Výsledky sprintů z Renocaru jaro 2006
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
já se nehádám, jen můj názor je proč všechno měnit podle někoho, máme svoji kulturu, svůj způsob života, tak proč se přizpůsobovat, vždyt to může být rozdělený, a jako poslední listina může být absolutní vítěz a všichni ostatní podle časů jak je zajeli, a tam bude celkem slušně poznat, kdo má jak upravenou třeba 1,6 když to nandal 2,0, vlk se nažere a koza zůstane celá a budou spokojení jak ti co chtějí víc kategorií, tak ti kterým stačí celkové úpořadí, vše (celý život) je otázka kompromisů
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
ku.a nejsi cikan ??? .... to je jako bych je slyselkentoya píše:....... proč všechno měnit podle někoho, máme svoji kulturu, svůj způsob života, tak proč se přizpůsobovat........

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tady mas Ivana jeste 1xKrosmen píše:nějaký videjka by nebyly????????

https://www.nexiaclub.com/download-ke-stazeni/
Toho si nevšímej...už sem si na to tady zvykl...a jak jinak..si v ČRtomoking píše:kentoya píše:a na kubě funguje rádobykomunismus tak proč ho nezavést tady
Funguje to tam 4 sezony, a kdyby to nebylo dobre tak by to urcite zmenili. Psal jsem o tom na foru cca 1,5 roku zpet ale byl jsem slovne zlyncovan![]()

Rozdělil bych to: do 1600 bez přeplňování,do 1600 s přeplňováním,do 2500bez přeplňování a do 2500ccm s přeplňováním a kategorii diesel samozdřejmě pro naše ekologi + special...a konec...obeslal bych všechny pořadatele domluvil se snima a zavedli se tyto nebo podvobné jednotné kategorie...a šmitec...nikdo by nenadával,že nějaký 2,0turbo vzal jeho prašivému bmw 325ipohár z kategorie do 3000ccm a on je smutný tedka,že nemá pohár...stejně čekám,že mě tu každej debil ukamenuje...ale mě je to u prdele...rád vás poznám a pokecám osobně na srazu...pokud se tedy najde odvaha říct mi to do očí to stejné co tu napíšete

seznámení no klidně pokecat no o čemkoli a do sprintů se mi nechce, protože poháry nepotřebuji, možná si dám někdy nějakej na zkoušku, at vím jak to jede, ale to bude asi tak vše, já mám větší radost z příjemného svezení jak z celých sprintů
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
no pokud ti Nissan jezdi i jinak nez rovne tak v Brne muzes jezdit okruh nebo zavody do vrchu .....kentoya píše:seznámení no klidně pokecat no o čemkoli a do sprintů se mi nechce, protože poháry nepotřebuji, možná si dám někdy nějakej na zkoušku, at vím jak to jede, ale to bude asi tak vše, já mám větší radost z příjemného svezení jak z celých sprintů

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
na to už nemám jsem starej kozel, před 10 lety když jsem měl ještě menší strach a moc si ničeho nevážil tak klidně, ale dnes když si představím kolik mě to stálo času a pak jedna pičovina a auto jde do kytek, už ne, s bluebirdem si občas hrknu pár zatáček na ecce homo, ale jen tak ze srandy a né na doraz

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
..... za volanty na okruhu vidavam bezne petapadesatniky a starsi.... ale si sakra jeste nepripadam jako stary kozel (je mi stejne jako tobe)kentoya píše:na to už nemám jsem starej kozel, před 10 lety když jsem měl ještě menší strach a moc si ničeho nevážil tak klidně, ale dnes když si představím kolik mě to stálo času a pak jedna pičovina a auto jde do kytek, už ne, s bluebirdem si občas hrknu pár zatáček na ecce homo, ale jen tak ze srandy a né na doraz

já vím že jsi stejnej ročník, ale to máš tak, já se víc vyřádím na takové cestě kterou přesně znám, na okruhu jsem nebyl ani v brně ani jinde (za volantem) a než bych ten okruh načetl tak že budu vědět co si můžu dovolit uplně přesně, tak je týden v hajzlu, no anebo to zkusím podle vlastního uvážení a bud to vyjde (melo by) anebo rok práce v prdeli,
prostě uplně na rovinu, neužil bych si to moc extra
prostě uplně na rovinu, neužil bych si to moc extra

