T-O-M píše:Tak, teď jsme si pověděli kdo na čem jezdí po silnici a zpátky k těm závodním
Tak mi rekni, na co je chces pouzivat, a ja ti zkusim neco doporucit.
Moje spotreba pneu je obcas i 1 sada za 14 dni

T-O-M píše:Tak, teď jsme si pověděli kdo na čem jezdí po silnici a zpátky k těm závodním
Mě šlo hlavně o názory a zkušenosti, a až bych kupoval novou sadu gum, tak jestli by bylo lepší koupit nějaký poloracing, nebo normál silnici a slicky mít jako druhou sadu.dark píše:T-O-M píše:Tak, teď jsme si pověděli kdo na čem jezdí po silnici a zpátky k těm závodním
Tak mi rekni, na co je chces pouzivat, a ja ti zkusim neco doporucit.
Moje spotreba pneu je obcas i 1 sada za 14 dnitakze uz jsem jich par ozkousel. Na okruhu to mizi rychle, kdyz spatne zvolis, ikdyz jde jen o jizdy verejnosti .....
když koukám na auto co má v avataru, pokud by byli na to autosejki píše:Kazdej nema na takove gumy:(Mosťa píše:A co Pirelli P Zero NERO? Silně o nich uvažiju...
... pokud v tom rozměru ten model dělaji.Idaho píše:když koukám na auto co má v avataru, pokud by byli na to autosejki píše:Kazdej nema na takove gumy:(Mosťa píše:A co Pirelli P Zero NERO? Silně o nich uvažiju...tak asi záleží i na rozměru že
v tvém rozměru bude cena uplne jiná než v jeho
stava se to, ale je to tak malej rozdil ze na kolech to neresis... u slicku (podle znacek) je to take "trochu" jinak... Treba Matador pro příklad: 210/605 R16 je jako 230 bezne pneu... (605 je pumer pneu v mm)eric píše:jednu otazku lehce OT:
jak muže bejt 195ka širší než jiná 195ka??vim o jedný možnosti-nazout na širší ráfek,ale jinak to snad neni možný ne
diky za vysvětleníKFJ píše:stava se to, ale je to tak malej rozdil ze na kolech to neresis... u slicku (podle znacek) je to take "trochu" jinak... Treba Matador pro příklad: 210/605 R16 je jako 230 bezne pneu... (605 je pumer pneu v mm)eric píše:jednu otazku lehce OT:
jak muže bejt 195ka širší než jiná 195ka??vim o jedný možnosti-nazout na širší ráfek,ale jinak to snad neni možný ne
Jestli ti to peněženka dovolí,udělej to tak..T-O-M píše: Mě šlo hlavně o názory a zkušenosti, a až bych kupoval novou sadu gum, tak jestli by bylo lepší koupit nějaký poloracing, nebo normál silnici a slicky mít jako druhou sadu.
Sezen si nekde Uniroyal Rain sport ve 195,vedle ni si postav nejakou Continetalku nebo Michelinku taky 195,podivej se na to a hned uvidis rozdil...eric píše:jednu otazku lehce OT: