Mikael píše:To je tak,kdyz uz te i pozveme a ty se na nas stejne vykasles.Na sobotu uz ti tisknu pozvanku.To snad neodmitnes.A jeste ji poslu doporucene,aby ses nemohl vymlouvat.

Mikael píše:To je tak,kdyz uz te i pozveme a ty se na nas stejne vykasles.Na sobotu uz ti tisknu pozvanku.To snad neodmitnes.A jeste ji poslu doporucene,aby ses nemohl vymlouvat.
zvooky píše:Mikael píše:To je tak,kdyz uz te i pozveme a ty se na nas stejne vykasles.Na sobotu uz ti tisknu pozvanku.To snad neodmitnes.A jeste ji poslu doporucene,aby ses nemohl vymlouvat.v patečni pošte očekavam pozvanku jinak nejedu
presta se modlit a chytejte pozvankuEskláda píše:zvooky píše:Mikael píše:To je tak,kdyz uz te i pozveme a ty se na nas stejne vykasles.Na sobotu uz ti tisknu pozvanku.To snad neodmitnes.A jeste ji poslu doporucene,aby ses nemohl vymlouvat.v patečni pošte očekavam pozvanku jinak nejedu
no parada, ze to ale dalo prace...zvooky píše:no přátele, pozvanka mi byla pred chvili doručena do vlastnich rukou, timto vám oznamuju že se na dilne objevim
no jo nic nejde samo a vsechno neco stoji at uz namahu či penizeARV6 píše:no parada, ze to ale dalo prace...zvooky píše:no přátele, pozvanka mi byla pred chvili doručena do vlastnich rukou, timto vám oznamuju že se na dilne objevim
Mno jo no.....pan Savka si proste vzpomnel na SS manyry......zvooky píše:no jo nic nejde samo a vsechno neco stoji at uz namahu či penizeARV6 píše:no parada, ze to ale dalo prace...zvooky píše:no přátele, pozvanka mi byla pred chvili doručena do vlastnich rukou, timto vám oznamuju že se na dilne objevim
V12 píše:Mno jo no.....pan Savka si proste vzpomnel na SS manyry......zvooky píše:no jo nic nejde samo a vsechno neco stoji at uz namahu či penizeARV6 píše: no parada, ze to ale dalo prace...
To aby sme schaneli koberec az k nam zavitas...zvooky píše:V12 píše:Mno jo no.....pan Savka si proste vzpomnel na SS manyry......zvooky píše: no jo nic nejde samo a vsechno neco stoji at uz namahu či penizeano takže se ke me chovejte jako k jedne ze superstar, uznavejte mě, klante se mi, dvořte se mi, podlejzejte a hlavne me kurva neserte
![]()
Tak o tom se snad nebudeme ani bavit ne, to je jasna vecARV6 píše:To aby sme schaneli koberec az k nam zavitas...zvooky píše:V12 píše: Mno jo no.....pan Savka si proste vzpomnel na SS manyry......ano takže se ke me chovejte jako k jedne ze superstar, uznavejte mě, klante se mi, dvořte se mi, podlejzejte a hlavne me kurva neserte
![]()
Mikael píše:Hlavne kdo prijde,tak bud da prachy,nebo sebou priveze chlast a jidlo.Shodli sme se na jablickach,takze zadny mix chlastu.Jasny???
Makej, prace šlechti, i když u tebe......noEskláda píše:bomba.. jirí má peníze tak to nějak dejte do kupy,já makam..
Původně jsem si chtěl vzít vodku s Kamikaze,ale když jablíčka tak jablíčka no.......ježiš me zase bude blbě...Mikael píše:Hlavne kdo prijde,tak bud da prachy,nebo sebou priveze chlast a jidlo.Shodli sme se na jablickach,takze zadny mix chlastu.Jasny???
OK, koupim 4 jablka, vodku a juice, a naky chipsy (bramburky)hattori_hanzo píše:Původně jsem si chtěl vzít vodku s Kamikaze,ale když jablíčka tak jablíčka no.......ježiš me zase bude blbě...Mikael píše:Hlavne kdo prijde,tak bud da prachy,nebo sebou priveze chlast a jidlo.Shodli sme se na jablickach,takze zadny mix chlastu.Jasny???![]()
No tak jak teda?Můžu si vzít tu vodku nebo ne?ARV6 píše:OK, koupim 4 jablka, vodku a juice, a naky chipsy (bramburky)hattori_hanzo píše:Původně jsem si chtěl vzít vodku s Kamikaze,ale když jablíčka tak jablíčka no.......ježiš me zase bude blbě...Mikael píše:Hlavne kdo prijde,tak bud da prachy,nebo sebou priveze chlast a jidlo.Shodli sme se na jablickach,takze zadny mix chlastu.Jasny???![]()
Vem Vodku i Jablkahattori_hanzo píše:No tak jak teda?Můžu si vzít tu vodku nebo ne?ARV6 píše:OK, koupim 4 jablka, vodku a juice, a naky chipsy (bramburky)hattori_hanzo píše: Původně jsem si chtěl vzít vodku s Kamikaze,ale když jablíčka tak jablíčka no.......ježiš me zase bude blbě...![]()
Nevím jestli budu tak ve vatě abych vzal vodku,jablíčko,Kamikaze,něco k jídlu + cigára...ARV6 píše:Vem Vodku i Jablka
To kamikadze neni spatnej napad, naposled jsem vypil 2 a kluci ze mne meli prdel
Hehe...jenze ARV6 mel samotny kamikade,bez lihoviny...a ja k vodce s Kamikaze dodam jen to,ze to do kebule lita jak svin.Kam se sere Red Bull....hattori_hanzo píše:Nevím jestli budu tak ve vatě abych vzal vodku,jablíčko,Kamikaze,něco k jídlu + cigára...ARV6 píše:Vem Vodku i Jablka
To kamikadze neni spatnej napad, naposled jsem vypil 2 a kluci ze mne meli prdelKaždopádně se toho budu snažit vzít co nejvíc!
![]()
Po dvou z tebe měli srandu?Tak to nevím co by měli ze mě když jsem jich měl na silvestra 15...
Mě se na týhle kombinaci líbí to že přesto že jsem z toho potom už na sračky tak se pořád dokážu dobře bavit!Mikael píše:Hehe...jenze ARV6 mel samotny kamikade,bez lihoviny...a ja k vodce s Kamikaze dodam jen to,ze to do kebule lita jak svin.Kam se sere Red Bull....