Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Drive2Die in Bohumín
hele na co jsem narazil.....................MartinTDi na ebay.de, sice jenom kousek, ale prece
http://cgi.ebay.de/RECARO-AUTO-AUFKLEBE ... dZViewItem
http://cgi.ebay.de/RECARO-AUTO-AUFKLEBE ... dZViewItem
Jo martin je na e-bay...co tam asi dělá... 

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Machruju tam.Dolph píše:Jo martin je na e-bay...co tam asi dělá...

Je to on 
Kuwa, jsem jel do ov vlakem a jak to dopadlo. Pri ceste zpet jsem nasedl na blby vlak, smer Cesky Tesin, coz by bylo v poradku, ale nesmela by se ta devka rozjet opacnym smerem. No ale prave jsem dorazil domu. Train sucks.

Kuwa, jsem jel do ov vlakem a jak to dopadlo. Pri ceste zpet jsem nasedl na blby vlak, smer Cesky Tesin, coz by bylo v poradku, ale nesmela by se ta devka rozjet opacnym smerem. No ale prave jsem dorazil domu. Train sucks.
Live4Ride Syndicate
Jinak mi psal Doupovec, ze spolecne potrubi uz ma hotove. Dovari drzaky a zacina svody. Puvodni tlumic byl pry hodne kuriozni a vazil nejmene tunu. Presne 14.5kg - hruza doslova
Neodpustil si poznamku, ze zprznenost puvodniho potrubi byla pomerne znacna. 

Live4Ride Syndicate
to je vůůůůůůůůůůůůůl..............Sly píše:Je to on

kuwa nemachruj a zarid si doma ten internet joudo.......MartinTDi píše:Machruju tam.Dolph píše:Jo martin je na e-bay...co tam asi dělá...![]()
![]()

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:Je to on
.... kuva, vidim, ze ani mapa cos dostal pod stromecek nepomohla

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Byl jsem tam s Favem a jednim kamosem o pul jedne rano a perfektni drifty!! Na letnaku...led a na tom vrstva snehu a dneska to bude jeste lepsi, ovsem uz ale nemam v cemDolph píše:Dneska tak parádně nasněžilo...zítra pujdu smykovat! Na rozdíl od někoho...

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
si při tom zrušil tatíkovi autoremix píše:Byl jsem tam s Favem a jednim kamosem o pul jedne rano a perfektni drifty!! Na letnaku...led a na tom vrstva snehu a dneska to bude jeste lepsi, ovsem uz ale nemam v cemDolph píše:Dneska tak parádně nasněžilo...zítra pujdu smykovat! Na rozdíl od někoho...ledaze bych to zkusil na kole

Tak se podrzte panove.
Malem jsem se u toho udelal.
Boosted Civic by Alien
Tomuhle cloveku bych rad sveril svou crx. Mimochodem prave od nej mam setrvacnik.

Boosted Civic by Alien
Tomuhle cloveku bych rad sveril svou crx. Mimochodem prave od nej mam setrvacnik.
Live4Ride Syndicate
Jeste dodam kratky komentar autora k videu:
.. předem se omlouváme za nepříliš dobré záběry, přecijen byla tma a ještě zdaleka ne vše funguje tak jak by mělo, ale alespoň pro základní představu " jak to jede" to snad postačí.
Jen doplním že ECU ještě není doladěna nad 6000 ot, a plnící tlak zdaleka není nastaven na maximum co tohle turbo zvládne....
.. předem se omlouváme za nepříliš dobré záběry, přecijen byla tma a ještě zdaleka ne vše funguje tak jak by mělo, ale alespoň pro základní představu " jak to jede" to snad postačí.
Jen doplním že ECU ještě není doladěna nad 6000 ot, a plnící tlak zdaleka není nastaven na maximum co tohle turbo zvládne....
Live4Ride Syndicate
Kolik mu to ted tlačí tam asi neuvádí co???Sly píše:Jeste dodam kratky komentar autora k videu:
heeezkyyyyyyyyyyy............heeeeeeennnn ččččččč hheeeeeeeennnčččččččččččč....
Mam informace, ze zakladni plnici tlak je v soucasnosti 0,65 baru.
Live4Ride Syndicate
plnici tlak je 0,6baru pro zacatek 

tak kolik sakra..........

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
to rikam, ze auto bez turba .... je jen pul autaSly píše:Tak se podrzte panove.Malem jsem se u toho udelal.
Boosted Civic by Alien

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
moje řečtomoking píše:to rikam, ze auto bez turba .... je jen pul autaSly píše:Tak se podrzte panove.Malem jsem se u toho udelal.
Boosted Civic by Alien

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
tos nemusel jezdit na chatu............koukni z okna.
dnes jsme se slymakem driftovali za plneho provozu v bohuminskych ulicich.........kdyby to tak videl Dolph
ze slymaku
dnes jsme se slymakem driftovali za plneho provozu v bohuminskych ulicich.........kdyby to tak videl Dolph

trošku jsem driftoval po B. večer a bylo vidět, že někdo už brázdil ulice!Dan píše:tos nemusel jezdit na chatu............koukni z okna.
dnes jsme se slymakem driftovali za plneho provozu v bohuminskych ulicich.........kdyby to tak videl Dolphze slymaku

InterCars CZ
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
Dlouhodobá povrchová ochrana NANO4CAR
Huuu-sááá! Tohle řvu po některých ženských za volantem!!! Dneska se dávají řidičáky za pěkný úsměv asi!!
nejlepsi je esicko u sportovky a jak se jede ze staraku na sunychl, je tam vodojem........tam je to taky masakr 

jj, esičko nemá chybu!!!Dan píše:nejlepsi je esicko u sportovky a jak se jede ze staraku na sunychl, je tam vodojem........tam je to taky masakr

jinak sem jel dneska na hory na otočku, ale sem si užil... zácpy, bouračky a nechtěné drifty!
InterCars CZ
To esičko ve staraku je fakt bomba,mam na něho dobre vzpominky.Zboural jsem tam chlapkovy plot a vykulal jem se tam i přes střechuDan píše:nejlepsi je esicko u sportovky a jak se jede ze staraku na sunychl, je tam vodojem........tam je to taky masakr