Uklidni seMirek999 píše:a co placam ty čuráku tak mi to napis co řikam za píčoviny

Moderátor: Idaho
no vpodstatě vše co jsi zde vyplodil ze svýho chorobnýho mozku v kterým máš namontovanej ten omezovač o kterým prohlašuješ, že ho má každý autoMirek999 píše:a co placam ty čuráku tak mi to napis co řikam za píčoviny
Ahá jo ták takže nakonec blbý jsme my..... Mno když myslísh......Butcho píše:Každý auto musí mít omezovač, kdys ho tam neměl tak ti hrozí že ten motor přetočíš a tím pádem se ti potkají písty z ventylama. Samozdřejmě každý motor má svou hranici, pokud chceš točit 10 000 otaček tak musíš postavyt uplně novej motor, všechno druhý
Tak to by mně zajímalo, v kolika otáčkách teda omezovač u Favorita funguje. Potkat by se mohl, kdybys Favouchem skočil přes horizont a držel ho pod plynem - to se ti odlehčenej vytočí tak krásně, že se to potká úplně v pohodě.Butcho píše:Každý auto musí mít omezovač, kdys ho tam neměl tak ti hrozí že ten motor přetočíš a tím pádem se ti potkají písty z ventylama. Samozdřejmě každý motor má svou hranici, pokud chceš točit 10 000 otaček tak musíš postavyt uplně novej motor, všechno druhý
další jelito, bože bože ...Butcho píše:Každý auto musí mít omezovač, kdys ho tam neměl tak ti hrozí že ten motor přetočíš a tím pádem se ti potkají písty z ventylama. Samozdřejmě každý motor má svou hranici, pokud chceš točit 10 000 otaček tak musíš postavyt uplně novej motor, všechno druhý
Pánové taky vidíte podobu Mashiny a T2RC?Mirek999 píše:tady jsou tak vsichni chytry kazdej auto olepi srackama od benzinky a mysli si ze na to zbali kazdou picu z vesnice ale co jsou auta tady v cesku tak to neni tuning to je tuzing a i tohle forum by jse melo jmeno vat tuzing forum nikdo tady nevi o tech autech nic jak vubec funguji proste kazdy si da radio na plny koule a mysli si ze je mistr sveta to vyzejo kreteni
jasně zato ty jsi tuningu král když tu meleš totální hovna o tom jak každej motor má omezovač to může napsat jen jelito kterýmu je 15 let a o motorech četl v ABCMirek999 píše:tady jsou tak vsichni chytry kazdej auto olepi srackama od benzinky a mysli si ze na to zbali kazdou picu z vesnice ale co jsou auta tady v cesku tak to neni tuning to je tuzing a i tohle forum by jse melo jmeno vat tuzing forum nikdo tady nevi o tech autech nic jak vubec funguji proste kazdy si da radio na plny koule a mysli si ze je mistr sveta to vyzejo kreteni
Jinak než sprostě se vyjádřit neumíš? Asi docházej argumenty..Mirek999 píše:ty si dobrej taky čurák di do piči ty kretene
Ty jsi dost dobrej debílek co? Raději drž hubu ať lidi nepoznají ýe máš v hlavě nasráno.. BTW: být tebou tak raději mlčím a rád se něco přiučím,alespoň takhle to někdy dělám já.. Né ale ty musíš odpovědět an vše a totálně mimo.. Jdi si ladit síma at jsi Cool a neomezenej..Mirek999 píše:tady jsou tak vsichni chytry kazdej auto olepi srackama od benzinky a mysli si ze na to zbali kazdou picu z vesnice ale co jsou auta tady v cesku tak to neni tuning to je tuzing a i tohle forum by jse melo jmeno vat tuzing forum nikdo tady nevi o tech autech nic jak vubec funguji proste kazdy si da radio na plny koule a mysli si ze je mistr sveta to vyzejo kreteni
neni to tomu tak davno co si Ty daval tema do pokecu " PROHLASENI" a omlouval ses za to co si rikal predtim.Jak vidim tak to je ta sama pisnicka...Nepise tebe taky nahodou nejaky 9 lety bracha obcas?Jinak se omlouvam termiku za OTMirek999 píše:ty si dobrej taky čurák di do piči ty kretene
Mirek999 píše:hmm tak ty jsi mi to teda nandal ale nemyslim si ze mas to pravo rikat ze umim hovno protoze me neznas takze se do me neser dekuji