Pí*oviny.....
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
Re: Píčoviny.....
Pritel nic nefinancoval. byl to darek od nasich. a jak si pulku zaplatila ze svyho.
Ani trosku zaujatej nazor....hattori_hanzo píše:Viděl jsem už jich moc,ale můj názor to stejně nezmění!nell3 píše:no a videl jsi tuning na tomhle auticku? kam se hrabou treba golcifi..moc hezky:-)![]()
Můj žebříček:
1)Clio II phase 2
2)Clio I phase 2
3)Clio I phase 1
4)Clio III phase 1
5)Clio II phase 1
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
uz neumim psat:-D akt to vypadalo dobre.. puvodne jsem chtela 4ku golfika ale najak jsem se prepocitala:-) 300 hadru fakt ne:-Dzvooky píše:Sice nevim co je golcif ale jestli golfik tak bych se hadal...nic neni nad GIInell3 píše:hattori_hanzo píše: Neříkám že je ošklivý,jenom je nejmíň hezký ze všech Clií!
no a videl jsi tuning na tomhle auticku? kam se hrabou treba golcifi..moc hezky:-)
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
me se proste tohle auticko libi. nic nezere hezky jede a jeste je roztomily. parada:-)
ted jsem uplne mimo......chtela jsi čtyřku golfa ale nemas na ni 300 hadru??nell3 píše:uz neumim psat:-D akt to vypadalo dobre.. puvodne jsem chtela 4ku golfika ale najak jsem se prepocitala:-) 300 hadru fakt ne:-Dzvooky píše:Sice nevim co je golcif ale jestli golfik tak bych se hadal...nic neni nad GIInell3 píše:
no a videl jsi tuning na tomhle auticku? kam se hrabou treba golcifi..moc hezky:-)
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
zvooky : no nemam na nej no..tohle je kapku levnejsi..chtela jsem novejsiho..
aha no novejsiho.....čtyřky kolem roku 98 jsou dneska za pusinku...no clio jestli je to 98 tak tipuju kolem 85 tis.....ted pro jedno musim jet.nell3 píše:zvooky : no nemam na nej no..tohle je kapku levnejsi..chtela jsem novejsiho..
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
no jenze tohle clio je 99rok a mel najeto 40 000:-) takze byl skoro novej. stal trochu vic nez 80zvooky píše:aha no novejsiho.....čtyřky kolem roku 98 jsou dneska za pusinku...no clio jestli je to 98 tak tipuju kolem 85 tis.....ted pro jedno musim jet.nell3 píše:zvooky : no nemam na nej no..tohle je kapku levnejsi..chtela jsem novejsiho..
No moc jsem se ale neseknul, protože v Nemecku se to da splašit kolem 3000 EUnell3 píše:no jenze tohle clio je 99rok a mel najeto 40 000:-) takze byl skoro novej. stal trochu vic nez 80zvooky píše:aha no novejsiho.....čtyřky kolem roku 98 jsou dneska za pusinku...no clio jestli je to 98 tak tipuju kolem 85 tis.....ted pro jedno musim jet.nell3 píše:zvooky : no nemam na nej no..tohle je kapku levnejsi..chtela jsem novejsiho..
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
ses si jistej?zvooky píše:No moc jsem se ale neseknul, protože v Nemecku se to da splašit kolem 3000 EUnell3 píše:no jenze tohle clio je 99rok a mel najeto 40 000:-) takze byl skoro novej. stal trochu vic nez 80zvooky píše: aha no novejsiho.....čtyřky kolem roku 98 jsou dneska za pusinku...no clio jestli je to 98 tak tipuju kolem 85 tis.....ted pro jedno musim jet.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že ne,tam jsou všeobecně auta levnější...nell3 píše:ses si jistej?zvooky píše:No moc jsem se ale neseknul, protože v Nemecku se to da splašit kolem 3000 EU
Třeba tohle mi to vyplivlo při prvním zahledání...Clio 1,2 s klima,najeto 39,000,rok 1999,cena 2,999,- EUR!

✠Luftwaffle✠
Jiste si jsem protože jsem vezl 98 rok, klima, centra, servo, abs, radio bla bla bla najeto 68 tis a cena 2500,- EUnell3 píše:ses si jistej?zvooky píše:No moc jsem se ale neseknul, protože v Nemecku se to da splašit kolem 3000 EUnell3 píše: no jenze tohle clio je 99rok a mel najeto 40 000:-) takze byl skoro novej. stal trochu vic nez 80
to hattori: ma sice lehce bok ale neni to zly
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
ale mam 5ti dvirko..jinak to sedi:-)hattori_hanzo píše:Myslím že ne,tam jsou všeobecně auta levnější...nell3 píše:ses si jistej?zvooky píše:No moc jsem se ale neseknul, protože v Nemecku se to da splašit kolem 3000 EU
Třeba tohle mi to vyplivlo při prvním zahledání...Clio 1,2 s klima,najeto 39,000,rok 1999,cena 2,999,- EUR!
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
no jo no:-) tak jsem utratila vic nez jsem chtela no..
Bylo to dovezeny nebo kupovany v čr?nell3 píše:no jo no:-) tak jsem utratila vic nez jsem chtela no..
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
v črzvooky píše:Bylo to dovezeny nebo kupovany v čr?nell3 píše:no jo no:-) tak jsem utratila vic nez jsem chtela no..
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Víš že se tomu říká nemoc z povolání?zvooky píše:Jiste si jsem protože jsem vezl 98 rok, klima, centra, servo, abs, radio bla bla bla najeto 68 tis a cena 2500,- EU
to hattori: ma sice lehce bok ale neni to zly

