delka: 12min
velikost: 83,2MB
xvid
http://www.vonkuttenberg.com/temp/pub/i ... poprve.avi
Moderátor: Jardafox
co co ? co to?in0 píše:ryba: jo saxo snad prezilo ve zdravi, (do patku ho pujdu zkontrolovat zespoda na jame) ani na laku jsem nic nezaznamenal, blede to vypada jen s jednim slickem jak sem ryl bokem![]()
vodnik: takova skoro series naporovym sanim a sportovnim podvozkem
pořádnej podvozek je základ a na okruhu kór.in0 píše:ryba: jo saxo snad prezilo ve zdravi, (do patku ho pujdu zkontrolovat zespoda na jame) ani na laku jsem nic nezaznamenal, blede to vypada jen s jednim slickem jak sem ryl bokem![]()
No to ja to mam nastesti lepsi, ja podvozek sezenu, ale dalo to prace, nez jsem neco nasel, vsude jen pruziny a to je na hovno, pak jsem nasel k tomu i tlumice, ale dosti bych se prohnul, a ted jsem nasel uz i komplet, tak pak jeste dodelat veskere silenbloky a cepy a zavesi a cele auto a doprdele ze se na to nevyseru a nejezdim na koleRyba píše:pořádnej podvozek je základ a na okruhu kór.in0 píše:ryba: jo saxo snad prezilo ve zdravi, (do patku ho pujdu zkontrolovat zespoda na jame) ani na laku jsem nic nezaznamenal, blede to vypada jen s jednim slickem jak sem ryl bokem![]()
![]()
oto víc mě sere že na moje auto neni v ČR žádnej k sehnání