznejch fabek...to uz mi nic nerika a mam je za kopii takze tato zelena mi nic nerekne
alt píše:asi jste tu fábku neviděli live poač já z ní šel do kolen!!
ovšem nejhezčí na ní je ten lak!
pticova nema axonacky narazniky proc ji sem pletesjarda píše:tak mne nejakou ukaz ja vim o tyhle zeleny, pak axon, a ta zluta pticova, ale ze by byly uplne na chlup stejny to nee, kazda se mne libi necim jinymvittorio píše:jj dekuji
no kopie axonu co jako jinyho to je...vyjel axon to se mi libilo, vyjelo deset dalsich naprosto totoznejch fabek...to uz mi nic nerika a mam je za kopii takze tato zelena mi nic nerekne
cocu2 píše:Uz mas opravenou tu kapotu ze tady rozdavas moudrosti.
uz sem se lek ze si na wasabiho nikdo nevzpomene.. podle me ma mnohem hezci bodykit nez ten axon nebo ta zelena...libi se mi z fabek asi nejvic!amogh píše:chlape ja s tim autem jezdim den co den, jak soukrome tak sluzebne, jezdim kazdej den polni cestou na stavbu tam a zpatky a na ty stvabe mi taky udelal nekdo diru do kapoty, nemam 2500 - 3000 na lak-zatim ne
takze nelze srovnavat se showcary jako je ptica nebo ta zelena fabka
zelena fabka reknema nema konkurenci co se tyce zpracovani a uplnosti uprav (soucasne s pticou, wasabim a axonem), , provedeni laku, typu laku a zpracovani interieru atd
ja tady ale diskutuju abych hodnotil napad, to co je na aute novyho,jinyho, (nez ostatni auta),protoze to je to co stavi auto na predni pricku - samozrejme ruku v ruce s perfektnim zpracovanim a vkusem (to rikam abych vyloucil paskvily, ktery jsou sice taky jedinecny a originalni ale hnusny) a to promin, ale to je na zelene fabce pouze lak a plus me zaujaly brzdy
kola uz pouzil na fabce jako druhy, narazniky asi jako desaty, zavareni klik uz je rutina, zavareni zadku taky
kdyby ten clovicek pouzil jine plasty (vkusne a pritom nove) a nepouzil tu okorvouci kombinaci cervene a zelene tak by opravdu mohla byt tato fabka no1
ta fabka je pekna, je jedna z nejlepsich ale neni to neco co vyrazi dech a reknes si...tak tohle s fabii jeste nikdo neudelal
a jeste na jedny veci tato fabka vydelava a tim je to ze ji nechal skoro rok uklizenou a pak vyjel s kompletnima upravama (ale na to kazdej prostredky nemame)
proc te sere ze se to par lidem libi?amogh píše:pticova nema axonacky narazniky proc ji sem pletesjarda píše:tak mne nejakou ukaz ja vim o tyhle zeleny, pak axon, a ta zluta pticova, ale ze by byly uplne na chlup stejny to nee, kazda se mne libi necim jinymvittorio píše:jj dekuji
ale s axonackejma znam asi 8 fabii -- jak rikam nic proti plasty jsou to pekny ale nezda se mi pak takovy auto vydavat za buhvijakou pecku at uz ma lak jakej chce
i kdyz jednu s axonackejma plastama obdivuju ale ta ma uvnitr 1,8T