to Remix...stará piksla je jeho stávající kunda kterou má na podobné věci, ale asi už se jí zvedl nosánek a začla mu do věcí kecat...tak hledá novou...by mě zajímalo jestli je to sranda...nebo jestli to někde existuje
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Peckovní inzerát.
to Remix...stará piksla je jeho stávající kunda kterou má na podobné věci, ale asi už se jí zvedl nosánek a začla mu do věcí kecat...tak hledá novou...by mě zajímalo jestli je to sranda...nebo jestli to někde existuje
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Re: Drive2Die in Bohumín
me to prislo mailem, ze pry to vyslo v avizu
věřím tomu že by se našlo hodně slepic které by zavolaly...
Včera jsem jel po 2 letech autobusem...docela zajímavý zážitek a dnes jsem tam viděl nadhernou holku...ta byla kurva...
Včera jsem jel po 2 letech autobusem...docela zajímavý zážitek a dnes jsem tam viděl nadhernou holku...ta byla kurva...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Panove, tak vznikl napad, ze bychom o weekendu usporadali nejaky spolecny cajovy dychanek
Barry, Dolph, ja bych se eventuelne taky pridal. Verim v to, ze snad i Dan a Martin? Tome, Lubo? Vse samozrejme zalezi na ucasti. Pokud by chteli i kuciii z TTK, budem radi.
Live4Ride Syndicate
Já i s fízlikem jdeme na 100%. Aspoň budeme mít nad sebou orgána a nebudem dělat výtržnosti! Citím se s ním tak bezpečně!!!
...místo se domluví v pátek...podle toho odkud bude více zájemců.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
ja nevim......asi jedu na slovensko na lyzovacku
nechcete to nechat na teplejsi pocasi....at se pak muzu vyspat nekde na lavce
nechcete to nechat na teplejsi pocasi....at se pak muzu vyspat nekde na lavce
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
..... jsem pracovne mimo kuvaSly píše:Panove, tak vznikl napad, ze bychom o weekendu usporadali nejaky spolecny cajovy dychanekBarry, Dolph, ja bych se eventuelne taky pridal. Verim v to, ze snad i Dan a Martin? Tome, Lubo? Vse samozrejme zalezi na ucasti. Pokud by chteli i kuciii z TTK, budem radi.
http://www.akuna.pl/index.php?typ=AUA&s ... &id=240630
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Omlouvám se, že se vám tu vměšuju
, ale nevíte náhodu název, adresu nebo web pc herny, která je v Bohumíně blízko centra. Budova vypadá jak nějaký komplex školky, uvnitř herny maj strop jak ve vojenském stanu a na "recepci" mají sedačku, lednici s pitím a bagetama. Byl jsem tam jen jednou a potřebuju tam navést známého, ale už přesně nevím kudy kam. Jo a v ten večer tam stál světle modrý dvojkový golf (vypadal jak Danův
), tak snad mi někdo pomůže. Díky 
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw
jmenuje se DUNA a byl jsem to asi ja....je to naproti hrbitova
Děkuji mooooc.Dan píše:jmenuje se DUNA a byl jsem to asi ja....je to naproti hrbitova
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Dan píše:jmenuje se DUNA a byl jsem to asi ja....je to naproti hrbitova
.... Danek se motivoval znamou ceskou komedii a dava si rande zasadne na hrbitove .... proto parkuje u Duny
..... kdyz jsem mu posledne rikal , ze bych si taky rad zasukal tak ....... se rozhlidl kolem a hodil po me lopatou se slovy :"tak si nejakou taky vykopej"
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Tak to vypada, ze se nikdo neprida. No tak snad bych eventualne moh prijet za vama do Karvine, klucii. Teda za predpokladu, ze nastartuju SLYmaka a bude tam Sarinkabarry píše:Já i s fízlikem jdeme na 100%. Aspoň budeme mít nad sebou orgána a nebudem dělat výtržnosti! Citím se s ním tak bezpečně!!!![]()
![]()
Live4Ride Syndicate
SLYmaka? no toto.....ze bych taky dorazil, omrknout vyfukSly píše:Tak to vypada, ze se nikdo neprida. No tak snad bych eventualne moh prijet za vama do Karvine, klucii. Teda za predpokladu, ze nastartuju SLYmaka a bude tam Sarinkabarry píše:Já i s fízlikem jdeme na 100%. Aspoň budeme mít nad sebou orgána a nebudem dělat výtržnosti! Citím se s ním tak bezpečně!!!![]()
![]()
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
Jak to tak vidím,tak asi z toho pátku nic nebude! Tak to asi necháme na jindy...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
taky to tak vidím...........Dolph píše:Jak to tak vidím,tak asi z toho pátku nic nebude! Tak to asi necháme na jindy...
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
no kdyby byla většina, tak bych se taky přidal... ale ve čtyřech nemusíme dělat srat a můžem se sejít někde v pokojíčku 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
brrrr je zima a mě se nikam nechceee
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Deti, dneska je tak nadherne. Dokonce mam chut projet se vozem.. pojdte nekdo takyyyy. 
Live4Ride Syndicate
Já bych šel hned...ale nemám čím...
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Jinak měl jsem možnost projet Swifta, to auto je brutal už teď a to není zdaleka hotové... Nevěřím, že by ho něco v 1,3 porazilo...
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Skoda, ze je Tomek v Brne. Mohli jsme udelat nejakou hromadnou projizdku dvema vozy
Hlavni tahy by mohly byt suche.
Live4Ride Syndicate