Škoda Rapid VR6 alias Rabit

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit

Příspěvek od MarauderZ28 »

jasně a při použití blbejch kol to zabiješ úplně nehledě na povrchovou úpravu a velikost v "
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Beaver

Příspěvek od Beaver »

c00per píše:
MarauderZ28 píše: souhlasím až na ty kola, jestli si myslíš, že nejdůležitější je mít v chromu a 18" a zbytek je vedlejší tak se na mě nezlob, ale to je názor jak mojí mladý, hlavně, že to je červený, zbytek je úplně u prdele ...
Jak je znamo "kola delaji auto", o tom neni pochyb.
O tom pochyb není, stejně tak jako není pochyb o tom, že nevhodný kola udělají hnusný auto :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

hoši každý má jiný styl...a ještě nikdo neví jak ten rapid bude vypadat...a také nikdo neví jak na něm budou vypadat ty kola...mě se ty kola celkem líbí ale sám osobně bych si vybral jinší..... :)
BMW Forever!!!

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

c00per píše:
MarauderZ28 píše: souhlasím až na ty kola, jestli si myslíš, že nejdůležitější je mít v chromu a 18" a zbytek je vedlejší tak se na mě nezlob, ale to je názor jak mojí mladý, hlavně, že to je červený, zbytek je úplně u prdele ...
Jak je znamo "kola delaji auto", o tom neni pochyb.
ehm.. v některých případech paltí také : "kola kurví auto" halvně z hlediska performance v některých případech i u stylingu....
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Zemi píše:Šmankote to je nazoru... Ja verim ze v CRX nemam ani 150PS, ale vsechny z TuningScene vcetne toho 160PS Civica to auto necha za sebou... Zkuste hadat cim to asi bude? :D kg/PS omg...
Já si tipnu že tim že vyndaváš světlo :lol:

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Laconi píše:
Zemi píše:Šmankote to je nazoru... Ja verim ze v CRX nemam ani 150PS, ale vsechny z TuningScene vcetne toho 160PS Civica to auto necha za sebou... Zkuste hadat cim to asi bude? :D kg/PS omg...
a da sedacku MilosHovi do auta :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

ROFL ... 400 m pod 15 s by měl udělat ten ropák Milana Krystýna bez problémů (co si pamatuju v Přerově na podzim měl 15.000). Není to pro tebe potupa, na to, že přitom musí 4x zakvaltovat a tuto sezónu sprintoval poprvé? ;)

...jo, a auto v plné výbavě, plus spousta věcí navíc.

To dávám příklad auta a majitele, které znám.
Gr33N MoNsT3R

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Shr3k píše:
ROFL ... 400 m pod 15 s by měl udělat ten ropák Milana Krystýna bez problémů (co si pamatuju v Přerově na podzim měl 15.000). Není to pro tebe potupa, na to, že přitom musí 4x zakvaltovat a tuto sezónu sprintoval poprvé? ;)

...jo, a auto v plné výbavě, plus spousta věcí navíc.

To dávám příklad auta a majitele, které znám.
Ty myslis toho 6spd 4x4 190PS Golfa? Ty mrchy jsem si nevsiml, ale i presto me to vubec nesere... Jako s 4kolkou se umi rozjet i totalni strevo a co ze kvaltuje 4x? Ja kvaltuju 3x no... Jeste kdyz mel Leon4x4 svyho Leona tak mi taky daval na prdel a vubec me to nestvalo... :D Kdyzuz tak porovnavej srovnatelny... 8) Ja mam ubohou 1,6ku... Jo a jestli porovnavas cas z Mimone s casem z Prerova tak asi CZ sprinty moc nesledujes... :lol: Tady co sraz, to vetsinou totalne jinej cas (tzn nekde se jezdi 380m, nekde 420m, nekdy z kopce, nekdy do kopce...)...

PS: Letos jsem sprintoval poradne az na posledni Mimoni jinak vubec to jen pro tvou informaci... :?:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Hm jeste jsem u TuningScene opomel Fiata Coupe Turbo Plus kterej JE rychlej... :?: Par rychlych kousku tam maji, ale o tech neni vubec skoro rec... Vetsinou jsou vsude videt ty stajlingový bombY...

tel. 608 372 848

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

tojebordel píše:
Laconi píše:
a da sedacku MilosHovi do auta :lol:
:lol: to bude ono :lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

lotty

Příspěvek od lotty »

