lukias píše:
co já slyšel tak se mu to prý docela kroutí -( přední náprava nestíhá atd .... ale to jsou možná staré informace,třeba to vyladil
nevim co by se mu tam mělo kroutit.. když sem to viděl tak bych to spíš nazval jako autocrossovej speciál na okruhy... všechno je na trubkovým rámu...
prý tam byla dřív kalsická náprava a ta se kroutila
To jsi slysel od koho? No i kdyby to byla pravda tak chybama se clovek uci... A to ze ma garaz ovesenou vselijakyma vencema, poharama atd mluvi za vse... Jestli nekdo chcete tak mu muzu rict a on Vam je klidne da prej mu prekazi...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Další bastl,a jestli to bude jako ten jeho golf..... no radši bych měl držet hubu než přez ní dostanu.Už sem to psal mnohokrát i na jiných fórech,tenhle styl tuningu kde se všechno vyrabuje a nabastlí z něčeho jinýho neprosazuju... to bude fakt výkon dávat sprinty s vr6 jako zdeněk fajgl. To je fakt umění
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Dejv píše:Další bastl,a jestli to bude jako ten jeho golf..... no radši bych měl držet hubu než přez ní dostanu.Už sem to psal mnohokrát i na jiných fórech,tenhle styl tuningu kde se všechno vyrabuje a nabastlí z něčeho jinýho neprosazuju... to bude fakt výkon dávat sprinty s vr6 jako zdeněk fajgl. To je fakt umění
Neboj na těch 18" to bude mít na sprintu přinejlepší vůli těžký... Ososbně si mzslím, že s tím na sprinty ani chodit nebude.
Dejv píše:Další bastl,a jestli to bude jako ten jeho golf..... no radši bych měl držet hubu než přez ní dostanu.Už sem to psal mnohokrát i na jiných fórech,tenhle styl tuningu kde se všechno vyrabuje a nabastlí z něčeho jinýho neprosazuju... to bude fakt výkon dávat sprinty s vr6 jako zdeněk fajgl. To je fakt umění
Neboj na těch 18" to bude mít na sprintu přinejlepší vůli těžký... Ososbně si mzslím, že s tím na sprinty ani chodit nebude.
nj...to bude další výstavní kousek jako retro Rap. stejně se mi to nelíbí kdyby tam byl naleštěnej RS engine zamlouvalo by se mi to víc.
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
mnooo sice si říkám o ukamenování ale zato co provedl tomu golfu mu patří nas**t do ruk a nepusti k vodě...to byla strašná mazanice!!A ani zbytek tunig-scene nejni žádná sláva..teda až na to Saxo který je fakt pecka:c))a ty výkovy jsou k smíchu..do jednoho je na jaře dám:c))
Shaity píše:mnooo sice si říkám o ukamenování ale zato co provedl tomu golfu mu patří nas**t do ruk a nepusti k vodě...to byla strašná mazanice!!A ani zbytek tunig-scene nejni žádná sláva..teda až na to Saxo který je fakt pecka:c))a ty výkovy jsou k smíchu..do jednoho je na jaře dám:c))
Tak to jsem na tebe zvědavej co předvedeš když už ted se tady tak napařuješ..
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy...
Shaity píše:mnooo sice si říkám o ukamenování ale zato co provedl tomu golfu mu patří nas**t do ruk a nepusti k vodě...to byla strašná mazanice!!A ani zbytek tunig-scene nejni žádná sláva..teda až na to Saxo který je fakt pecka:c))a ty výkovy jsou k smíchu..do jednoho je na jaře dám:c))
Tak to jsem na tebe zvědavej co předvedeš když už ted se tady tak napařuješ..
myslím že jim nejde vo to aby je někdo dal nebo nedal, jak je vidět jsou zaměření především na styling a občas i tuning
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
D-E-J-V píše:zvládnul...měl sem ho venku na zemi ze sáním a svodama bez výfuku...no nemysly si že to byla hračka...málem sem si natrhnul pupek a boleli mě pak záda,ale když sem to nutně potřeboval a nikdo kolem nebyl tak sem musel
Na to ze ti jeste tece mliko po brade a chovas se jak 15ti letej tak to je teda vykon Uznavam Libi se mi tvuj podpis, mel bys tam jeste pridat neco o tom ze umiras jako chlap a takovy ty reci co myvate vy co jezdite v tech vracích, ktery zasadnim zpusobem ohrozuji provoz na nasich silnicich.
Pockej az si jednou koupis aspon civic 1.5 , nebo neco podobnyho cemu se da rikat auto, to se z toho poseres kdyz ses tak vyplacanej ze stary skodovky co ma 40kw
Porad ses u me Idiot, i kdyz detem by se nemelo nadavat, tak si.
Civic 1.5 je fakt delo no...
a co 1,6?
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
F.N.T (Jergi) píše:Odemě to konkrétně nebyla reakce na nikoho přímo, leda tak na potrefený husy
Potrefenou husu sem čekal. Ale bohužel já toho typuse nikterak nekritizoval. Jen lehce. To víš, ale máš recht, já eště nic nedokázal
To nikdo neřek pokud vim Nicméňe počkal bych si až daji toho Rapida dohromady, jestli ho teda daji dohormady a pak bude ten pravej čas na hrdinský fráze
F.N.T (Jergi) píše:Odemě to konkrétně nebyla reakce na nikoho přímo, leda tak na potrefený husy
Potrefenou husu sem čekal. Ale bohužel já toho typuse nikterak nekritizoval. Jen lehce. To víš, ale máš recht, já eště nic nedokázal
To nikdo neřek pokud vim Nicméňe počkal bych si až daji toho Rapida dohromady, jestli ho teda daji dohormady a pak bude ten pravej čas na hrdinský fráze
Tak to byla správna připomímka až to bude hotové tak můžem soudit.
to stim rapidem nepude mam skoro to samy to se musi prevratit jak je ten motor naboku mozna by to slo viresit nejak na jedny strane dat tlumic treba z favorita ty sou delsi myslim
Škoda 120 tuning is best of
Planuju favorit 2.0 16v turbo
Alessio píše:to stim rapidem nepude mam skoro to samy to se musi prevratit jak je ten motor naboku mozna by to slo viresit nejak na jedny strane dat tlumic treba z favorita ty sou delsi myslim
Kámo, neber si to nijak osobně, ale občas to je prostě potřeba: Ty magore, nauč se nejdřív česky a přečti si pořádně celej ten thread od začátku, než tady začneš mastit nějaký slinty o motoru na boku a o převrácení!
A teď v klidu:
Tam je (na místě zadní nápravy Škoda) normální kompletní přední náprava z Golfu VR6 s persony a vším okolo. Golf VR6 se taky běžně převrací napravo? A Hondy se taky běžně převrací nalevo?