Moderátor: Idaho
neznám tenhle motor moc dobře, takže důvod kolísání ti neřeknu...STARboy píše:Čus potřeboval bych poradit,motor je super ale na neutrálu mi kolísaj otáčky z 900 na 11-1200 nevim čim to je ,ale když to trochu prošlápnu tak to přestane tak nevim čim to může být..??????? Tak prosím o radu díky Jo a kdo má tenhle motor tak jak je s nim zpokojenej popřípadě co a jak upravit abych se dostal tak na 220-260 PS![]()
![]()
nebo si kup auto s motorem, kterej má takovej výkon v sériihonza 2.0 16v píše:neznám tenhle motor moc dobře, takže důvod kolísání ti neřeknu...STARboy píše:Čus potřeboval bych poradit,motor je super ale na neutrálu mi kolísaj otáčky z 900 na 11-1200 nevim čim to je ,ale když to trochu prošlápnu tak to přestane tak nevim čim to může být..??????? Tak prosím o radu díky Jo a kdo má tenhle motor tak jak je s nim zpokojenej popřípadě co a jak upravit abych se dostal tak na 220-260 PS![]()
![]()
no a na ten výkon budeš potřebovat klasicky..jinej IC ,turbo vtřiky a trochu šáhnout do vnitřností + to završit elektronikou a lepšejším vejfukem..pokud můžu doporučit,když se v tom nevyznáš tak si nech motor postavit od profíka - já i když se v tom reltivně vyznám a nastavbu motoru bych si troufnul , ale zas profík už má kontakty ví kam a jak šáhnout bez nějakýho dlouhýho laborování..a během 1 měsíce má hotovo , za to kdybych to dělal doma tak bych to lepil jak vlaštovka hnízdo půl roku a pak bych to beztak hodil do šrotu...
no a pokud ten výkon chceš tak koukni sem:
http://www.autohificlub.cz/index.php?bo ... DA&begin=0
ale stálebudeš muset poladit ECU....
Větší stádo koní sežere víc sena, s tím se musíš smířit.z-aires píše:jj, to máš vlastně pravduuvažuju moc bavoráčnicky... jen myslim, že tyhle turba odjakživa docela dost papaly... dá se to změnit tim tuningem?
Za 65 tyček zařídím originál se zárukou od garret(kit obsahuje nové turbo GT28R(kuličky),přeprogramování ECU v koncernové továrně(nutno ecu zaslat,trvá až 2 týdny)a pár drobností).Výsledek bude 225psna denní ježdění(S3).STARboy píše:Čus potřeboval bych poradit,motor je super ale na neutrálu mi kolísaj otáčky z 900 na 11-1200 nevim čim to je ,ale když to trochu prošlápnu tak to přestane tak nevim čim to může být..??????? Tak prosím o radu díky Jo a kdo má tenhle motor tak jak je s nim zpokojenej popřípadě co a jak upravit abych se dostal tak na 220-260 PS![]()
![]()
nejdřív bych vyčistil klapku.....STARboy píše:Čus potřeboval bych poradit,motor je super ale na neutrálu mi kolísaj otáčky z 900 na 11-1200 nevim čim to je ,ale když to trochu prošlápnu tak to přestane tak nevim čim to může být..??????? Tak prosím o radu díky Jo a kdo má tenhle motor tak jak je s nim zpokojenej popřípadě co a jak upravit abych se dostal tak na 220-260 PS![]()
![]()
265 tusim...akorat pocitej s tim ze ti sezere hlavu spotreba 15-20l kdykoliv...Laky píše:Tak jako to S4 neni blbej napadjako to asi bude masakr 2.7Biturbo kolik to ma v zakladu PS?