tweetyna píše:mno je vidět že mě ještě neznáte.... troufám si říct že nejsem z těch co je něco vyplaší JInak doufám že se mi zadaří poznat zas nový lidi co nejdřív, bo se mi po TCT a TC-UL stýská takže vás pověřuji oživením mého života v KV....jinak jsem teď z Dalovic
no oživovat by ti ho mel spiš vlajo ne
Jsi docela vnímavej
mno to by měl.....nějak se k tomu nemá....týden vypadá tak že makáme a o víkendu mu dělám řidiče....nějak sice držim hubu....ale po třech měsících už mi to docela nestačí.... potřebuju nějakou akci....
tweetyna píše:Jsi docela vnímavej
mno to by měl.....nějak se k tomu nemá....týden vypadá tak že makáme a o víkendu mu dělám řidiče....nějak sice držim hubu....ale po třech měsících už mi to docela nestačí.... potřebuju nějakou akci....
Tak mu řekni že jsi si našla nový kamarády se kterejma teď budeš chodit pařit a uvidíš jak se bude snažit!
tweetyna píše:Jsi docela vnímavej
Tak mu řekni že jsi si našla nový kamarády se kterejma teď budeš chodit pařit a uvidíš jak se bude snažit!
Jestli myslis slovem parit, dat si dva caje a jet domu....tak myslim ze Vlajo(bo jak se jmenuje) muze zustat v klidu
no neboj, už jsem mu řekla, že se hodlám zapojit do auto-života i zde v KV.....trošku se zarazil, ale jinak to s nim nehlo..... a to je i dobře.....já sem se nepřipojila abych ho štvala ale abych našla nějaký lidičky "svý krve"
tweetyna píše:mno je vidět že mě ještě neznáte.... troufám si říct že nejsem z těch co je něco vyplaší JInak doufám že se mi zadaří poznat zas nový lidi co nejdřív, bo se mi po TCT a TC-UL stýská takže vás pověřuji oživením mého života v KV....jinak jsem teď z Dalovic
no oživovat by ti ho mel spiš vlajo ne
Jsi docela vnímavej
no jsem jen maaalinkato vnimavej hehe.....potrebuješ akci? tak to je ten nejmensi problem
V12 píše:Jestli myslis slovem parit, dat si dva caje a jet domu....tak myslim ze Vlajo(bo jak se jmenuje) muze zustat v klidu
Ne každej je takovej alkáč jako ty s Fukem!
2 Tweetyna:Zvooky je totiž kromě všeho možnýho i známej Varskej DJ vystupující pod pseudonymem DJ Zwooky(viz. sekce obrázky),takže Varskej nightlife má zmáklej jako nikdo tady!
tweetyna píše:zvooky: tak honem vymejšlej..... sice tu nemám auto, jen favorita s kousnutejma brzdama nebo Vlajovo sciro ale nuda je tu brutální zatim aspoň....
nebo se bojim odporovat víš jak to mezi těma střechama vede a velí tam kde komu, tak to tahá i domu tyhle manýry a já se bojim vznést jakýkoliv odpor ba ne.....spokojená jsem......teda většinu času
tweetyna píše:nebo se bojim odporovat víš jak to mezi těma střechama vede a velí tam kde komu, tak to tahá i domu tyhle manýry a já se bojim vznést jakýkoliv odpor ba ne.....spokojená jsem......teda většinu času