Zemi píše:Hm jeste jsem u TuningScene opomel Fiata Coupe Turbo Plus kterej JE rychlej... :?: Par rychlych kousku tam maji, ale o tech neni vubec skoro rec... Vetsinou jsou vsude videt ty stajlingový bombY...
hele, nechapu, co porad resis? klub ma nazev TuningScene a pokud vim, nikde neni dane, ze pojem tuning znamena JEN zvysovani vykonu! :x
koneckoncu ty "stajlingovy bomby" se hlasi do soutezi showcaru a nejde jim o sprinty!
a co na tom, ze bys je vsechny "pojezdil" jak tvrdis? oni by zase meli navrch, kdybys tu svoji nadheru postavil vedle jejich aut!

remix

Příspěvek od remix »

D-E-J-V píše:no já si myslím že to vyvážení taky nějak vyřeší...na levé straně je ještě převodovka a přinejhorším je tam i řidič když jede zrovna sám :) třeba na normálních škodovkách se přední a zadní část vyvyžuje tak že se hodí patník dokufru 8) pak je to celkem rovnoměrné...a zvlášť u tohoto rapida když bude motor před zadní nápravou tak se to těžiště posune blíž k prostředu a tím se docílí i toho(kromě lepšího rozjezdu) že se to nebude muset nějak obvzvlášt vyvažovat...
:smich: :smich: tak to je mazec :smich: kde jsi našel to, že na normálních škodovkách se to tak vyvažuje?! Myslím, že každý normální škodovkář s trochou rozumu si patník do kufru nikdy nedá (kvůli vyvážení) :roll:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

lotty píše:hele, nechapu, co porad resis? klub ma nazev TuningScene a pokud vim, nikde neni dane, ze pojem tuning znamena JEN zvysovani vykonu! :x
zvýšení váhy, zhoršení jízdních vlastností a aerodynamiky, případně přívodu vzduchu atd. :lol:
lotty píše:koneckoncu ty "stajlingovy bomby" se hlasi do soutezi showcaru a nejde jim o sprinty!
a co na tom, ze bys je vsechny "pojezdil" jak tvrdis? oni by zase meli navrch, kdybys tu svoji nadheru postavil vedle jejich aut!
to je věc názoru :twisted:
TOYOTA CELICA ST165 & ST205

lotty

Příspěvek od lotty »

jo, je to vec nazoru..
proto nechapu, proc nekdo predhazuje ostatnim neustale jenom to "svoje" a do ostatnich co neuprednostnuji to same akorat rype! tak at si nekdo proste bud zlepsuje celkove vykon a jizdni vlastnosti a nekdo at si zase rype do designu auta... kazdeho vec.

DavidV6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DavidV6 »

c00per píše:TO ALL: Hmm pekne se to tu rozjelo :-)

Mam informace, ze Adamuv konstrukter (Leos) co tam zabudovava VR6tku z toho ma hlavu jak balon - zadna prdel. Ale verime ze to zmakne. ;)
Docela by me zajimalo jak bude vypadat redukce k radici pace! :-D
Nech me se prekvapit jak to cele vymysli a domysli...

AD kola: Me osobne se kola az tak moc nelibi, ale myslim, ze je potreba si uvedomit, ze to jsou 18" a v chromu! Takze je uplne jedno jake maji paprsky proste rapid na 18" bude narez. Nemyslite?

Pokud se vse podari mozna vam zasprintuje uz v sezone 2006.
Jako to by mě docela zajímalo jak uděláte řazení když VR6 je normálně v předu...budete to mít obráceně,nebo to celé skopčíte od zděndy fajgla?

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

lotty píše:
Zemi píše:Hm jeste jsem u TuningScene opomel Fiata Coupe Turbo Plus kterej JE rychlej... :?: Par rychlych kousku tam maji, ale o tech neni vubec skoro rec... Vetsinou jsou vsude videt ty stajlingový bombY...
hele, nechapu, co porad resis? klub ma nazev TuningScene a pokud vim, nikde neni dane, ze pojem tuning znamena JEN zvysovani vykonu! :x
koneckoncu ty "stajlingovy bomby" se hlasi do soutezi showcaru a nejde jim o sprinty!
Jezisi muzes mi rict jedinej duvod proc bych tady mel do nekoho rejpat? To myslis ze nemam nic jinyho na praci nez se tady s nekym hadat o kravinach? Vsechno to zaclo uplne jinak tak reaguj prosim te uz na zacatku a nechytej se poslednich postu... A dalsi vec je ta ze moje auto bych mezi lestenky nepostavil ani kdyby mi za to meli platit - hlavne at si tohle zase nekdo neprebere jako urazku nebo me klepne... Driv me taky zajimal styling, ale mel jsem za to ze lidi co tyhle auta delaj nezapominaj ani na performance, ale bohuzel jsem se zmylil...

tel. 608 372 848

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

doufam ze az prijdi tak se tahle pohadka zase rozroste o nekolik stranek 8)
v kreci smichu se mi usina dobre, Dejve a spol, prosim o pokracovani :potlesk:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

tojebordel píše:doufam ze az prijdi tak se tahle pohadka zase rozroste o nekolik stranek 8)
v kreci smichu se mi usina dobre, Dejve a spol, prosim o pokracovani :potlesk:
že vždycky jmenujete mě???...no asi to bude tím že ti druzí mají blbé přezdívky a špatně se ti pamatují :smich2:
BMW Forever!!!

