Dal by se použít nějaký menší IC

Nebo je to naprd

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
hele natáhni přívod vzduhu z nárazníku do airboxu- někde do něj budeš muset udělat díru.... jinaj ic je ptakovina a chladit to s klimou jeste vetsi- to co bys nepatrne ziskal na vykonu, to bysi okamzite ztratil diky pohonu klimy abyla to hone velka ztrata...Vecernicek píše:No ale kdyby na tom ic byl jakože ten ostřik vodou, tak by odpařující voda brala sebou i část tepla a mohla by to schladit na míň. A nebo kompresor z ledničky
Hele a to mě taky zajímá, dá se rozdělat lednička tak aby ten čpavek neutekl a mohla chladit někde jinde?
A nebo tam dát klimatizaci aby ochlazovala ten vzduch na 4°C..což by v létě nebylo špatný, co myslíte?
neni zly napad, len by ma zaujimalo kde zoberies taku dlhu predlzovacku......Vecernicek píše:No ale kdyby na tom ic byl jakože ten ostřik vodou, tak by odpařující voda brala sebou i část tepla a mohla by to schladit na míň. A nebo kompresor z ledničky
Hele a to mě taky zajímá, dá se rozdělat lednička tak aby ten čpavek neutekl a mohla chladit někde jinde?
A nebo tam dát klimatizaci aby ochlazovala ten vzduch na 4°C..což by v létě nebylo špatný, co myslíte?
Sis asi nevsimnul toho "priskrceni"MarauderZ28 píše:hele Večerníčku nevím zda si uvědomuješ, že každej motor má filtr takže Ti pak těžko jde nějakej bordel do motoru, navíc to co jsi namaloval tak ten systém bude ten vzduch z motoru vytahovat ...
Eště bysme mohli Večerníčkovi poradit, aby tam namontoval IC a za jízdy na něj chcal, efekt bude stejnej - on bude spokojenej, ty se pobavíš a já mu možná prodám nějakej ICMarauderZ28 píše:já nevím jestli sem tu šílenost dobře poradil, ale to tam jako nemá bejt žádnej filtr ?
To by nebyl dobrej nápad. Večerníček, jak ho čtu , má asi horečku a to má nejmíň 38°C.Beaver píše:Eště bysme mohli Večerníčkovi poradit, aby tam namontoval IC a za jízdy na něj chcal, efekt bude stejnej - on bude spokojenej, ty se pobavíš a já mu možná prodám nějakej ICMarauderZ28 píše:já nevím jestli sem tu šílenost dobře poradil, ale to tam jako nemá bejt žádnej filtr ?