Muj nazor...nikdy mi cigareta nic nedala.Ani pocit uspokojeni,klidu,nebo tak.Je to spis o mysleni.Kdyz si vsugeruju,ze me cigaro uklidni atd. tak to tak opravdu bude.Lidskej mozek je uzasnej.A vetsina veci,co citis,je jen impuls,kterej se da ovlivnit,pokud se to naucis.zvooky píše:no nevim myslim si že to nic nedava spiš bere.....
Potřebuju brigádku....ALE VÁŽNĚ!!!! - ted totalni OffTopic
Re: Potřebuju brigádku....ALE VÁŽNĚ!!!!
jo je to pravda...nejvic me dostala jedna zdravotni sestra když jsem ji rikal at mi da neco na bolest hlavy...dala mi lentilku a ja to nevedel, zapil jsem to a po pul hodce mi rika, tak co boli? ja rikam kdepaa super.....pak mi rekla co mi dala...bylo mi trapne ale je to proste pravda......nekde jsem si rekl tak to je prasek na bolest.....a asi bylo po bolesti hlavy...
BBS Motorsport
Presne tak.A proto taky kaslu vetsinou na nejaky leky a tak.A naplasti a tohle vsechno.Stehy po siti si vnydavam sam.Celkove jsem presvedcenej,ze s blbostma se mas vyporadat sam a neotravovat s nima.A presvedceni o necem.....jednoduchej priklad......co vam nechutna????Zacnete jmenovat,co byste nedali do huby.Ale proc???Duvod???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hovno! smrdí,Mikael píše:Presne tak.A proto taky kaslu vetsinou na nejaky leky a tak.A naplasti a tohle vsechno.Stehy po siti si vnydavam sam.Celkove jsem presvedcenej,ze s blbostma se mas vyporadat sam a neotravovat s nima.A presvedceni o necem.....jednoduchej priklad......co vam nechutna????Zacnete jmenovat,co byste nedali do huby.Ale proc???Duvod???
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
A nebo treba kamaradovo pero,vid????Blbce.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a nebo opice,je chlupataMikael píše:A nebo treba kamaradovo pero,vid????Blbce.

S-MAX
Chvili sem premyslel,co na tu opici rict.Cumel sem jak ten smajl.Nejdriv privreny jedno oko,pak druhy.......ale pak sem se zacal hrozne smat.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
co to je za moudra tady? 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Houby - v první třídě v jídelně mě je učitelka donutila sníst ikdyž jsem nechtě,takže jsem se z toho pozvracel...Samozřejmě když jsou někde v malým množství houby tak mi to nevadí a z houbový omáčky si je taky vypreparuju,ale samotný houby,smaženici nebo obalovaný žampiony si nedám...Mikael píše:Zacnete jmenovat,co byste nedali do huby.Ale proc???Duvod???
Sterilovaná/rozvařená zelenina - nesnáším tu chuť,když zeleninu,tak čerstvou
Tlustý maso - nevidím na tý divný bílý hmotě bez chuti nic extra
Syrová cibule,kedlubna,celer... - nic mi to chuťově neříká
Ryby(kromě file),mořský potvory - nemám rád rybinu
Jo a abych nezapomněl tak teplou okurku nakládačku z cheesburgera...

✠Luftwaffle✠
souhlasím jen s tím tlustým masem, bo já žiju bramborama, houbama, rybama (ježiš hned bych si dala....) a zeleninou (v jakékoliv podobě, studený, teply, zavařený, dušený....) 
nejim játra....
vysvětlení nemám.....prostě nejim 

nejim játra....

No vidis.A v dusledku toho,mas v kebuli blok,kterej ti rika....sezer houby a pujdou hned ven.....a ten se da odstranit.Je to proste jen vsugerovana informace.hattori_hanzo píše:Houby - v první třídě v jídelně mě je učitelka donutila sníst ikdyž jsem nechtě,takže jsem se z toho pozvracel...Samozřejmě když jsou někde v malým množství houby tak mi to nevadí a z houbový omáčky si je taky vypreparuju,ale samotný houby,smaženici nebo obalovaný žampiony si nedám...Mikael píše:Zacnete jmenovat,co byste nedali do huby.Ale proc???Duvod???

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to vím,ale na druhou stranu myslím že mám v hlavě bloky který jsou daleko horší než to že nejím houby!Mikael píše:No vidis.A v dusledku toho,mas v kebuli blok,kterej ti rika....sezer houby a pujdou hned ven.....a ten se da odstranit.Je to proste jen vsugerovana informace.

✠Luftwaffle✠