WEVI a Live4Ride
Moderátor: Dave0401
WEVI a Live4Ride
Co se tyce Wevi. Od17hod se ve vinarne Avia sesli vcera v Ostrave zastupci 9 Moravskoslezskych tuning klubu s p. Weberem st. Za nas dekuji Ladisovi a Danovi. Ja dorazil o trochu pozdeji. Nemel jsem tedy moznost slysel nejdulezitejsi organizacni veci, ale pochopil jsem, ze na blizici se automobilove vystave Wevi bude v pavilonu k dispozici cca 30 mist pru vybrana auta jednotlivych klubu. Dalsi schuze je pristi sobotu od 18hod (pokud se pletu, tak me nekdo prosim opravte). Na teto schuzi uz by meli predsedove predlozit fotografie, pripadne prezentace svych zastupujicich vozu. Usporadal bych tedy hlasovani, ktere auta od nas by sly. Videl bych to na 3 - max. 5 kusu.
Toto by bylo dobre odeslat p. Weberovi na mail jeste pred schuzi. Neni to podminkou, ale osobne bych to udelal. Pokud jsem jeste pochopil, mohl by byt drobny zadrhel v tom, ze si ma kazdy klub pripravit nejake doprovodne akce? Nevim, tohle mi uniklo, byl jsem jeste v praci. Mozna by k tomu neco mohli rict Dan s Ladisem. Kluby by take mely poslat link na sve stranky, proto bych je chtel mit v brzke dobe v provozu..
Podminky vystavovani vozu se mi zdaly celkem bez problemu. Vjezd a parkovne v arealu je tusim 150Kc/vuz?
Toto by bylo dobre odeslat p. Weberovi na mail jeste pred schuzi. Neni to podminkou, ale osobne bych to udelal. Pokud jsem jeste pochopil, mohl by byt drobny zadrhel v tom, ze si ma kazdy klub pripravit nejake doprovodne akce? Nevim, tohle mi uniklo, byl jsem jeste v praci. Mozna by k tomu neco mohli rict Dan s Ladisem. Kluby by take mely poslat link na sve stranky, proto bych je chtel mit v brzke dobe v provozu..
Podminky vystavovani vozu se mi zdaly celkem bez problemu. Vjezd a parkovne v arealu je tusim 150Kc/vuz?
Naposledy upravil(a) Sly dne 08 kvě 2006 13:05, celkem upraveno 3 x.
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
Re: WEVI a Live4Ride
Sly: to by si taky mohl udělat hlasování, a vítěze by si tam (jako předseda) poslal, ne?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

v podstate jde o to ze na venkovni plose muzem jako "ostravsti tuneri" usporadat pro sebe sraz, ja bych to spis nazval vystavou nebo prehlidkou ... moc dobre si nedovedu predstavit kolik aut se muze sjet a jak sami pro sebe budem vymyslet souteze ... urcite jsem pro abychom dali nejake auta primo na vystavu za nas syndikat a urcite bych o tom udelal hlasovani
Zatim se nijak presne nedomluvilo, kolik aut za kazdy klub, ale navrhoval bych na dalsi meeting v Ostrave prinest fotky 5 vybranych aut. Vlastne bychom usporadali hlasovani, jak rika Ladis. Kazdy by uvedl 5 aut. 1. misto = 5 bodu, 5. misto = 1 bod. Ve finale by se body secetly a vznikla by nase nominacni tabulka s 5 auty serazene od cisla 1 do cisla 5. Alespon bychom meli 5 otevrenych kandidatu, kteri by se na Wevi nominovali podle prideleneho prostoru pro nas Syndicate 

Live4Ride Syndicate
jinak je opravdu super ze jsme syndikat, protoze v tech klubech uz je chaos ... normalne to cloveku neprijde, ale kdyz nekdo cte jmena klubu z nejakeho seznamu tak pak je to rozdil 

Moje kandidatka:
1. Martin TDi - 4 body
2. Mr. Yaris - 3 body
3. Tomoking - 2 body
4. Felda - 1 bod (at uz jako host nebo clen L4R)
1. Martin TDi - 4 body
2. Mr. Yaris - 3 body
3. Tomoking - 2 body
Live4Ride Syndicate
Moje kandidatka:
1. Martin TDi - 4 body
2. Mr. Yaris - 3 body
3. Felda - 2 body (at uz jako host nebo clen L4R)
4. Tomoking - 1 body

1. Martin TDi - 4 body
2. Mr. Yaris - 3 body
4. Tomoking - 1 body

Tvuj vuz je luxusni. Sebekritika jeste nikdy neuskodila, ale v tomto pripade je uplne zbytecna. Pro clenstvi nepremlouvame, nabidka padla a je jen na tobe, jestli ji primes a budes nasledovat Yarise nebo se zucastnis jen jako host. Kazdopadne pokud nejsi s necim spokojeny, mas porad mesic pred sebou. Da se toho stihnout hodne a Wevi je oproti klasickym srazum prijemne zpestreni.felda píše:
Live4Ride Syndicate
Sly píše:Tvuj vuz je luxusni. Sebekritika jeste nikdy neuskodila, ale v tomto pripade je uplne zbytecna. Pro clenstvi nepremlouvame, nabidka padla a je jen na tobe, jestli ji primes a budes nasledovat Yarise nebo se zucastnis jen jako host. Kazdopadne pokud nejsi s necim spokojeny, mas porad mesic pred sebou. Da se toho stihnout hodne a Wevi je oproti klasickym srazum prijemne zpestreni.felda píše:

