nakonec vyhral ten nejvic vlevo

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Jeden nebo je nabídka "stálá"? Jaká záruka a u koho uplatnitelná?petrbr píše:Nabízím TFT-LCD Newision NW 619 VT - 7" wide screen, 1024 × 768, dotyková obrazovka, VGA vstup, USB, RS 232, 2x Video, 1x Audio.S dálkovým ovladačen (vše v original krabici) . Cena 4.500,-
Čauky, prosím tě, co to používáš na program, co je na těch videích? Vypadá to, že je to nějak multimediální centrum nebo co.blah píše:Prvni test carputeru
http://www.golf.ic.cz/other/nb/carputer ... c-testing/
foto & video
sry za kvalitu, vetsina focena/natacena mobilem
Složení počítadla jako takového je prkotina, ale instalace a rozchození tak, aby to mělo smysl je už challenge...romor píše:přitom je složení PC do auta taková banálnost:o)
Hmm, tak věř, že je sakra rozdíl mezi stolním peckem a carputerem. Pokud jsi v tom takový odborník, tak jak např. zapojíš do napájení druhý malý (např. 6Ah) akumulátor jako batcap, aby ti ho nevycucnul startér při prvním startování? Jaké jsou tvé zkušenosti se stabilizátory napětí? Jakou doporučíš nejvhodnější miniITX desku pro carputer? Jaký zdroj? Jaký case? Jak by jsi vyřešil carputer, který je potřeba odnášet z auta (např. u auta, které parkuje na parkovišti)? Jaký signálový filtr použiješ, pokud se ti začnou do zvuku z počítače prorážet ruchy např. ze stabilizátorů, disků apod.? Až toto kvalifikovaně zodpovíš, tak si pak někdo možná u tebe nechá carputer složit. Nebo zvládněš snad i instalaci? Proč by si lidé měli nechat stavět carputer právě u tebe?romor píše:No vzhledem k tomu, že u PC dělám už od malička ani instalace a rozchození pro mě není chellenge:o)
Tak není tu nikdo kdo potřebuje složit carputer? A co normiš noťas s dotykovou folií přes displej? To jste nezkoušeli?
Musim s tebou souhlasit. Dělám do kompů několik let (muj první komp byla 386Ondras píše:Hmm, tak věř, že je sakra rozdíl mezi stolním peckem a carputerem. Pokud jsi v tom takový odborník, tak jak např. zapojíš do napájení druhý malý (např. 6Ah) akumulátor jako batcap, aby ti ho nevycucnul startér při prvním startování? Jaké jsou tvé zkušenosti se stabilizátory napětí? Jakou doporučíš nejvhodnější miniITX desku pro carputer? Jaký zdroj? Jaký case? Jak by jsi vyřešil carputer, který je potřeba odnášet z auta (např. u auta, které parkuje na parkovišti)? Jaký signálový filtr použiješ, pokud se ti začnou do zvuku z počítače prorážet ruchy např. ze stabilizátorů, disků apod.? Až toto kvalifikovaně zodpovíš, tak si pak někdo možná u tebe nechá carputer složit. Nebo zvládněš snad i instalaci? Proč by si lidé měli nechat stavět carputer právě u tebe?romor píše:No vzhledem k tomu, že u PC dělám už od malička ani instalace a rozchození pro mě není chellenge:o)
Tak není tu nikdo kdo potřebuje složit carputer? A co normiš noťas s dotykovou folií přes displej? To jste nezkoušeli?
Viděl jsi někdy dodělávanou touch folii? Viděl jsi ceny teěch folií? Kam umístíš ten minimálně 14" display z notebooku, aby to měl řidič na dosah a bylo to zároveň rozumně použitelné bez blokování výhledu nebo dosahu např. na ovladače ventilace.
Já sem dělal na vesnici internet. Nejdřív se musela rozject síť a pak napojit na internet. Já sem stavěl tu síť - něco šlo kabelem, zbytek přes WiFi. O WiFi jsem měl mraky teoretických zkušeností a drobet praktických. Celej projekt byl za cca 69 tisíc pro 23 lidí - to bylo na výstavbu sítě a jako sdružení teď platíme měsíčně paušál za internet. A můžu ti říct že sem měl občas bobky aby to jelo, přitom to je "obyčejná" WiFi síťromor píše:Už to udělalo hodně lidí. Ale já nikdy nic nezničím, jestli to myslíš takhle. Já jsem myslel nachytat zkušenosti, ne někomu rozfofrovat prašule.
Nevím, co sem psát, když jediné co si ze mě děláte, je prdel.
Fakt člověk tady na fóru, co má míň jak 400 příspěvků nemá šanci.
Nechápu to. Každý bere každého do huby a co já teď...
Prostě carputer není těžká věc, když se nad tím alespoň trochu přemýšlí. Nikomu se nenutím a nebudu. Akorát jsem přispěl do diskuse a to že bych někomu pomohl bylo vedlejší. Kdo tohle nechápe, tak nevím, co s ním.
To je v pohoděromor píše:Tak jestli to vyznělo takto, tak se hrozně omlouvám. Nikdy bych o sobě neřekl, že jsem machr přes komply. Sítě, ty neovládám. Jen malililinko.
A já jsem ho nechtěl jako postavit, ale pomoct postavit. Kdybych měl peníze, tak si carputer postavím, jenže je nemám.
Prostě diskuse je diskuse a jsem rád, že jsme konečně všechno uvedli na správnou míru

tuc tuc videoklipyBlackHole píše:Co tam ty škaredé baby, tam má bejt navigace a real time diagnostika![]()
![]()