sportovni pruziny
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
sportovni pruziny
potrebuju koupit pruziny, ale nemuzu podle typu auta, musim podle rozmeru. Poradte kramy v praze kde maj skladem, aby to slo premerit... predem dekuju za rady
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
Re: sportovni pruziny
nechal bych je udělat na zakázku - někde v plzni je dělaj , jen dodáš předlohu nebo výkres a řekneš si tvrdost a oni všechno udělaj...škoda jen že nemám kontakt...určitě někdo z fora má...
http://www.invelplus.cz ?honza 2.0 16v píše:nechal bych je udělat na zakázku - někde v plzni je dělaj , jen dodáš předlohu nebo výkres a řekneš si tvrdost a oni všechno udělaj...škoda jen že nemám kontakt...určitě někdo z fora má...
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
jistěxenon04 píše:http://www.invelplus.cz ?honza 2.0 16v píše:nechal bych je udělat na zakázku - někde v plzni je dělaj , jen dodáš předlohu nebo výkres a řekneš si tvrdost a oni všechno udělaj...škoda jen že nemám kontakt...určitě někdo z fora má...

jj taky me to napadlo, jen sem premejslel nad jednodussi variantou. Takhle bych musel zjistit tvrdost origo pruzin a pak tvrdost coil over kitu abych si mohl nechat udelat neco mezi, pak kreslit vykres a pak teprve bych mohl na zaklade techto udaju objednavat, pak nez je vyrobej......sem si myslel ze bych objel par kramu kde bude neco skladem a zkusil najit to co potrebuju, museli by samo bejt na obdobne tezky auto jako je moje a vychazel sem z toho ze sportovni pruziny nebudou tak tvrdy jako v coilover kitu(potrebuju je i delsi) ale pritom budou vyrazne tvrdsi nez origo...sportovni snizeny pro moje auto na ten coil over kit nepasujou
to sem samo zjistoval jako prvni variantu

není zač, narazil jsem na něj zrovna dnes s kolegou... koukáme po pružinách na naše coupečka... chceme něco kvalitnějšího/ne moc drahýho a hlavně co nesedne o moc... představa je kolem -30 max -40mm, tak si srovnáváme
každopádně bych byl rád, kdyby někdo napsal konkrétní zkušenost s tou plzeňskou firmou

každopádně bych byl rád, kdyby někdo napsal konkrétní zkušenost s tou plzeňskou firmou

HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
www.riegger.cz Zavolej do krámu a domluv se mi je necháváme vyrábět na zakázku,skladem bohužel nemáme ale zkus se domluvit......
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
riegger na proseku? jestli jo tak ani nebudu volat pac mame kram v bille a to je za rohem, misto obeda sem se tam stejne chtel jit zeptatKrosmen píše:www.riegger.cz Zavolej do krámu a domluv se mi je necháváme vyrábět na zakázku,skladem bohužel nemáme ale zkus se domluvit......
tak sem objednal u firmy INVELPLUS, pristup velmi profesionalni a zaroven jsou velmi ochotni, vytahli ze me co nejvic udaju o pruzinach (origo i z COK) i aute, chteli toho dokonce vic nez sem byl schopen sam namerit
, za par dnu prisla nabidka vcetne vykresu pruziny (predni i zadni) a tech. specifikace. Cena: 870,-+dph/kus predni a 690,-+dph/kus zadni.
Nakonec sem si nechal este udelat konce brouseny takze asi 120,- navic za kazdou pruzinu.
Prijdou pristi tyden, hned jak je nahodim a projedu napisu dojmy...

Nakonec sem si nechal este udelat konce brouseny takze asi 120,- navic za kazdou pruzinu.
Prijdou pristi tyden, hned jak je nahodim a projedu napisu dojmy...
- Stanleysniper