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

remix píše:
D-E-J-V píše:no já si myslím že to vyvážení taky nějak vyřeší...na levé straně je ještě převodovka a přinejhorším je tam i řidič když jede zrovna sám :) třeba na normálních škodovkách se přední a zadní část vyvyžuje tak že se hodí patník dokufru 8) pak je to celkem rovnoměrné...a zvlášť u tohoto rapida když bude motor před zadní nápravou tak se to těžiště posune blíž k prostředu a tím se docílí i toho(kromě lepšího rozjezdu) že se to nebude muset nějak obvzvlášt vyvažovat...
:smich: :smich: tak to je mazec :smich: kde jsi našel to, že na normálních škodovkách se to tak vyvažuje?! Myslím, že každý normální škodovkář s trochou rozumu si patník do kufru nikdy nedá (kvůli vyvážení) :roll:
tak tam někdy zkus naložit něco těžkého(ten patník byl jen příklad) když nemá škodovka seřezané pružiny tak jí to hodně pomůže.Bude to lepší držet v nerovných zatáčkách.....mám to vyzkoušené. :)
BMW Forever!!!

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

Remix : tet sem se díval na tvoje stránky a taky si udělal velkou chybu když sis nechal upravit svoje přední pružiny od firmy Flexa Tuning. :D ...já to u ní mám taky ale všichni nadávají že je to nejhorší firma :)
No a pak tady byla řeč o tom jak brzdí škodovka když dáš na zadek kotoučové brzdy.....tak bych se chtěl zeptat na tvoje zkušenosti s těmato brzdama...
BMW Forever!!!

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Zemi píše:Ty myslis toho 6spd 4x4 190PS Golfa? Ty mrchy jsem si nevsiml, ale i presto me to vubec nesere... Jako s 4kolkou se umi rozjet i totalni strevo a co ze kvaltuje 4x? Ja kvaltuju 3x no... Jeste kdyz mel Leon4x4 svyho Leona tak mi taky daval na prdel a vubec me to nestvalo... :D Kdyzuz tak porovnavej srovnatelny... 8) Ja mam ubohou 1,6ku... Jo a jestli porovnavas cas z Mimone s casem z Prerova tak asi CZ sprinty moc nesledujes... :lol: Tady co sraz, to vetsinou totalne jinej cas (tzn nekde se jezdi 380m, nekde 420m, nekdy z kopce, nekdy do kopce...)...

PS: Letos jsem sprintoval poradne az na posledni Mimoni jinak vubec to jen pro tvou informaci... :?:
Starouši, měl by sis ten sprint s nějakým ropákem zkusit sám (třeba by nějaký kámoš od vás něco půjčil) - pak budeš vědět o čem je kvaltování u auta, který má použitelný rozsah otáček 1500-4000.

A ubohou jednašestkou :D - no to jsem si mohl myslel, že vytáhneš "ubohou jednašestku" (ohraná písnička benzín vs. nafta s turbem) - tobě zase palivo neprohořívá 2x pomaleji a můžeš si dokonce vybrat, kdy ti začne hořet - u diesela se takové vymoženosti nevedou.

No jasněéé, z titulu svého povolání vůbec žádné sprinty nesleduju ;) - jak bych mohl... by mě pak zajímalo, kdo připravuje do časáku tabulky z toho mrdníku, co si říká "výsledková listina" (někteří pořadatelé jsou ale světlá výjimka, potvrzující pravidlo). Jinak máš naprostou pravdu, pokud ti to udělá dobře ... :D

Cool down. ;)
Gr33N MoNsT3R

lotty

Příspěvek od lotty »

Jezisi muzes mi rict jedinej duvod proc bych tady mel do nekoho rejpat? To myslis ze nemam nic jinyho na praci nez se tady s nekym hadat o kravinach? Vsechno to zaclo uplne jinak tak reaguj prosim te uz na zacatku a nechytej se poslednich postu... A dalsi vec je ta ze moje auto bych mezi lestenky nepostavil ani kdyby mi za to meli platit - hlavne at si tohle zase nekdo neprebere jako urazku nebo me klepne... Driv me taky zajimal styling, ale mel jsem za to ze lidi co tyhle auta delaj nezapominaj ani na performance, ale bohuzel jsem se zmylil...[/quote]

ok, neresme to...
jen takova mala poznamka, ja nereagovala pouze na tvuj posledni post, ale kdyz si to sam po sobe prectes, tak zjistis, ze min. ve 4 prispevcich se zminujes neprimo o tom jak krom Fiata stoji vsechny auta v TS za hovno co se vykonu tyce..

