oživení původního laku - čím?
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze Tempo nikdy nezklame...a rucni lesticka...to je super kombinace...
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
- Tommy-cupra
Re: oživení původního laku - čím?
tempo ale nesmis pouzit na novy aute,musis si koupit to novy tempo,myslim ze obal neni cernej ale bilej a to je uz i na novy laky,jinak tempem ten lak odres
SEAT LEON CUPRA
Leštička stála litřík, má výkon 150Wattů... a je rotační.
Takže to chápu takhle:
Použiju ten Paint Cleaner, celý auto vyleštím tou elektrikou a pak to natřu tím Polsher Riwax (nebo co to mělo být? ) ručně a pak to ručně setřu jako prach...
Takže to chápu takhle:
Použiju ten Paint Cleaner, celý auto vyleštím tou elektrikou a pak to natřu tím Polsher Riwax (nebo co to mělo být? ) ručně a pak to ručně setřu jako prach...
Naposledy upravil(a) Termik dne 22 led 2006 20:02, celkem upraveno 1 x.
BMW...V8...
Ten lak je z roku 1994, modrozelená metla..Tommy-cupra píše:tempo ale nesmis pouzit na novy aute,musis si koupit to novy tempo,myslim ze obal neni cernej ale bilej a to je uz i na novy laky,jinak tempem ten lak odres
BMW...V8...
RIWAX
NO 150w je nic moc na rozleštění laku. To uděláte více práce rukama. Paint Cleaner(čistič laku) je na rozbroušení poškrábáný metly a matný pastelový barvy. Pak je dobrý netřít vosk(STAR WAX) stačí ručně nebo tou lochtačkou 150W. Pořádná leštička musí mít alespoň 1000W. Tato exentrická voskovačka je dobrá na natření a setření vosku. Když na ní přitlačíš, tak se určitě přibrzdí nebo zastavý.
- Přílohy
-
- riwax_polisher_komplett.jpg (34.47 KiB) Zobrazeno 3302 x
hodně kilometrů bez nehod
Re: RIWAX
Tak mi to nedalo a zkusil jsem to jen tak na zkousku na jednom kousku (žádný následky ).... Je dost těžká. Když jsem ji jen položil tak bylo celkem cítit jak to brousí a když jsem fakt přitlačil tak se trošku přibrzdila, ale fakt málo..Ivan Kuda píše:NO 150w je nic moc na rozleštění laku. To uděláte více práce rukama. Paint Cleaner(čistič laku) je na rozbroušení poškrábáný metly a matný pastelový barvy. Pak je dobrý netřít vosk(STAR WAX) stačí ručně nebo tou lochtačkou 150W. Pořádná leštička musí mít alespoň 1000W. Tato exentrická voskovačka je dobrá na natření a setření vosku. Když na ní přitlačíš, tak se určitě přibrzdí nebo zastavý.
Mám na to dost času tak si s tím dám práci a myslím že to zvládnu taky pořádně Můžu tomu věnovat několik dnů .. Takže když mám takovou vybledlou modrozelenou metlu tak Paint Cleaner. Pak to růčo pěkně navoskuju, setřu a hotovo.. Sry že se pořád ptám ale chci to mít pořádně...
Jinak kolik stojí ta leštička co jsi ukázal?
BMW...V8...
To je v poho, že se ptáš od toho jsem tady.Až budeš rozlešťovat lak, tak si tam stříkni trochu vody. Paint Cleaner funguje s vodou líp a máš menší spotřebu a jde to líp. Ta leštička je pro profíky(lakovny a firmy, co leštěj auta za prachy) Prodávám ji za 5300,- Je to profi věc 1300W 800 až 2800ot/min. 6rychlostí. Dávaj se na ní molitanový kotouče různých tvrdostí na suchej zip. Ta cena ujde, ale prodávám ji hlavně těm firmám. Pro kluka co má jedno auto se to asi nevyplatí! Profík rozleští 2- 3 auta a má ji zpátky.
- Přílohy
-
- Leštící kotouč tvrdý
- polierschw_orange_nopp.jpg (10.35 KiB) Zobrazeno 3296 x
powler
tak to už jsem taky leštil
- Přílohy
-
- prowler titan wax.jpg (60.15 KiB) Zobrazeno 3295 x
@Ivan Kuda:
měl bych dotaz, koukám, že jsi z Mostu, čož pro mě není daleko
bylo by možný přivézt k Tobě/Vám auto a nechat rozleštit?
jak je to časově náročný?
a na kolik by to zhruba vyšlo?
založil jsem tenhle topic, auto je vidět na první straně.... problém jsem do teď nevyřešil nezabrala ani brusná pasta 3M, sám prodejce z toho byl taky vykulenej...
bohužel, ten lak je nějakej poprasenej
založil jsem tenhle topic, auto je vidět na první straně.... problém jsem do teď nevyřešil nezabrala ani brusná pasta 3M, sám prodejce z toho byl taky vykulenej...
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
Taaakze super clanek tady! Taky jsem se nekolikrat ptal vsude mozne a vsichni mlci.. Mam facko z 94teho, garazovane, ale prez to tam najdu sem tam drobne skrabanecky..pouzivam Turtle wax (mam kralovskou modr, to je ta barva cernomodra) a docela vpohode..ale precijen by me taktez zajimalo co pouzivat;) Doporucite nekdo neco? Na chate v lete mam casu dost, takze no problemo:) ale zase bych chtel neco co kdyz koupim, tak nebudu zklamanej.. Nekde tu zaznelo pain cleaner..mohu ho taky pouzit? A kde ho v Plzni sezenu (kam se dodava) ? To asi nikdo neporadite,co? Mno prezto za kazdou radu budu rad..
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Zdravím, to neni problem. Mame partnera v Litvínově- Chudeříně A.S.C. Litvínov. Tam ti to můžeme rozleštit. Cena je okolo 1000,-. Záleží co se všechno bude dělat. Dám číslo na vedoucího, tak se stačí domluvit, co a jak.775333888. Záleží co je to za lak, je potřeba to vyzkoušet. Kluci jsou ochotný.xenon04 píše:@Ivan Kuda:
Zdravím Paint Cleaner = oživovač laku. Je to na hodně matný a pškrábaný laky. Na udržovaný laky, jen s povrchovými defekty používáme samoleštící vosk WAX POLISH. Na postižených místech stačí trochu přitlačit na dobrých barvách stačí jen natřít, setřít jako prach tak 2x ročně. 500g balení je tak na 5 - 6 aut. Cena na maloobchodě je kolem 170,- . Jinak na Plzeň jezdím často mám tam poměrně dost odběratelů. Teď nevím kde to všude je k sehnání. Jo určitě v SHS Starý Plzenec. Jinak to vozím i já na objednání. tel:602235152gizmi píše:Taaakze super clanek tady! Taky jsem se nekolikrat ptal vsude mozne a vsichni mlci.. Mam facko z 94teho, garazovane, ale prez to tam najdu sem tam drobne skrabanecky..pouzivam Turtle wax (mam kralovskou modr, to je ta barva cernomodra) a docela vpohode..ale precijen by me taktez zajimalo co pouzivat;) Doporucite nekdo neco? Na chate v lete mam casu dost, takze no problemo:) ale zase bych chtel neco co kdyz koupim, tak nebudu zklamanej.. Nekde tu zaznelo pain cleaner..mohu ho taky pouzit? A kde ho v Plzni sezenu (kam se dodava) ? To asi nikdo neporadite,co? Mno prezto za kazdou radu budu rad..
díky moc za kontaktIvan Kuda píše:Zdravím, to neni problem. Mame partnera v Litvínově- Chudeříně A.S.C. Litvínov. Tam ti to můžeme rozleštit. Cena je okolo 1000,-. Záleží co se všechno bude dělat. Dám číslo na vedoucího, tak se stačí domluvit, co a jak.775333888. Záleží co je to za lak, je potřeba to vyzkoušet. Kluci jsou ochotný.xenon04 píše:@Ivan Kuda:
příští měsíc by to pro mě mohlo být aktuální...
zkusím se domluvit přímo na tel.
Rozleštění laku v TP
I v Teplicích se dá najít firma, co by to mohli zkusit rozleštit. Dělají to tam na SHELLu na výpadovce na Srbice. Ceny nevím z hlavy. Ale ten Litvínov je spolehlivej.
Ivan Kuda: Mohu se jeste zeptat kde to presne v tom starem Plzenci je? Znam to tam dobre, ale nic me to nerika.. Nebyla by adresa treba? Predem diky!!
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
SHS autoservis je na kraji Plzence, když se jede od olympie Bezručova ul. 1064. Je to ten objekt na kraji Plzence, je tam hned u silnice za plotem. Maj tam vidět loď. Je to BOSH SERVICE. To najdeš. Tel 603579403. Je tam většinou taková příjemná mladá slečna. Jinak RIWAX v Plzni maj v ručních mytích, ale tam to neprodaj, tam to rozleštěj, vyčistěj, ale něco to stojí. Měj se.gizmi píše:Ivan Kuda: Mohu se jeste zeptat kde to presne v tom starem Plzenci je? Znam to tam dobre, ale nic me to nerika.. Nebyla by adresa treba? Predem diky!!
Vycerpavajici odpoved..dekujuuu!!!
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
- Benelli_2000
- Kontaktovat uživatele:
Esli to nechceš dělat sám, tak ti poradím pražskýho AutoDoktora, kterej je prej gut.
AutoDoktor - ruční mytí, renovace laků, ochrana dutin, čistěj klimatizace, opravujou i nteriéry myslim že plasty, kůži i jiný materiály, a snad vyrovnávaj i malý promáčkliny plechů.
Kamarád říkal, že fungujou dobře ale mě se neptej, já tam nebyl.
bývalý areál ČSAD
Poděbradská 28
Praha 9
AutoDoktor - ruční mytí, renovace laků, ochrana dutin, čistěj klimatizace, opravujou i nteriéry myslim že plasty, kůži i jiný materiály, a snad vyrovnávaj i malý promáčkliny plechů.
bývalý areál ČSAD
Poděbradská 28
Praha 9
Jo nejsou špatný.Benelli_2000 píše:Esli to nechceš dělat sám, tak ti poradím pražskýho AutoDoktora, kterej je prej gut.
bývalý areál ČSAD
Poděbradská 28
Praha 9
Re: Rozleštění laku v TP
no dyt to rikam, sme spolehlivy!!! sezante si nekde v teplicich garaz a ja ti udelam takovou prezentacni akci co vsechno jde s lakem udelat, myslim ze se budes divit co vsechno to dokaze!Ivan Kuda píše:I v Teplicích se dá najít firma, co by to mohli zkusit rozleštit. Dělají to tam na SHELLu na výpadovce na Srbice. Ceny nevím z hlavy. Ale ten Litvínov je spolehlivej.
jinak u nas v tom asc litvinov stoji to rozlesteni 1000kc, ale jestli se ozves me na tel 776226653, tak ti udelam treba nejakou zajimavejsi nabidku nebo delame kompletni cisteni vozu, coz obsahuje rozlesteni zvenci, myti motoru, impregnace mot. prostoru, cisteni interiru mokrou cestou, tzn vytepovani stropu, sedacek, kobercu, impregnace a cisteni plastu, zadveri,, cisteni kol, obnova pneu....proste odjizdi nova kara! a za vsechno das jen 2000kc a je to samozrejme i s uctem! jestli ti ho treba nedo neproplati
díky za infomáca píše:jinak u nas v tom asc litvinov stoji to rozlesteni 1000kc, ale jestli se ozves me na tel 776226653, tak ti udelam treba nejakou zajimavejsi nabidku nebo delame kompletni cisteni vozu, coz obsahuje rozlesteni zvenci, myti motoru, impregnace mot. prostoru, cisteni interiru mokrou cestou, tzn vytepovani stropu, sedacek, kobercu, impregnace a cisteni plastu, zadveri,, cisteni kol, obnova pneu....proste odjizdi nova kara! a za vsechno das jen 2000kc a je to samozrejme i s uctem! jestli ti ho treba nedo neproplati
moc zajímavá nabídka (komplet čištění)
až budou koruny a lepší počasí myslim, že bych do toho šel
hmmmmm, 3M je bomba ale zadna levnota
Křídla Škoda ... http://yax.sweb.cz
@máca: můžu ještě vědět, jak je ta časově náročný?
objednám se, přijedu... je to na počkání? musim tam nechat auto den, dva?
dá se to rozlišit na leštění/sakumprdum celek?
dík
objednám se, přijedu... je to na počkání? musim tam nechat auto den, dva?
dá se to rozlišit na leštění/sakumprdum celek?
dík