To víš,my kluci z vesnice už se dávno nezajímáme jenom o nový ergonomický násady na vidle nebo o nový modely Zetorů!nell3 píše:no jo je videt ze tomu rozumis:-)hattori_hanzo píše:No to jo,ale hlavně musím ocenit to barevný sladění oblečení!

Eskláda píše:nell nedělej tady ze sebe bůhví co.. upřimnej jsem a tak to řeknu že jsi prostě krásná no
A jak to???Jaxi tam probuh stal???Eskláda píše:bylo to u mě na sídlaku.... prostě jsem nasranej..
Vy u vás musíte mít mezi autama nějaký povinný rozestupy nebo co jo?Eskláda píše:prostě jsem stál tak jak stojím už 2 roky ale dnes se asi vyspali!! no hrozný prostě.. že mezi mnou a autem vedle mě nebylo 6 metrů ale 5
jo stal ale není tam žadná značka ani nicMikael píše:No ale jak tak na to koukam,tak si stal na druhy strane,nez ostatni,co stoji podelne s chodnikem,ne????Pac esli jo,tak bych se ani nedivil.
To mozna ne,ale ja bych se tam teda nepostavil.Navic kdyz tam stojis sam.Jediny auto vycnivajici.Sis o to primo rikal.Eskláda píše:jo stal ale není tam žadná značka ani nicMikael píše:No ale jak tak na to koukam,tak si stal na druhy strane,nez ostatni,co stoji podelne s chodnikem,ne????Pac esli jo,tak bych se ani nedivil.
Toho jsem si ani nevšiml,ale jestli je to tak,tak se potom není čemu divit...Mikael píše:No ale jak tak na to koukam,tak si stal na druhy strane,nez ostatni,co stoji podelne s chodnikem,ne????Pac esli jo,tak bych se ani nedivil.
Jestli chceš tak mi řekni velikost jakou máš a já ti je někde seženu!Eskláda píše:ta má botičkuta má botičku