To jsi slysel od koho? No i kdyby to byla pravda tak chybama se clovek uci...lukias píše:prý tam byla dřív kalsická náprava a ta se kroutilahonza 2.0 16v píše:nevim co by se mu tam mělo kroutit.. když sem to viděl tak bych to spíš nazval jako autocrossovej speciál na okruhy... všechno je na trubkovým rámu...lukias píše: co já slyšel tak se mu to prý docela kroutí -( přední náprava nestíhá atd .... ale to jsou možná staré informace,třeba to vyladil
Škoda Rapid VR6 alias Rabit
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit
No tak to jsem zvědavý jak to dopadne jeho předchozí auta byli super no jsem zvědav jak budou vypadat ty kola?
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Další bastl,a jestli to bude jako ten jeho golf..... no radši bych měl držet hubu než přez ní dostanu.Už sem to psal mnohokrát i na jiných fórech,tenhle styl tuningu kde se všechno vyrabuje a nabastlí z něčeho jinýho neprosazuju... to bude fakt výkon dávat sprinty s vr6 jako zdeněk fajgl. To je fakt umění 
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Neboj na těch 18" to bude mít na sprintu přinejlepší vůli těžký...Dejv píše:Další bastl,a jestli to bude jako ten jeho golf..... no radši bych měl držet hubu než přez ní dostanu.Už sem to psal mnohokrát i na jiných fórech,tenhle styl tuningu kde se všechno vyrabuje a nabastlí z něčeho jinýho neprosazuju... to bude fakt výkon dávat sprinty s vr6 jako zdeněk fajgl. To je fakt umění
nj...to bude další výstavní kousek jako retro Rap. stejně se mi to nelíbíUDO BIERHANZEL von RS píše:Neboj na těch 18" to bude mít na sprintu přinejlepší vůli těžký...Dejv píše:Další bastl,a jestli to bude jako ten jeho golf..... no radši bych měl držet hubu než přez ní dostanu.Už sem to psal mnohokrát i na jiných fórech,tenhle styl tuningu kde se všechno vyrabuje a nabastlí z něčeho jinýho neprosazuju... to bude fakt výkon dávat sprinty s vr6 jako zdeněk fajgl. To je fakt uměníOsosbně si mzslím, že s tím na sprinty ani chodit nebude.
.....::::Š110R::::......74
- SpeedyS4
- Kontaktovat uživatele:
podle me ty kola urcite nejsou spatna volba.
http://www.racingforum.cz
http://www.teplice-tuning.cz
Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS
http://www.teplice-tuning.cz
Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
mnooo sice si říkám o ukamenování ale zato co provedl tomu golfu mu patří nas**t do ruk a nepusti k vodě...to byla strašná mazanice!!A ani zbytek tunig-scene nejni žádná sláva..teda až na to Saxo který je fakt pecka:c))a ty výkovy jsou k smíchu..do jednoho je na jaře dám:c))
Tak to jsem na tebe zvědavej co předvedeš když už ted se tady tak napařuješ..Shaity píše:mnooo sice si říkám o ukamenování ale zato co provedl tomu golfu mu patří nas**t do ruk a nepusti k vodě...to byla strašná mazanice!!A ani zbytek tunig-scene nejni žádná sláva..teda až na to Saxo který je fakt pecka:c))a ty výkovy jsou k smíchu..do jednoho je na jaře dám:c))
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... 
myslím že jim nejde vo to aby je někdo dal nebo nedal, jak je vidět jsou zaměření především na styling a občas i tuningLukáš píše:Tak to jsem na tebe zvědavej co předvedeš když už ted se tady tak napařuješ..Shaity píše:mnooo sice si říkám o ukamenování ale zato co provedl tomu golfu mu patří nas**t do ruk a nepusti k vodě...to byla strašná mazanice!!A ani zbytek tunig-scene nejni žádná sláva..teda až na to Saxo který je fakt pecka:c))a ty výkovy jsou k smíchu..do jednoho je na jaře dám:c))![]()
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
a co 1,6?Zemi píše:Civic 1.5 je fakt delo no...rufe píše:Na to ze ti jeste tece mliko po brade a chovas se jak 15ti letej tak to je teda vykonD-E-J-V píše:zvládnul...měl sem ho venku na zemi ze sáním a svodama bez výfuku...no nemysly si že to byla hračka...málem sem si natrhnul pupek a boleli mě pak záda,ale když sem to nutně potřeboval a nikdo kolem nebyl tak sem muselUznavam
Libi se mi tvuj podpis, mel bys tam jeste pridat neco o tom ze umiras jako chlap a takovy ty reci co myvate vy co jezdite v tech vracích, ktery zasadnim zpusobem ohrozuji provoz na nasich silnicich.
Pockej az si jednou koupis aspon civic 1.5 , nebo neco podobnyho cemu se da rikat auto, to se z toho poseres kdyz ses tak vyplacanej ze stary skodovky co ma 40kw
Porad ses u me Idiot, i kdyz detem by se nemelo nadavat, tak si.![]()
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Přesně tak, to je komplex z toho, že se na něco podobnýho sami nikdy nezmůžou, jenom na kecy....amogh píše:todle je klasicka hadka z tuning fora jak vysita zase
vidime tady vyvarenou karoserii, v ni polozenej motor a 70 % lidi uz vi ze to nebude jezdit a ze to bude vypadat naprosto hnusne atd bla bla bla![]()
co k tomu rict?? snad ze drzim autorovi palce
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Nevím na koho to teda byla reakce. Upřesněte ať se můžu naštvat 
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s
Odemě to konkrétně nebyla reakce na nikoho přímo, leda tak na potrefený husy 
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
UDO BIERHANZEL von RS píše:Nevím na koho to teda byla reakce. Upřesněte ať se můžu naštvat
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- UDO BIERHANZEL von RS
- Kontaktovat uživatele:
Potrefenou husu sem čekal. Ale bohužel já toho typuse nikterak nekritizoval. Jen lehce.F.N.T (Jergi) píše:Odemě to konkrétně nebyla reakce na nikoho přímo, leda tak na potrefený husy
Škoda 130RS Turbo .... 12.9s
To nikdo neřek pokud vimUDO BIERHANZEL von RS píše:Potrefenou husu sem čekal. Ale bohužel já toho typuse nikterak nekritizoval. Jen lehce.F.N.T (Jergi) píše:Odemě to konkrétně nebyla reakce na nikoho přímo, leda tak na potrefený husyTo víš, ale máš recht, já eště nic nedokázal
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Tak to byla správna připomímka až to bude hotové tak můžem soudit.F.N.T (Jergi) píše:To nikdo neřek pokud vimUDO BIERHANZEL von RS píše:Potrefenou husu sem čekal. Ale bohužel já toho typuse nikterak nekritizoval. Jen lehce.F.N.T (Jergi) píše:Odemě to konkrétně nebyla reakce na nikoho přímo, leda tak na potrefený husyTo víš, ale máš recht, já eště nic nedokázal
Nicméňe počkal bych si až daji toho Rapida dohromady, jestli ho teda daji dohormady a pak bude ten pravej čas na hrdinský fráze
to stim rapidem nepude mam skoro to samy to se musi prevratit jak je ten motor naboku mozna by to slo viresit nejak na jedny strane dat tlumic treba z favorita ty sou delsi myslim
Škoda 120 tuning is best of
Planuju favorit 2.0 16v turbo
Planuju favorit 2.0 16v turbo
Kámo, neber si to nijak osobně, ale občas to je prostě potřeba:Alessio píše:to stim rapidem nepude mam skoro to samy to se musi prevratit jak je ten motor naboku mozna by to slo viresit nejak na jedny strane dat tlumic treba z favorita ty sou delsi myslim
Ty magore, nauč se nejdřív česky a přečti si pořádně celej ten thread od začátku, než tady začneš mastit nějaký slinty o motoru na boku a o převrácení!
A teď v klidu:
Tam je (na místě zadní nápravy Škoda) normální kompletní přední náprava z Golfu VR6 s persony a vším okolo. Golf VR6 se taky běžně převrací napravo? A Hondy se taky běžně převrací nalevo?
Gr33N MoNsT3R
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele: