Alfoun píše:Takze vypadl ze seznamu Mysak. Preci jenom by to chtelo,alespon 6tku,ale to uz jsou jiny penize.
O Supre jsem ani nepremyslel.Uz moc velky obsah(pojisteni)
A honda?? Jaka??

rozdil je totiz tak 2 nadrze benzinu rocne

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Alfoun píše:Takze vypadl ze seznamu Mysak. Preci jenom by to chtelo,alespon 6tku,ale to uz jsou jiny penize.
O Supre jsem ani nepremyslel.Uz moc velky obsah(pojisteni)
A honda?? Jaka??
Alfoun píše:Jee dalsi. To je to tak tezky jenom rict. Libi se mi tohle,vzal bych tohle...![]()
Zatim nejlip mi objasnil par veci Beaver.Diky ti
A prachy jsou pouze orientacni.Kdyz budu chtit usetrit tak koupim auto za 120tis.A vsechna auta mezi kterymi se tu rozhoduji se daji poridit od 3.5-5tis.liber.
A fiaty sem netahejte.
Pro bordela ....No kdyz si vezmes ,ze za 2litra tu vyplaznu 800liber za rok.Tak se mi nediv
To bude skoro drazsi,nez cely autaktojebordel píše:2litr 800liber...
a do 2.0L 2.5L 3.0L+ ?
Tak to presne nevim..Na netu mi to nikde nereknou.Budu se muset zajit zeptat primo do pojistovny....tojebordel píše:2litr 800liber...
a do 2.0L 2.5L 3.0L+ ?
Tak tím bych si nebyl úplně jistej,utopit to v tom jde s přehledem,o tom žádná,ale žádnej extrém to nebude,nebo jinak,pořád bude dost aut co Tě pojezděj.Nicméně i když nejsem objektivní,jako jediný z aut co si napsal,to za ty prachy může bejt vůně.Jim píše:mít 200-250.. šel bych určitě do 200sx, koupil bych nějakou se špatnym motorem, páč bych za těch zbejvajících 150-200 v tom stejně utopil. A měl bych auto, na který by se impreza, evo i sky báli podívat
V Anglii se pojistka taky počítá na stáří vozu...se ti zeptám a písnu ceny...Alfoun píše:Tak to presne nevim..Na netu mi to nikde nereknou.Budu se muset zajit zeptat primo do pojistovny....tojebordel píše:2litr 800liber...
a do 2.0L 2.5L 3.0L+ ?
Za 250 tisíc dle mého sežene tak nějakou lepší seriovku...jinak to chce zachovalý auto a repas motoru!Jim píše:Milonovo: jasně spousta aut bude rychlejších, ale s rozpočtem 250 tisíc nedávám žádnýmu z těch co jsem jmenoval (sky, evo, ipmreca) velkou šanci ...
No ale když už nějakýho toho Skye nebo Supru máš, tak ti stačí pár tisic na to abys z toho vyždímal cca 450Ps a to je výkon na kterej se budeš s dvoukilem za 250tisíc(včetně koupě auta) těžko dostávatJim píše:Milonovo: jasně spousta aut bude rychlejších, ale s rozpočtem 250 tisíc nedávám žádnýmu z těch co jsem jmenoval (sky, evo, ipmreca) velkou šanci ...
No já to bral jako diskuzi kde se řeší jestli si za 200-250tis koupit dvoukilo nebo Skye, takže pokud Alfoun má možnost to za ty prachy sehnat a nevadí mu obrácený řízení a registrace, tak ten Sky je z hlediska výkonu někde jinde a to i pokud se jedná o obyčejný GTS-Tmilonovo píše:O tom žádná,nicméně za 250 se asi těžko supra(pokud se bavíme o MKIV) či sky pořídí,což víš asi sám nejlíp.
No v UK mu Sky s obráceným řízením bude vyhovovat zcela nepochybně.barbucha píše:No já to bral jako diskuzi kde se řeší jestli si za 200-250tis koupit dvoukilo nebo Skye, takže pokud Alfounovi nevadí obrácený řízení a registrace, tak ten Sky je z hlediska výkonu někde jinde a to i pokud se jedná o obyčejný GTS-Tmilonovo píše:O tom žádná,nicméně za 250 se asi těžko supra(pokud se bavíme o MKIV) či sky pořídí,což víš asi sám nejlíp.
No tak jestli to chce provozovat v Anglii tak je jen na něm jestli chce spíš výkon nebo taky trochu šetřit peněženku. Obě auta jsou superBeaver píše:No v UK mu Sky s obráceným řízením bude vyhovovat zcela nepochybně.barbucha píše:No já to bral jako diskuzi kde se řeší jestli si za 200-250tis koupit dvoukilo nebo Skye, takže pokud Alfoun má možnost to za ty prachy sehnat a nevadí mu obrácený řízení a registrace, tak ten Sky je z hlediska výkonu někde jinde a to i pokud se jedná o obyčejný GTS-Tmilonovo píše:O tom žádná,nicméně za 250 se asi těžko supra(pokud se bavíme o MKIV) či sky pořídí,což víš asi sám nejlíp.
sezen ho do 25ORudi píše:jestli chceš na to auto balit ženský, tak si kup TTčko a máš to
největší problém byl, když už na to mám, do čeho se vejíttojebordel píše:jako EiffelFazeey píše:jj největší problém je když už na to máš tak nevíš co si vybrat