Mitsubishi Galant 20"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mitsubishi Galant 20"
no jasně že kola dělaj auto, ale všeho s mírou - myslet si že když narvu co největší kola na auto tím sem zvítězil a mám super auto je mylnej, jinak ty kola na US autech - souhlasím humus to musel dělat nějakej negr jinak nemám vysvětlení ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
MOBYZ: no i když na tom obrázku mitsu5 to tomu autu docela sluší. No stejně bych tam dal alespon o 2 " mín
Marauder: nejak nechapu vetu: "myslet si že když narvu co největší kola na auto tím sem zvítězil"
Ja nechcu nad nikym vitezit nebo s tim jezdit na srazy, vetsina lidi jezdi na serii a nad nikym vitezit nepotrebujou. Mne se jen libi velky kola tak si je tam chcu dat a nic vic k tomu nepotrebuju, zadny kridla, spojlery, neony a takovy veci.
A k tem amerikam na obrovskejch kolech, jmenuje se to presne "donks" a jeste se to deli podle stari aut a pomalu se to stava klasikou, stejne tak jako chromy samy o sobe, stejne tak jako lowridery...
Ja nechcu nad nikym vitezit nebo s tim jezdit na srazy, vetsina lidi jezdi na serii a nad nikym vitezit nepotrebujou. Mne se jen libi velky kola tak si je tam chcu dat a nic vic k tomu nepotrebuju, zadny kridla, spojlery, neony a takovy veci.
A k tem amerikam na obrovskejch kolech, jmenuje se to presne "donks" a jeste se to deli podle stari aut a pomalu se to stava klasikou, stejne tak jako chromy samy o sobe, stejne tak jako lowridery...
156 f benzinu na letnich drifto dost
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
je jen otázka, zda ten s neonem, křídlem apod, nekazí auto stejně jako ten kdo namontuje na auto takový velký obludy......mobyz píše:Marauder: nejak nechapu vetu: "myslet si že když narvu co největší kola na auto tím sem zvítězil"
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
nemysel jsem zvítězit na srazech, ale zvítězit jako v tom, že čím větší kola tím lepší - ty 18" jsou velikostně super, jen ten design co jsi sem hodil je hnus ...
Naposledy upravil(a) MarauderZ28 dne 17 dub 2006 23:57, celkem upraveno 1 x.
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
když už velký kola tak bych na to neházel žádný chromáče (můj názor) ale něco dravějšího co jde k stylu auta, ty chromy dělaj to auto strašně usedlý ...

když už velký kola tak bych na to neházel žádný chromáče (můj názor) ale něco dravějšího co jde k stylu auta, ty chromy dělaj to auto strašně usedlý ...
souhlas s marauderem
jinak pokud tam chceš mít origo vzhled a 20 kola, nejak mi to neštymuje, když tomu dáš razantní, sportovní, dravý vzhled, potom klidne 20 jinak bych se nesnažil jit přes 18, dostává se to vzhledově nekam jinam, řek bych to neslušně takovej nedomr....
ale pokud se ti to lůíbí tak na můj názor nehled já si auta delám taky podle sebe a ostatní me moc nezajímají, protože v tom budu jezdit já ne oni
souhlas s marauderem
jinak pokud tam chceš mít origo vzhled a 20 kola, nejak mi to neštymuje, když tomu dáš razantní, sportovní, dravý vzhled, potom klidne 20 jinak bych se nesnažil jit přes 18, dostává se to vzhledově nekam jinam, řek bych to neslušně takovej nedomr....
ale pokud se ti to lůíbí tak na můj názor nehled já si auta delám taky podle sebe a ostatní me moc nezajímají, protože v tom budu jezdit já ne oni
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
Tady jde zase o vec vkusu, mne se tenhle styl prave libi a kdyz uz velky kola tak chromace 
A prave na galanta mne ty kola docela sedi, je to takovy poloamericky auto, ktery se da poridit za rozumnou cenu, u evropskejch aut mne ty kola nesedi vubec.
jeste pro srovnani 18 a 20

A prave na galanta mne ty kola docela sedi, je to takovy poloamericky auto, ktery se da poridit za rozumnou cenu, u evropskejch aut mne ty kola nesedi vubec.
jeste pro srovnani 18 a 20
- Přílohy
-
- galant2.jpg (52.7 KiB) Zobrazeno 1632 x
-
- galant3.jpg (60.71 KiB) Zobrazeno 1632 x
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Galant je nádhernej teda tahle generace, má neuvěřitelně suprově nasranej čumák, škoda, že existence VR4 je skoro mýtus na ebay sem ho viděl 1x a to jen předek ufiklej u sedaček .... Jak říkám pokud chceš mermomocí chromy, 20", vybral bych vhodnější auto na "lakýrku" ... Nicméně jak už tu zaznělo Ty v tom budeš jezdit ne my 

No prave ale jaky auto? Ja o tom uz premyslim dlouho a ten galant je super, ma snad nekdo jinej napad? Asi zalozim jiny tema s nakym hlasovanim 

hele na těch vosumnáctkách to třeba taky nebude špatný, jenže ty tady vždycky nahodíš nějakej hnusnej design když dáš obrázek těch 18, zkus vybrat nějaký hezčí, nějakou klasikumobyz píše:No prave ale jaky auto? Ja o tom uz premyslim dlouho a ten galant je super, ma snad nekdo jinej napad? Asi zalozim jiny tema s nakym hlasovanim

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
no na "lakýrku" je vhodných spousta aut např. Audi S8,bmw 7xx,Mercedes S Classe,Senátor 4,0 irmscher,atd atd.mobyz píše:No prave ale jaky auto? Ja o tom uz premyslim dlouho a ten galant je super, ma snad nekdo jinej napad? Asi zalozim jiny tema s nakym hlasovanim
Ale co bych si koupil já je Chevy impala SS z roku 96,Jedna dokonce byla před časem na Tipcars ale asi to nebylo ss a byla na 20 nebo snad i na 22"kolaech ale cena byla něco kolem půl mega

Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Ja bych si taky hned koupil ameriku, ale s autem chci taky trochu jezdit a ty petilitry a spotreba...
na bmw 7 sem se taky dival, naky starsi rok 95 abych s tou cenou vysel, ale to sou taky nejmin trilitry, ten galant se da sehnat v 2l benzin a myslim ze udrzba nebude ani tak narocna, navic rok 98-99
Jeste naky navrhy na na auto?
na bmw 7 sem se taky dival, naky starsi rok 95 abych s tou cenou vysel, ale to sou taky nejmin trilitry, ten galant se da sehnat v 2l benzin a myslim ze udrzba nebude ani tak narocna, navic rok 98-99
Jeste naky navrhy na na auto?