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

DavidV6 píše:Jako to by mě docela zajímalo jak uděláte řazení když VR6 je normálně v předu...budete to mít obráceně,nebo to celé skopčíte od zděndy fajgla?
:D to je hlína takovéhle otázky. Davide, já teda nevím, ale z kontextu tohoto threadu by ti asi mělo být jasné, že nikdo, kdo staví Rabitta, se tu nevyskytuje. Tudíž mi nějak uniká smysl té přímé řeči "...mě docela zajímalo jak uděláte řazení...", "budete to mít obráceně" ... :roll:

"skopčíte od zděndy fajgla" - no ty brďo ... nech se zaměstnat u Džorže Lukase nebo ve Star Treku s takovouhle fantazií. :D

Takovýhle otázky mě vždycky dokážou rozsekat. :D
Gr33N MoNsT3R

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Shr3k píše:...
Jo mel jsem tu cest svezt se a sledovat razeni u Leona 4x4 a pokud nejsi strevo tak se to behem par sprintu naucis... Jestli tohle je umeni tak nevim co je potom vodit na 400m auto kde radis dokonce 5ku a nakonci mas pres 200km/h jak tomu je u Karlovo Supry... Kolikrat byl diky tomu ze Karel miss-shifted zesmesnovan...

@Lotty: Kde jsem psal ze auta z TS stoji zahovno? Libi se mi tam treba VTi Civicy (ne kvuli znacce), Astra ktera je velice kvalitne zpracovana a ten motor umi... Pak jsou tam taky auta pripominajici kolotoce nebo circus, ale to je o vkusu... :wink: imo tvuj ex-car byl taky vkusne udelan...

tel. 608 372 848

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Pravděpodobně nejzajímavější příspěvek v debatě napsal D-E-J-V a vyplynulo z něj, že u Škodovky buď uříznete pružiny nebo dáte do kufru patník, jinak bude špatně vyvážená. Zbytek debaty stojí za prd a akorát se tu ukazuje, že lidi z TuningScene taky ještě nepochopili pravý význam slova "tuning", respektive jeho překlad z ANG do ČJ (viz. příspěvěk "tuning není jen o...").

:o)

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Beaver píše:Pravděpodobně nejzajímavější příspěvek v debatě napsal D-E-J-V a vyplynulo z něj, že u Škodovky buď uříznete pružiny nebo dáte do kufru patník, jinak bude špatně vyvážená. Zbytek debaty stojí za prd a akorát se tu ukazuje, že lidi z TuningScene taky ještě nepochopili pravý význam slova "tuning", respektive jeho překlad z ANG do ČJ (viz. příspěvěk "tuning není jen o...").

8)
tuning je odlisit.... :smich:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Hele ja bych uz ten vyznam slova TUNING tady na foru neresil... Dokud sem budou chodit beginners + stylers tak si kazdej bude mlejt svoje... To by musel sestoupit buh z nebes aby osvitil lidstvo nebo fakt nevim kdo by jim to mel vysvetlit...

tel. 608 372 848

D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D-E-J-V »

Beaver píše:Pravděpodobně nejzajímavější příspěvek v debatě napsal D-E-J-V a vyplynulo z něj, že u Škodovky buď uříznete pružiny nebo dáte do kufru patník, jinak bude špatně vyvážená. Zbytek debaty stojí za prd a akorát se tu ukazuje, že lidi z TuningScene taky ještě nepochopili pravý význam slova "tuning", respektive jeho překlad z ANG do ČJ (viz. příspěvěk "tuning není jen o...").

a z tvého příspěvku vyplynulo že máš bohaté rodiče :lol: no co ti na to mám napsat...přečti si to ještě jednou a MOŽNÁ ti to dojde...
co mají zkrácené pružiny co dělat s vyvážením......ale ty si tu zase nejchytřejší sorry..... :lol:
BMW Forever!!!

Beaver

Příspěvek od Beaver »

D-E-J-V píše:

a z tvého příspěvku vyplynulo že máš bohaté rodiče :lol: no co ti na to mám napsat...přečti si to ještě jednou a MOŽNÁ ti to dojde...
co mají zkrácené pružiny co dělat s vyvážením......ale ty si tu zase nejchytřejší sorry..... :lol:
Nemám, jinak bych měl na běžný ježdění místo Favorita asi jiný auto. Ale jak myslíš...

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“