je to jednoduché.. Má Opel Corsa B 1,4i z roku 1994 omezovač otáček a jak vysoko?? Díky
Blbý dotaz - Oplik Corsa B - spammed :o/
Moderátor: Idaho
Blbý dotaz - Oplik Corsa B - spammed :o/
Mám takový blbší dotaz, ale lepší se zeptat než si myslet, znáte to
..
je to jednoduché.. Má Opel Corsa B 1,4i z roku 1994 omezovač otáček a jak vysoko?? Díky
Naposledy upravil(a) Termik dne 12 úno 2006 20:15, celkem upraveno 1 x.
BMW...V8...
Pořád nic jo
... S tím omezovačem jsem si na 85 procent jistej že to má, ale netuším v kolika otáčkách a do kolika se Corsa vůbec toči, nemám otáčkoměr
...
Mike Mad říká že Corsa ho má, ale on má verzi tuším 97 nebo tak nějak a to už je ta novější....
prostě jen dotaz, lepší než to zničit
Mike Mad říká že Corsa ho má, ale on má verzi tuším 97 nebo tak nějak a to už je ta novější....
prostě jen dotaz, lepší než to zničit
BMW...V8...
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Stanleysniper
- Stanleysniper
- Stanleysniper
No já nevim,ale kdysi jsem měl Fiště II,1.3-karburátor r.v.85 a tam nebylMirek999 píše:kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.
- Stanleysniper
A zrovna Favorit z příspěvku ve kterým taky trousíš svoje moudrosti ten omezovač nemá - ani mechanickej ani elektronickej. Toho můžeš točit tak dlouho, dokud nevyskáčou ventily.Mirek999 píše:kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas a natož stará dobrá šádeBeaver píše:A zrovna Favorit z příspěvku ve kterým taky trousíš svoje moudrosti ten omezovač nemá - ani mechanickej ani elektronickej. Toho můžeš točit tak dlouho, dokud nevyskáčou ventily.Mirek999 píše:kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto
- RajchL
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blbý dotaz - Oplik Corsa B
Mám taky Corsu B 1.2i bez otáčkoměru a celkem by mě zajímalo kolik to točím. Jinak omezovač otáček to má!!
Seat Leon CUPRA R - in progress
Já mám taky 1.4 16V.. zatím jsem to nezkoušel - nemám proč.. ale mám takový pocit, že při sprintech mi to už párkrát vylítlo na 6.800Termik píše:Takže já budu mít tak 6000ot. Porad ete nebyla možnost to zkusit protože v tý zimě se mi nechce ale vubec nic delatTiger.s píše:Mám Tigru 1,4 16V omezovač je nastavenej kolem 6500 ot. pak ta ručička začne šíleně házet (omezovač)![]()
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion - Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
No já to skouk když sem nechtěneVelbloud píše:Já mám taky 1.4 16V.. zatím jsem to nezkoušel - nemám proč.. ale mám takový pocit, že při sprintech mi to už párkrát vylítlo na 6.800Termik píše:Takže já budu mít tak 6000ot. Porad ete nebyla možnost to zkusit protože v tý zimě se mi nechce ale vubec nic delatTiger.s píše:Mám Tigru 1,4 16V omezovač je nastavenej kolem 6500 ot. pak ta ručička začne šíleně házet (omezovač)![]()
a pořád nic... takže bych hádal, že ho budu mít někde kolem 7000
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Nevim nevim motor 136 z fáva sem měl v rapidu a rozdelovač sem měl rozebranej tolikrát ......Žadnej tam neni a tn motor sem kolikrát točil k 7 tis.A kdybys ste viděli jak kámošovo táta dělá předstich tak by ste se posrali ten motor musí mít snad 11tis. otáčkoměr nestačil!!!!!!!!Tak nevim kdo nic nevitáčíButcho píše:Každé auto má omezovač otáček a kdo říká že ne tak to toho o autech moc nevý. škodovka má mechanicky omezovač v rozdelovači ale bohužel to vědí jen ti co se vnich hrabou.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
další jelito co plácá totální píčoviny a moudra, prosím Tě prober se a nebo jdi na forum Mateřídoušky a Ohníčku tam si vymejšlej co chceš ...Mirek999 píše:kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"