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

drzte me nebo ho zaskrtim......felda píše:Sly píše:Tvuj vuz je luxusni. Sebekritika jeste nikdy neuskodila, ale v tomto pripade je uplne zbytecna. Pro clenstvi nepremlouvame, nabidka padla a je jen na tobe, jestli ji primes a budes nasledovat Yarise nebo se zucastnis jen jako host. Kazdopadne pokud nejsi s necim spokojeny, mas porad mesic pred sebou. Da se toho stihnout hodne a Wevi je oproti klasickym srazum prijemne zpestreni.felda píše:nevím............

L4R hlasujte, at to do stredy muzu Weberovi poslat s fotkama na mail.
Live4Ride Syndicate
1. Tomoking - 4 body
2. Mr. Yaris - 3 body
2. Martin TDi - 2 body
2. Mr. Yaris - 3 body
2. Martin TDi - 2 body
1. Martin TDi - 4 body
2. Tomoking - 3 body
4. Ladis - 1 bod (musí ale sundat nálepku WRX
)
2. Tomoking - 3 body
4. Ladis - 1 bod (musí ale sundat nálepku WRX

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
ja tam nemuzu jit s autem ... mam uplne popraskany lak
Presne tohle ted davam dokupy. Psal mi Weber. Chci mu to odeslat co nejdrive. Problem bude s Martinem TDi. Ma tam uprav jak na kostele a nema pristup k netu.
Ja to kdysi Gunakovi sepisoval a posilal tomu moulovi z TM (nebo odkud), jenze uz ten soubor nemam
Dan> Potreboval bych ty nejlepsi Martinovy fotky. Seznam uprav u jeho kary vidim v nejblizsi dobe blede.
Ja to kdysi Gunakovi sepisoval a posilal tomu moulovi z TM (nebo odkud), jenze uz ten soubor nemam

Dan> Potreboval bych ty nejlepsi Martinovy fotky. Seznam uprav u jeho kary vidim v nejblizsi dobe blede.
Live4Ride Syndicate
Zdravím Vás, 2.4.06 byla vytvořena na našich webových stránkách www.wevi.cz vytvořena nová sekce "Tuningový sraz WEVI 2006". Mrkněte na ně, myslím, že by to mohlo být uvedeno právě tímto způsobem. Navíc náš grafik Vám všem zašlee-mailem tuto sekci k umístění na Vaše webové stránky (jak bylo domluveno na společné schůzce s p. V. Weberem). Pokud zašlete fotky Vašich tuningových vozů na Patrik.Weber@seznam.cz nebo ViktorWeber@seznam.cz , mohou být tytonámi posléze umístěny do této sekce a připřazeny právě k Vašemu tuningovémuklubu. Po Vaší schůzce 8.4. by bylo dobré se sejít i s námi dne 12.4. okolo 17.00 hodin opět v Avia baru Ostrava, případně navrhněte jiný termín schůzky s námi,ovšem my jsem pravidelně v Ostravě út. a stř.! Očekávám Vaši reakci a potvrzení schůzky 12.4. co nejdříve. S pozdravem WEVI - Patrik WEBER 721/706087
Live4Ride Syndicate
Soucasny stav:
Martin TDi: 18 bodu
Mr. Yaris, Tomoking: oba 12 bodu
Felda: 7 bodu
Ladis: 1 bod
Panove, jeste to dohlasujte. Lukees, Lubo, Tomoking dejte hlasy, at to muzu poslat Weberovi.
Martin TDi: 18 bodu
Mr. Yaris, Tomoking: oba 12 bodu
Felda: 7 bodu
Ladis: 1 bod
Panove, jeste to dohlasujte. Lukees, Lubo, Tomoking dejte hlasy, at to muzu poslat Weberovi.
Live4Ride Syndicate
Ok, pokud uz k tomu nemate co rict, poslu Weberovi nominaci na:
1) Martin TDi
2) Mr.Yaris
3) Tomoking - stihnou se kola nebo nominujem pouze 3 (pripadne koho dalsiho do ctverice?)
4) Felda
1) Martin TDi
2) Mr.Yaris
3) Tomoking - stihnou se kola nebo nominujem pouze 3 (pripadne koho dalsiho do ctverice?)
4) Felda
Live4Ride Syndicate
Tome, tak jak to vidis se svou ucasti? Dnes posilam Weberovi nasi kandidatku.
Live4Ride Syndicate
Kluci padl tady tip na Lukeese. Lukasi, jak to vidis ty? Co kastle po zime?
Live4Ride Syndicate