Sly píše:Kujwa Doupovec a fotak. To je jako ja a baba.
...... at si Rudek nedela nejake nadeje na kvalitni foto ..... Doupovec pouzije fotak z 0,8 MPix ze sveho mobilu

Moderátor: Dave0401
Sly píše:Kujwa Doupovec a fotak. To je jako ja a baba.
tomoking píše:Sly píše:Kujwa Doupovec a fotak. To je jako ja a baba.
...... at si Rudek nedela nejake nadeje na kvalitni foto ..... Doupovec pouzije fotak z 0,8 MPix ze sveho mobilu
A náhodou orientačně přibližnou cenu by si nevěděl??? Víš jak... ať tam nejedu s pětikolemtomoking píše:Polsko : GliwiceF.l.a.n.e.l. píše:Když jsme u těch světel... nevíte kde je sehnat lacnějc než v Daimler Chrysler Benz corporation???
Dan píše:jestli se sem doupovec podiva tak mate po vejfucich.....
tomoking píše:Dan píše:jestli se sem doupovec podiva tak mate po vejfucich.....
jak Doupovec pracuje z internetem :
http://www.ivankukamarade.cz/jak-jsme-s ... y-web.html
Sly píše:Modifikovatelna ECU PM7-X04 je doma
myslím že to tím těsněním pod víkem nebude to vypadá na oil čerpadloLukees píše:No kamarádi tak jsem na čas dojezdil včera jsem jel a po zahřátí motoru mi začala svítit a pískat kontrolka oleje když spadly otáčky pod 3000 připomínám že oleje je tam dost,a co horšího že když jsem zastavil tak bylo slyšet cvakání hydroštelů,dneska jsem rozdělal ventilové víko a těsnění co je pod ním bylo prasklý na dvou místech už jsem objednal nový ,po jeho výměně dám ještě nový olej a filtr jestli to bude dělat dál tak do servisu proměřit tlak oleje,jen doufám ž eto přežily ty zdvihátka jedno totiž stojí 450k
nechci strasit...ale taky to vidim bledeUňak píše:myslím že to tím těsněním pod víkem nebude to vypadá na oil čerpadloLukees píše:No kamarádi tak jsem na čas dojezdil včera jsem jel a po zahřátí motoru mi začala svítit a pískat kontrolka oleje když spadly otáčky pod 3000 připomínám že oleje je tam dost,a co horšího že když jsem zastavil tak bylo slyšet cvakání hydroštelů,dneska jsem rozdělal ventilové víko a těsnění co je pod ním bylo prasklý na dvou místech už jsem objednal nový ,po jeho výměně dám ještě nový olej a filtr jestli to bude dělat dál tak do servisu proměřit tlak oleje,jen doufám ž eto přežily ty zdvihátka jedno totiž stojí 450k