Detailistko!nell3 píše:ale mam 5ti dvirko..jinak to sedi:-)hattori_hanzo píše: Myslím že ne,tam jsou všeobecně auta levnější...

✠Luftwaffle✠
ahanell3 píše:v črzvooky píše:Bylo to dovezeny nebo kupovany v čr?nell3 píše:no jo no:-) tak jsem utratila vic nez jsem chtela no..

BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
hattori_hanzo píše:Víš že se tomu říká nemoc z povolání?zvooky píše:Jiste si jsem protože jsem vezl 98 rok, klima, centra, servo, abs, radio bla bla bla najeto 68 tis a cena 2500,- EU
to hattori: ma sice lehce bok ale neni to zly![]()
Detailistko!nell3 píše:ale mam 5ti dvirko..jinak to sedi:-)hattori_hanzo píše: Myslím že ne,tam jsou všeobecně auta levnější...
to vis to musi byt:-)
Ale to snad neee.....hattori_hanzo píše:Víš že se tomu říká nemoc z povolání?zvooky píše:Jiste si jsem protože jsem vezl 98 rok, klima, centra, servo, abs, radio bla bla bla najeto 68 tis a cena 2500,- EU
to hattori: ma sice lehce bok ale neni to zly![]()
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
detailistka asi fakt nejsem:-) ale tohle je docela velkej detail
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale to snad neee.....[/quote]hattori_hanzo píše:Víš že se tomu říká nemoc z povolání?zvooky píše:to hattori: ma sice lehce bok ale neni to zly![]()
Ale jo,jak koukneš na auto tak ho v ten moment hodnotíš z hlediska prodejnosti!

Tohle jsem sem dával jako příklad,takže dvoje dveře tam fakt nehrajou roli...nell3 píše:detailistka asi fakt nejsem:-) ale tohle je docela velkej detail

✠Luftwaffle✠
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
ale ano hrajou:-)
i když to je asi fakt
dneska mi volal kamarad že mu nekdo nabizi bilý auto tak jsem mu to hned vysvetlil tak se jen smal..ale co neni to prace ale koniček, nic jinyho bych nechtel delat...

BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
co je spatnyho na bilych autech?zvooky píše:i když to je asi faktdneska mi volal kamarad že mu nekdo nabizi bilý auto tak jsem mu to hned vysvetlil tak se jen smal..ale co neni to prace ale koniček, nic jinyho bych nechtel delat...
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne nehrajou!nell3 píše:ale ano hrajou:-)

✠Luftwaffle✠
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
to nemas pravdu. uz jsi nekdy videl nakupuvat mlady holky?:-Dhattori_hanzo píše:Ne nehrajou!nell3 píše:ale ano hrajou:-)Jsi mladá holka,vozíš sebe maximálně kámošku tudíž patery dveře nepotřebuješ!
a je to mnohem pohodlnejsi kdyz jde nekdo do zadu kdyz nemusi spolujezdec nebo ja vystupovat aby si sedli nebo vystoupili..
když do prodeje aut nebudu počitat užitkovy auta tak je to hodne zly, jednou jsem dovezl trojku golfa SDi a nemohl jsem se pak zbavit jen diky barve....lidi to preste nechteji...nell3 píše:co je spatnyho na bilych autech?zvooky píše:i když to je asi faktdneska mi volal kamarad že mu nekdo nabizi bilý auto tak jsem mu to hned vysvetlil tak se jen smal..ale co neni to prace ale koniček, nic jinyho bych nechtel delat...
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
nevim ale treba muj tatik ty bily snad sbira:-) predtim jsme meli primeru bilou a ted mame scenica taky bilyho:-D jen to maly clio je aspon modry:-Dzvooky píše:když do prodeje aut nebudu počitat užitkovy auta tak je to hodne zly, jednou jsem dovezl trojku golfa SDi a nemohl jsem se pak zbavit jen diky barve....lidi to preste nechteji...nell3 píše:co je spatnyho na bilych autech?zvooky píše:i když to je asi faktdneska mi volal kamarad že mu nekdo nabizi bilý auto tak jsem mu to hned vysvetlil tak se jen smal..ale co neni to prace ale koniček, nic jinyho bych nechtel delat...