sportovni pruziny

Nápravy, podvozky, snižování, brzdy, řízení - vše kolem náprav a brzd

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
HANYSx

sportovni pruziny

Příspěvek od HANYSx »

potrebuju koupit pruziny, ale nemuzu podle typu auta, musim podle rozmeru. Poradte kramy v praze kde maj skladem, aby to slo premerit... predem dekuju za rady

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Re: sportovni pruziny

Příspěvek od honza 2.0 16v »

nechal bych je udělat na zakázku - někde v plzni je dělaj , jen dodáš předlohu nebo výkres a řekneš si tvrdost a oni všechno udělaj...škoda jen že nemám kontakt...určitě někdo z fora má...

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

honza 2.0 16v píše:nechal bych je udělat na zakázku - někde v plzni je dělaj , jen dodáš předlohu nebo výkres a řekneš si tvrdost a oni všechno udělaj...škoda jen že nemám kontakt...určitě někdo z fora má...
http://www.invelplus.cz ?
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

xenon04 píše:
honza 2.0 16v píše:nechal bych je udělat na zakázku - někde v plzni je dělaj , jen dodáš předlohu nebo výkres a řekneš si tvrdost a oni všechno udělaj...škoda jen že nemám kontakt...určitě někdo z fora má...
http://www.invelplus.cz ?
jistě :potlesk:

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

jj taky me to napadlo, jen sem premejslel nad jednodussi variantou. Takhle bych musel zjistit tvrdost origo pruzin a pak tvrdost coil over kitu abych si mohl nechat udelat neco mezi, pak kreslit vykres a pak teprve bych mohl na zaklade techto udaju objednavat, pak nez je vyrobej......sem si myslel ze bych objel par kramu kde bude neco skladem a zkusil najit to co potrebuju, museli by samo bejt na obdobne tezky auto jako je moje a vychazel sem z toho ze sportovni pruziny nebudou tak tvrdy jako v coilover kitu(potrebuju je i delsi) ale pritom budou vyrazne tvrdsi nez origo...sportovni snizeny pro moje auto na ten coil over kit nepasujou :cry: to sem samo zjistoval jako prvni variantu

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

jinak samozrejme za ten odkaz moc dekuju, obavam se ze tam stejne zkoncim :lol:

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

není zač, narazil jsem na něj zrovna dnes s kolegou... koukáme po pružinách na naše coupečka... chceme něco kvalitnějšího/ne moc drahýho a hlavně co nesedne o moc... představa je kolem -30 max -40mm, tak si srovnáváme :D
každopádně bych byl rád, kdyby někdo napsal konkrétní zkušenost s tou plzeňskou firmou :D
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

to bych taky rad, nebavi me predstava ze si necham udelat pruziny na zakazku a pak mi treba praskne, to je dalsi duvod proc sem chtel nejdriv zkusit jestli nesezenu od nekoho ze zavedenych vyrobcu. Takze jestli nekdo mate pruziny na zakazku...vsechny poznatky sem...

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

www.riegger.cz Zavolej do krámu a domluv se mi je necháváme vyrábět na zakázku,skladem bohužel nemáme ale zkus se domluvit......
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

Krosmen píše:www.riegger.cz Zavolej do krámu a domluv se mi je necháváme vyrábět na zakázku,skladem bohužel nemáme ale zkus se domluvit......
riegger na proseku? jestli jo tak ani nebudu volat pac mame kram v bille a to je za rohem, misto obeda sem se tam stejne chtel jit zeptat

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

tak sem objednal u firmy INVELPLUS, pristup velmi profesionalni a zaroven jsou velmi ochotni, vytahli ze me co nejvic udaju o pruzinach (origo i z COK) i aute, chteli toho dokonce vic nez sem byl schopen sam namerit :lol: , za par dnu prisla nabidka vcetne vykresu pruziny (predni i zadni) a tech. specifikace. Cena: 870,-+dph/kus predni a 690,-+dph/kus zadni.
Nakonec sem si nechal este udelat konce brouseny takze asi 120,- navic za kazdou pruzinu.
Prijdou pristi tyden, hned jak je nahodim a projedu napisu dojmy...

Stanleysniper

Příspěvek od Stanleysniper »

Jsouto fuckt pohodáři 8) ,švára s nima jezdil Off-Roady(jinej team).
Poradil bych ty samý týpky,ale dostal jsem se sem ,až dnes.
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.

Odpovědět

Zpět na „Podvozek a brzdy“