barry píše:Wawra
Sice jsem hrál 13 let na housle ale vážnou hudbu už nějak nemusím!

Moderátor: Dave0401
barry píše:Wawra
Sice jsem hrál 13 let na housle ale vážnou hudbu už nějak nemusím!
Zítra po roce je opráším a naladím a zahraji sestřičce a mamince koledy, aby zapoměli na to jaký jsem...Dan píše:13 let? ty vole tak to nam nekdy musis zaskripat............treba tiesta bys zvladl ne?
Ale já vím! Ber to jako recesi, takovou srandu! Mám nějaké vzdělání tak i něco vím!Wawra píše:barry píše:Wawra
Sice jsem hrál 13 let na housle ale vážnou hudbu už nějak nemusím!![]()
to je prohlížeč!!! je lepší než IE, netahá tolik
a rozhodně dává microsoftu
F.l.a.n.e.l. píše:VYVI: ne !!!V-Y-V-I píše:Vy chcete trhnout rekoprd v hvězdičkách,jako TUNER LUKAS PMy jen chceme dohnat tebe
To je vuuuul.Dan píše:13 let? ty vole tak to nam nekdy musis zaskripat............treba tiesta bys zvladl ne?
REMIX: všichni chtějí být jako KUBA, ale nikdyremix píše:V-Y-V-I >> ja sem tu o malinko dyl jak ty a ani zdaleka nemam tolik....vzdycky sem chtel byt jako ty a porad se mi nedari
si piš...chceš přijít taky? Dnes jsem byl v 8 ráno pro Lojzu a už je bez hlavy, stáhnutý, vykuchaný...Dan píše:myslis ze budou mit radost???
ty vrahu..................zabit nemou tvar....styd se!barry píše:si piš...chceš přijít taky? Dnes jsem byl v 8 ráno pro Lojzu a už je bez hlavy, stáhnutý, vykuchaný...Dan píše:myslis ze budou mit radost???
Ty zvrhlíkutomoking píše:bacha at nedopadnete takhle ..... sedite furt u netu , zestarnete ani si nezasukate a dopadnete takhle :
http://www.super.cz/pribehy/4498-moje-k ... delam.html
jj jsem ten tretiMr. Yaris píše:Kecáš, pouhá výmluvaJá to taky říkám
Tak ten je dobrýtomoking píše:jj jsem ten tretiMr. Yaris píše:Kecáš, pouhá výmluvaJá to taky říkám
![]()
Tři chlapi si jdou zašukat na privat.
Čekají v kuchyni a chodí jeden po druhém.
První vleze do ložnice a po pár minutách se ozve děsnej křik.
Vyleze ven, a chlapi se ho ptají: "Co jsi tam s ní dělal?"
"No přece víte jak mám velký péro, ne?"
"No, to je fakt, to víme."
"Takže jsem jí po chvilce natrhl rodidla."
Jde tam druhej. Zase za chvilku řev jak sviňa.
Vyleze ven a na otázku co s ní dělal odpoví: "No přece víte jak mám velký péro, ne?"
"Tož, pipku měla natrženou, tak jsem jí ho dal do huby a natrhl jsem jí koutky."
Jde tam třetí, za chvilku strašnej řev, on vychází a na otázku
co s ní dělal odpoví: "Víte přece, jak mám malý péro, ne?"
"No, tak jsem jí aspoň zlomil ruku......"