Kidy z netu
Moderátor: Dave0401
Re: Kidy z netu
jo je moc hezka, zatim sem ji zmensil jen tak narychlo, az budu mit cas tak si ji udelam poradne .. diky za ni
tak na tom videu z Kopru jsem celkem 3x, jednou jedu sprint s Michalem Dvorskym v subarce, pak s nejakym cernym Sharanem nebo co to je za minivan a pak tam stojim v kolone na sprint zase vedle jine subarky
... tak to me potesilo ... ne ze bych byl narcis a musel na sebe koukat, ale ze vidim jak to vypada z pohledu divaku
... na tom videu uz mi to prijde takove pomale, stejne tak potom na fotkach kopce vypadaji mene strme a vubec vsechno je jinak 

Pekne video. Taky to vidim poprve jako divak. Vypada to vsechno opravdu desne pomalu.
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Ladis píše:tak na tom videu z Kopru jsem celkem 3x, jednou jedu sprint s Michalem Dvorskym v subarce, pak s nejakym cernym Sharanem nebo co to je za minivan a pak tam stojim v kolone na sprint zase vedle jine subarky... tak to me potesilo ... ne ze bych byl narcis a musel na sebe koukat, ale ze vidim jak to vypada z pohledu divaku
... na tom videu uz mi to prijde takove pomale, stejne tak potom na fotkach kopce vypadaji mene strme a vubec vsechno je jinak
uz to sosam ..... jeste , ze jsem si koupil na rapidu Premium na 1 rok

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
jo Tome, jedes tam sprintik s cernym Leonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
..... kurva radsi bych na to zapomnelLadis píše:jo Tome, jedes tam sprintik s cernym Leonem

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:Na videu jsi ho podelal, mam ten pocit.
..... si myslim, ze nejen na videu ..... ale no comment

Jen mela jedna Coupra nebo co to bylo lepsi cas, nez Tomas a pri tom ji porazil. To same se stalo i me v Myte. Samozrejme s jinym souperem
U me to bylo to tmavemodre R-ko. Brko se mu rika.

Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Ladis píše:tak na tom videu z Kopru jsem celkem 3x, jednou jedu sprint s Michalem Dvorskym v subarce, pak s nejakym cernym Sharanem nebo co to je za minivan a pak tam stojim v kolone na sprint zase vedle jine subarky... tak to me potesilo ... ne ze bych byl narcis a musel na sebe koukat, ale ze vidim jak to vypada z pohledu divaku
.... narcis

ale to erko zajelo lepsi cas v jine jizde nez s tebou prece....hm?Sly píše:Jen mela jedna Coupra nebo co to bylo lepsi cas, nez Tomas a pri tom ji porazil. To same se stalo i me v Myte. Samozrejme s jinym souperemU me to bylo to tmavemodre R-ko. Brko se mu rika.
Protoze jinak by bylo nemozne, aby byla Coupra pred Tomasem a Rko predemnou 

Live4Ride Syndicate
v takovem pripade se zdrzte jakychkoli spekulaci...Sly píše:Protoze jinak by bylo nemozne, aby byla Coupra pred Tomasem a Rko predemnou

To byl určitě on jezdí jako p....!Vojtuch píše:tome nebyl si rano dneska v karvine s X5?si mi vjel do cesty u autosalonu si rikam super,podivam se na zadek a vidim Akuna tak bud ty nebo tvuj kolega znacka PL

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
ja mam SK93xxx a kolega SK51xxxx a ma nalepku PL ja ji nemam.Vojtuch píše:tome nebyl si rano dneska v karvine s X5?si mi vjel do cesty u autosalonu si rikam super,podivam se na zadek a vidim Akuna tak bud ty nebo tvuj kolega znacka PL
Ja rano jel kolem autosalonu Renault a kolega kolem Chevroletu a Auto City

tome tak to byl kolegatomoking píše:ja mam SK93xxx a kolega SK51xxxx a ma nalepku PL ja ji nemam.Vojtuch píše:tome nebyl si rano dneska v karvine s X5?si mi vjel do cesty u autosalonu si rikam super,podivam se na zadek a vidim Akuna tak bud ty nebo tvuj kolega znacka PL
Ja rano jel kolem autosalonu Renault a kolega kolem Chevroletu a Auto City

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Sly píše:No oni vsichni ti akunaci jezdi volako rychle
... co kurwa sam jestes piratem drogowym i jedzisz jak szaleniec, więc się odpierdol

Jak se rodí děti?
"Tati, jak jsem se dostal na svět?"
"No dobře, synu ... beztak jsme si o tom jednou museli promluvit: Táta se s maminkou seznámil v chatovací místnosti. Později se spolu sešli v "cyber café" a na záchodě si maminka downloadovala pár dat z tatínkova "memorystick"-u. Když táta dokončil uploadování, spozoroval, že předtím neinstalovali žádný "firewall". Bohužel už bylo pozdě na stisknutí "CANCEL" nebo "ESC" a okno "Chcete opravdu uploadovat?" jsme odstranili hned na začátku v "Možnostech" pod "Nastavením". Maminčin virusový scanner už dávno nebyl "updatovaný" a s tátovým "blaster-worm"-em si neporadil. Stiskli jsme tlačítko "ENTER" a mamka dostala zprávu:
"Odhadovaný čas stahování: 9 měsíců........."
"No dobře, synu ... beztak jsme si o tom jednou museli promluvit: Táta se s maminkou seznámil v chatovací místnosti. Později se spolu sešli v "cyber café" a na záchodě si maminka downloadovala pár dat z tatínkova "memorystick"-u. Když táta dokončil uploadování, spozoroval, že předtím neinstalovali žádný "firewall". Bohužel už bylo pozdě na stisknutí "CANCEL" nebo "ESC" a okno "Chcete opravdu uploadovat?" jsme odstranili hned na začátku v "Možnostech" pod "Nastavením". Maminčin virusový scanner už dávno nebyl "updatovaný" a s tátovým "blaster-worm"-em si neporadil. Stiskli jsme tlačítko "ENTER" a mamka dostala zprávu:
"Odhadovaný čas stahování: 9 měsíců........."
tady je nový Ivánek...po úspěšném startování webu zase troška tohoto humoru
http://www.ivankukamarade.cz/poezie.html

http://www.ivankukamarade.cz/poezie.html

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- F.l.a.n.e.l.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...