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky, nYxi, já Tobě taky gratuluju ke druhému místu. A nebuď smutnej, že je to "až" druhé místo - vždyť sezóna teprve začíná=nYx= píše:Moc gratuluju Ivane, je to opravdu famózní výkon, doufám, že příště to bude na Bednu:-).
- jestli se tady někdo bavil o umění rychle se rozjet, tak je vidět, že neví o čem mluví, protože rozjet se na semaforu a být o 0,005 rychlejší je kumšt že Ivánku:-)

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zajima Vas vubec cas?Ivan píše:Díky, nYxi, já Tobě taky gratuluju ke druhému místu. A nebuď smutnej, že je to "až" druhé místo - vždyť sezóna teprve začíná=nYx= píše:Moc gratuluju Ivane, je to opravdu famózní výkon, doufám, že příště to bude na Bednu:-).
- jestli se tady někdo bavil o umění rychle se rozjet, tak je vidět, že neví o čem mluví, protože rozjet se na semaforu a být o 0,005 rychlejší je kumšt že Ivánku:-)

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výsledky sprintů z Renocaru jaro 2006
Možná by ses mohl podívat na časy ostatních,všichni mají o sekundu horší...možná to měřili systémem světla-cíl,ale to je přesně důvod,proč se musíš porovnávat s ostatníma za daných podmínek a ne jenom s časem. V Přerově např. měli zase všichni lepší čas než po zbytek sezony,možná tam byla třeba jiná metráž tratě.Abys mohl časy takhle obesně unifikovat,musel bys jezdit za stejných atmosferických podmínek na identickém dragstripu...
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vsak ja to vim moc dobre ze tam jsou casy o dost horsi (ale zase Maturovo Civic zajel v Mimoni 13,9s a Brno 14.0s tak nevim - zrejme neco poladil a v Mimoni bude zase jinde)... To se neboj, ale nepadla tu od ucastniku (krom Tomokinga) veta, ze s casem neni vubec spokojenej. Ja teda osobne rad porovnavam casy s Hondama v cizine... Jen mi stve ze neznam svoji koncovou rychlost (myslim tim presne - ne budiky)... Ac vim ze cil jsem jel na trojku v omezovaci (spocitano na 155km/h)... Proste chybi tu profi drag strip... I kdyz mam jen hi-14s auto, tak bych se tam svezl.MarAt píše:Možná by ses mohl podívat na časy ostatních,všichni mají o sekundu horší...možná to měřili systémem světla-cíl,ale to je přesně důvod,proč se musíš porovnávat s ostatníma za daných podmínek a ne jenom s časem. V Přerově např. měli zase všichni lepší čas než po zbytek sezony,možná tam byla třeba jiná metráž tratě.Abys mohl časy takhle obesně unifikovat,musel bys jezdit za stejných atmosferických podmínek na identickém dragstripu...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ja ti dam motor z integry, Zemi !!!!
B16A1 ! nejsem zadnej podvodnik.
nYx by mi ujel jako nudle, kdyby nemel tak velky kola na predku kvuli brzdam.
[EDIT] Nemate nekdo cas z vrchu ? Ty me zajimaj daleko vic, nez priblbly sprinty.. staaart jedna dva tri(nekdo ctyri) cil a hotovo. To umi kazdej mamlas(
), ale vrch, tam se ukaze 

[EDIT] Nemate nekdo cas z vrchu ? Ty me zajimaj daleko vic, nez priblbly sprinty.. staaart jedna dva tri(nekdo ctyri) cil a hotovo. To umi kazdej mamlas(

Radeji bejt druhej, nez mrtvej.
Honda Civic Vtec na kopce - ST
HTTP://WWW.ALIENPOWER.CZ
HTTP://WWW.DARK-CZ.COM
- KFJ
- Kontaktovat uživatele:
cas z kopce byl nejlepsi 1:22.3 ale dost me udivila jedna vec... auto stalo metr pred casomirou, takze bych z toho casu odecetl jednu vterinu... kdyz jsem to jel pred tydnem na Brnenskym Drakoj tak jsem stal tak 5 cm pred caroudark píše:Ja ti dam motor z integry, Zemi !!!!![]()
[EDIT] Nemate nekdo cas z vrchu ? Ty me zajimaj daleko vic, nez priblbly sprinty.. staaart jedna dva tri(nekdo ctyri) cil a hotovo. To umi kazdej mamlas(), ale vrch, tam se ukaze

Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Jojo, byl jsem fotit na Drakovi, hod po mne startovni cislo, vyhrabu ti fotku z trati
fotil jsem doufam ze kazdyho
[EDIT] Jo, prvni cas jsem vedel, ale zajimal mne ten muj, proto jsem chtel videt vysledky
urcite to bylo strasny, na predku jsem si nechal mekky slicky kvuli sprintum, ale na zadku byly tvrdy Yokohamy, takze jsem v prvnich dvou zatackach musel jet jako snek, abych zase neletel dverma bokem jako na podzim 

