Moderátor: T-O-M
To by me docela zajimalo.Jak by ste doporucovali upravit 2,5 tak aby to trosku lip v ty petce jelo? Predstavoval bych si to na kombinaci GO motoru s kovanymi pisty , svody, sportovni vackou a kompresorem.Nechci turbo to uz je ponekud za vice penez, nebo ne? Na kolik by ste to tak vydeli ze by to mohlo takhle prijit?T-O-M píše:Já myslim, že když se vhodně poladí ta 2,5 tak to rozhodně neni špatný, a předělávat to na V8 asi nemá cenu, to si rovnou koupíš 540i
Jo covece tuhle firmu jeste neznam a je docela zajimavy ze nabizej veci i na E34 takovejch firem neni moc, je ale fakt ze motor je to sami jako u E36.A ani nechci z toho motoru to co od turovyho nebo nejaky echtovy casy na sprintech, precijenom s "autobusem" se nesprintujeT-O-M píše:Kompresor by to být nemusel, ale řiká ti něco firma "db ilas Dynamic" - vačky, ventilový sedla, ventily, možná i sání atd atd. To víš, že z atmosferického motoru nedostaneš to co z turba, ale upravovat se dá a né že ne. Osobně si myslim, že 2,5 nejede špatně, jasně při sprintu zlato nevyhraješ, ale to taky neni všechno. Další možnost je pak výměna za jinej motor.
www. dbilas-dynamic. de tušim
Jen tak mimochodem M5 E34 byl motor 3,6 a později 3,8l..T-O-M píše:no a proč to vymýšlet když tam můžeš dát origo M5, teda můžeš, jak se to veme, mohlo by to jít? já nevim. Přece jen ty klapky budou mít větší průměr na objem 3,4
Spíš tak 50-100k..bohhy píše:A co tam lupnout treba 2,5 treba z e46 nebo e39 s dvojitym vanosem?Da se vubec sehnat za nejaky rozumny prachy? Kolik se vubec tak pohybujou 15k,20k,25k,?A nema nekdo zakladni hodnoty tohohle motoru?
Nevim co všechno umí v bmwtuningu, ale podle ukázek prácí co dělali to vypadá na dost schopný lidi - po tý hardwarový stránce určitě. Další variantou by mohli být lidi z bmwpower.cz Být tebou tak volam a ptam se. Následnou práci softwaru bych svěřil asi bitpoweru, co jsem viděl tak jsou fakt vybavený a práci rozumí. Podle tvých požadavků, bych to svěřil lidem co se vyznají a ti si to samo nechají zaplatit.bohhy píše:Diky vsem.A chci se zeptat.Potrebuju nejakou kvalitni firmicku, ke ktery bych privezl 2,5 vanos s ridici jednotkou a ona by mi ho kvalitne poladila a mozna i pridelala kompresor.Samozrejme tusim kolik to bude kostovat.Predstavoval bych si to s odlehcenym setrvakem a klikou, kovany pisty, vacku, svody a na to vsechno prispusobena ridici jednotka.Nejlepe stredni cechy.Myslite ze by to udelali kluci z bmwtuning.cz?Diky za odpovedi