to Remix...stará piksla je jeho stávající kunda kterou má na podobné věci, ale asi už se jí zvedl nosánek a začla mu do věcí kecat...tak hledá novou...by mě zajímalo jestli je to sranda...nebo jestli to někde existuje

Moderátor: Dave0401
..... jsem pracovne mimo kuvaSly píše:Panove, tak vznikl napad, ze bychom o weekendu usporadali nejaky spolecny cajovy dychanekBarry, Dolph, ja bych se eventuelne taky pridal. Verim v to, ze snad i Dan a Martin? Tome, Lubo? Vse samozrejme zalezi na ucasti. Pokud by chteli i kuciii z TTK, budem radi.
Děkuji mooooc.Dan píše:jmenuje se DUNA a byl jsem to asi ja....je to naproti hrbitova
Dan píše:jmenuje se DUNA a byl jsem to asi ja....je to naproti hrbitova
Tak to vypada, ze se nikdo neprida. No tak snad bych eventualne moh prijet za vama do Karvine, klucii. Teda za predpokladu, ze nastartuju SLYmaka a bude tam Sarinkabarry píše:Já i s fízlikem jdeme na 100%. Aspoň budeme mít nad sebou orgána a nebudem dělat výtržnosti! Citím se s ním tak bezpečně!!!![]()
![]()
...místo se domluví v pátek...podle toho odkud bude více zájemců.
SLYmaka? no toto.....ze bych taky dorazil, omrknout vyfukSly píše:Tak to vypada, ze se nikdo neprida. No tak snad bych eventualne moh prijet za vama do Karvine, klucii. Teda za predpokladu, ze nastartuju SLYmaka a bude tam Sarinkabarry píše:Já i s fízlikem jdeme na 100%. Aspoň budeme mít nad sebou orgána a nebudem dělat výtržnosti! Citím se s ním tak bezpečně!!!![]()
![]()
...místo se domluví v pátek...podle toho odkud bude více zájemců.
taky to tak vidím...........Dolph píše:Jak to tak vidím,tak asi z toho pátku nic nebude! Tak to asi necháme na jindy...