Jaký vůz máte?
Moderátor: Ritchma
Jaký vůz máte?
Tak začneme trochu netradičně
Jakou francouzku máte či vlastníte?
Jakou francouzku máte či vlastníte?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Re: Jaký vůz máte?
proc se ptas kdyz ho nemas a cekas abys to tu zacal kritizovat????
Ja mam kladivo na baworaky..
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
jestli ti todle téma fakt vadí, tak ho smaž miloši....koukám, že je asi lepší fórum opravdu jenom číst... ale to pak není fórum ale čítárna doteď jsem si myslel, že není nic špatnýho na tom se dozvědět, jaký "francouzský" káry jsou na fóru, ale dle tebe asi jo no...tak to klidně smaž, když ti to vadímilosh píše:proc se ptas kdyz ho nemas a cekas abys to tu zacal kritizovat????
to břéťa: tvoje auto mě maximálně dostávalo v podpise...z 0-100 za cca 6s a pak údaj průměrná spotřeba kolem 7,5 l to je dokonalý auto
VW - Very Wonderful
Břéťa píše:Ja mam kladivo na baworaky..
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
6s je to s vyhazenym interierem a na slickach, normalne je to kolem 6,5s.. Spotreba 7,5L je zase pri normalni jizde s otackama do 3500tis jinak pri sviznejsi jizde 8-8,5L ted mam od podzimu (cca 6000km)na pal. compu 8,2L..Rudi píše: to břéťa: tvoje auto mě maximálně dostávalo v podpise...z 0-100 za cca 6s a pak údaj průměrná spotřeba kolem 7,5 l to je dokonalý auto
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
No, tak ja se dobrovolne hlasim, ze si vozim pozadi v Renault Mégane hatch., nicmene pokud se proda, prechazim do koncernu bmw
ex: Vaginateur "Megí", 96, 1,6i 55 kW
ex: Vaginateur Laguna II Grandtour, 1,9 dCi, 88 kW, privilége
ex: "Black Hawk" Pug 106, 1,2 44 kW
ex: pěškobus
ex: Oo=[][]=oO Bimmer e36 318iS
nyní: Oo=[][]oO Helmut von Bleifreistein
ex: Vaginateur Laguna II Grandtour, 1,9 dCi, 88 kW, privilége
ex: "Black Hawk" Pug 106, 1,2 44 kW
ex: pěškobus
ex: Oo=[][]=oO Bimmer e36 318iS
nyní: Oo=[][]oO Helmut von Bleifreistein
Citroen BX vystřídal se přes italy,němce,jiné francouze a japonce a vrátil se k nejpohodlnejsimu autu meho zivota
Nové a jeté alu, plechová kola a pneu 776145043
já mám kladivo na renaulty, ale jenom v zatáčkáchBřéťa píše:Ja mam kladivo na baworaky..
To se teprve uvidi...martin píše:já mám kladivo na renaulty, ale jenom v zatáčkáchBřéťa píše:Ja mam kladivo na baworaky..
Břéťa píše:To se teprve uvidi...martin píše:já mám kladivo na renaulty, ale jenom v zatáčkáchBřéťa píše:Ja mam kladivo na baworaky..
Cim te japonci "zklamali"? Jeste sem nevidel aby se nekdo zrekl japoncu kvuli francouzum*WirusH* píše:Citroen BX vystřídal se přes italy,němce,jiné francouze a japonce a vrátil se k nejpohodlnejsimu autu meho zivota
(krome me, ale zase se k Hondam vratim)
No mel jsem od sikmookejch teréňáka tak možná je to tímCAD píše:Cim te japonci "zklamali"? Jeste sem nevidel aby se nekdo zrekl japoncu kvuli francouzum*WirusH* píše:Citroen BX vystřídal se přes italy,němce,jiné francouze a japonce a vrátil se k nejpohodlnejsimu autu meho zivota
(krome me, ale zase se k Hondam vratim)
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak momentálně otcova Xsara 1,9D 50kW takže pomalý, velký, těžký, měkký takže bych to nechtěl, ale co se dá dělat, když sem svoje zrušil
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ritchma tunil a vylepsil svoje SAXORitchma píše:Já mam tohle -
http://img107.imageshack.us/img107/2521 ... ium4gw.jpg
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop