pěkný celý autíčko, ale poslal bych to trochu dolů
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
toitoi píše:pěkný celý autíčko, ale poslal bych to trochu dolů
¨
¨díky, na snížení se už pracuje.... objednal jsem si už pružiny... -55 dopředu... zad. nápravu pustim o zub dolů...
to je celkem dost, to bude super, ale nevím co tomu řeknou tlumiče
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Auto good, ale když už podvozek tak komplet, opravdu se ta investice (nemalá) vyplatí hned 2x - vzhled a hlavně jízdní vlastnosti
Světla jsou fajn, k černý se docela hodí. Sice kdyby to auto mělo origo tvary tak origo světla, ale k tomu tuningu jsou fajn, líbí.
T-O-M píše:Auto good, ale když už podvozek tak komplet, opravdu se ta investice (nemalá) vyplatí hned 2x - vzhled a hlavně jízdní vlastnosti
Světla jsou fajn, k černý se docela hodí. Sice kdyby to auto mělo origo tvary tak origo světla, ale k tomu tuningu jsou fajn, líbí.
¨
¨tlumiče dokoupim... nejsou kačky... ale určitě to nechci nechat na originálech...
¨jinak jsou v černým chromu ty světla.... stříbrná nee, se mi to nelíbí ve stříbrný
a ja nemam nic
jinak docela se me to libi,jeste bych zapracoval na prednich svetlech.
Treba bych si jen vybrousil predni skla svetel do cira,to by bohate stacilo (dalsi inspirace)
musim pochválit!!
moc se mi to líbí,naštěstí sis vybral v černý barvě,v tom chromu byto tak hezký nebylo...
taky mam vzadu čirou s černym podkladem,vypadá to mnohem líp
gratuluju k moc pěknýmu autí
Pinky píše:musim pochválit!!
moc se mi to líbí,naštěstí sis vybral v černý barvě,v tom chromu byto tak hezký nebylo...
taky mam vzadu čirou s černym podkladem,vypadá to mnohem líp
gratuluju k moc pěknýmu autí
dík, však jakou mi dalo práci... někdy nahodim fotky jak vypadal když jsem ho koupil... no prostě vrak se zadřeným motorem, a technicky na tom taky nebyl nejlíp... a byl bílej.... tfuj!
tý vole.... čůs... tak už vim s kým mám tu čest.... jak se daří...
jedeš na mimoň zase? přez zimu jsem rozebral celý sání a dal to do kupy.... celý jsem to přetěsnil, vyměnil vstřiky a motor jde líp, konečně.... pořád mi habroval motor a nemohl jsem na to přijít...
pěkný foto... až na tu hondu předemnou...
tý vole.... čůs... tak už vim s kým mám tu čest.... jak se daří...
jedeš na mimoň zase? přez zimu jsem rozebral celý sání a dal to do kupy.... celý jsem to přetěsnil, vyměnil vstřiky a motor jde líp, konečně.... pořád mi habroval motor a nemohl jsem na to přijít...
pěkný foto... až na tu hondu předemnou...
to mas taky jediny stesti ze vis o koho de no to si pis ze jedu ale uz necek jextra vykony ktery sem stejne neprdvadel kdyz to vyjde podle planu tak budu nalozenej hudbou a pokud neseldujes tady temata tak sem autiiko decntne predelal tak treba me i nepoznas ale na to si zvyknes mas icq??? hod mi ho kdyztak do SZ