[EDIT] Jo, prvni cas jsem vedel, ale zajimal mne ten muj, proto jsem chtel videt vysledky

já už ani sprinty nejel, radši jsem si piloval stopu na kopci, jel jsem civil gumy a spolujezdce, čas byl prej 1:26.xxdark píše:Jojo, byl jsem fotit na Drakovi, hod po mne startovni cislo, vyhrabu ti fotku z tratifotil jsem doufam ze kazdyho
[EDIT] Jo, prvni cas jsem vedel, ale zajimal mne ten muj, proto jsem chtel videt vysledkyurcite to bylo strasny, na predku jsem si nechal mekky slicky kvuli sprintum, ale na zadku byly tvrdy Yokohamy, takze jsem v prvnich dvou zatackach musel jet jako snek, abych zase neletel dverma bokem jako na podzim
Jsem zvědavej na výsledky, mněli by dnes svítit na stránkách renocaru.
V Prerove bola trat presne zmerana policajnym koleckom a mala 402,3 metra,casomiera bola certifikovana znacky Microgate a povrch trate vyborny,tak preto tie casyMarAt píše:Možná by ses mohl podívat na časy ostatních,všichni mají o sekundu horší...možná to měřili systémem světla-cíl,ale to je přesně důvod,proč se musíš porovnávat s ostatníma za daných podmínek a ne jenom s časem. V Přerově např. měli zase všichni lepší čas než po zbytek sezony,možná tam byla třeba jiná metráž tratě.Abys mohl časy takhle obesně unifikovat,musel bys jezdit za stejných atmosferických podmínek na identickém dragstripu...
Blbost, můj čas je 1:29,281martin píše:já už ani sprinty nejel, radši jsem si piloval stopu na kopci, jel jsem civil gumy a spolujezdce, čas byl prej 1:26.xxdark píše:Jojo, byl jsem fotit na Drakovi, hod po mne startovni cislo, vyhrabu ti fotku z tratifotil jsem doufam ze kazdyho
[EDIT] Jo, prvni cas jsem vedel, ale zajimal mne ten muj, proto jsem chtel videt vysledkyurcite to bylo strasny, na predku jsem si nechal mekky slicky kvuli sprintum, ale na zadku byly tvrdy Yokohamy, takze jsem v prvnich dvou zatackach musel jet jako snek, abych zase neletel dverma bokem jako na podzim
Jsem zvědavej na výsledky, mněli by dnes svítit na stránkách renocaru.
http://www.renocar.com/download.php?FNA ... 8.4.06.pdf
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zemi, Ty píšeš o tom, že naše časy jsou sračky. Opravdu nevím, jak tohle můžeš napsat, když jsi tam nebyl a nejel. Nejsou všude stejné podmínky (povrch tratě, úhel sklonu, teplota, délka, časomíra, vlhkost, nadmořská výška)Zemi píše:Zajima Vas vubec cas?Ja bych se teda propadl ostudou kdyby mi namerily takovy sracky...

Já taky nevím proč udělali hranici objemu zrovna 1550,ale můžu se na to zeptat.U nás by ta hranice mohla být samozřejmě jiná,mě se spíš líbí ten systém rozdělování.Ritchma píše:tondas píše:Zas to vyřazování....nevim..ale ty kategorie jak je to v polsku by byli super...pak by se tu nikdo nehádal,že ten má 1,3turbo a jede do 1600ccm prostě by jel kategorii nízkoobjemových vozů přeplňovaných turbem...a šmitec :)a poháry bych zrušil...stejně když chceš něco dokázat tak to dokážeš časem a ne tím,kolik máš doma pohárů...JirkaŠ píše:Souhlasím s Tondasem,že poláci to mají perfektně zorganizovaný a hlavně nejezdí sprinty jako u nás ale něco jako vyřazovací pavouk u dragsterů (ve zkrácené verzi).
Byl jsem tam na jedněch závodech a můžu jen doporučit.![]()
Třídy mají taky zajímavě rozděleny,hlavní je,že to jedou všude stejným způsobem.
Pokud by byl zájem,tak bych něco připravil (řády,kategorie,systém).Mám dlouholeté zkušenosti z motocyklových dragsterů
No proč ne, ale nevim kde vymysleli těch 1550ccm to je divný podle mě
Věřím, jen naměřeným hodnotám!
Stejne pohoda, ja mel 1:31

- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
ja si motor nechal dělat- není čas na to vymejšet už dávno vymejšlený a schánět díly po všech čertech,když profík ví jak na to a má i kontakky,který bych třeba scháněl buchví jak dlouho...Srnec píše:hosi jen takova otazka to jste si ty motory delali sami nebo nejaka firma????kolik bych mohl dostat koniku snizeni hlavy ostre vacky atd. mam cordobu 1,6i 55kw no proste brko![]()
![]()
a na kolik to tak prijde mooc dik
když uděláš hlavu a nasadíš rozumnou vačku tak získáš 10kw maximálně ..s chipem trochu víc.. na malym obsahu a 8 ventilový hlavě to málo naskakuje.... brutálnější vačku byhc nedoporučoval.. tam už by se muselo udělat víc zásahů... navíc by to nemělo spodek...
i když udělanej 8mi ventil spráská 16 ventil jako prd... běda ale jak je 16v udělanej taky...potom to je někdy vyrovnany , někdy ne..
[quote="honza 2.0 16v"][quote="Srnec"]hosi jen takova otazka to jste si tja si motor nechal dělat- není čas na to vymejšet už dávno vymejšlený a schánět
dik me by to stacilo aspon jinou (seriovou)senorinu bych udelal ale na kolik to tak prijde tenhle chyrurg. zasah?????CCA jen odhadem
nejlepe takovy abych s ni dostal 100koniku

dik me by to stacilo aspon jinou (seriovou)senorinu bych udelal ale na kolik to tak prijde tenhle chyrurg. zasah?????CCA jen odhadem
nejlepe takovy abych s ni dostal 100koniku

Espana Senorita 1.6i
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
pokud si koukal na ten link z motor excelu tak tam bylo tusim neco kolem 30klacku (coz mi prijde mozna trochu moc..) a v cene mas vacku, hlavu a chip.... a vykon tech 100koni..s filtrem a udelanym potrubim mozna trochu vic....
o cene bych ani nespekuloval..vetsinou je uroven cen u profi upravcu na cca stejny urovni....
me kompletni uprava s pouzitim upravenych seriovych dilu + dalsiho materialu (naplne, tesneni ....) vysla na nejakych 45kkc a to tam je hlava (vc ventilu a sedel..), vacky, uprava bloku ktera je u itala celkem specificka, ojnic , pistu, klikovky a setrvaku , cena je vcetne prace , na kterou byla slevicka:) a bez elektroniky...
o cene bych ani nespekuloval..vetsinou je uroven cen u profi upravcu na cca stejny urovni....
me kompletni uprava s pouzitim upravenych seriovych dilu + dalsiho materialu (naplne, tesneni ....) vysla na nejakych 45kkc a to tam je hlava (vc ventilu a sedel..), vacky, uprava bloku ktera je u itala celkem specificka, ojnic , pistu, klikovky a setrvaku , cena je vcetne prace , na kterou byla slevicka:) a bez elektroniky...
Tak už jsem to v Polsku zjistil.Tu hranici zvolili tak,aby Hondy 1,6i nejezdily s mezi těmi slabšími auty.To je přesná definice od šéfa pořadatelů.JirkaŠ píše:Já taky nevím proč udělali hranici objemu zrovna 1550,ale můžu se na to zeptat.U nás by ta hranice mohla být samozřejmě jiná,mě se spíš líbí ten systém rozdělování.Ritchma píše:tondas píše:Zas to vyřazování....nevim..ale ty kategorie jak je to v polsku by byli super...pak by se tu nikdo nehádal,že ten má 1,3turbo a jede do 1600ccm prostě by jel kategorii nízkoobjemových vozů přeplňovaných turbem...a šmitec :)a poháry bych zrušil...stejně když chceš něco dokázat tak to dokážeš časem a ne tím,kolik máš doma pohárů...
Jinak chystám výlet na letošní první závod ve Waršavě.
Věřím, jen naměřeným hodnotám!
Taky jsem o tím přemýšlel,že bych vzal speedyho na projížďku...no uvidím..JirkaŠ píše:Tak už jsem to v Polsku zjistil.Tu hranici zvolili tak,aby Hondy 1,6i nejezdily s mezi těmi slabšími auty.To je přesná definice od šéfa pořadatelů.JirkaŠ píše:Já taky nevím proč udělali hranici objemu zrovna 1550,ale můžu se na to zeptat.U nás by ta hranice mohla být samozřejmě jiná,mě se spíš líbí ten systém rozdělování.Ritchma píše:
Jinak chystám výlet na letošní první závod ve Waršavě.