Mitsubishi Galant 20"

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Re: Mitsubishi Galant 20"

Příspěvek od MarauderZ28 »

no jasně že kola dělaj auto, ale všeho s mírou - myslet si že když narvu co největší kola na auto tím sem zvítězil a mám super auto je mylnej, jinak ty kola na US autech - souhlasím humus to musel dělat nějakej negr jinak nemám vysvětlení ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolek »

MOBYZ: no i když na tom obrázku mitsu5 to tomu autu docela sluší. No stejně bych tam dal alespon o 2 " mín
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

Marauder: nejak nechapu vetu: "myslet si že když narvu co největší kola na auto tím sem zvítězil"
Ja nechcu nad nikym vitezit nebo s tim jezdit na srazy, vetsina lidi jezdi na serii a nad nikym vitezit nepotrebujou. Mne se jen libi velky kola tak si je tam chcu dat a nic vic k tomu nepotrebuju, zadny kridla, spojlery, neony a takovy veci.
A k tem amerikam na obrovskejch kolech, jmenuje se to presne "donks" a jeste se to deli podle stari aut a pomalu se to stava klasikou, stejne tak jako chromy samy o sobe, stejne tak jako lowridery...
156 f benzinu na letnich drifto dost

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

no nevim na tech dvacitkach se mi libi vic, tady je na 18
Přílohy
mitsu6.jpg
mitsu6.jpg (49.05 KiB) Zobrazeno 1687 x

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

ty 18 vypadají divně tj, 20 lepší
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

ty 20" jsou na Galanta tak akorát ani moc ani málo.Prostě ideální 8)
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

mobyz píše:no nevim na tech dvacitkach se mi libi vic, tady je na 18
rozměrově oproti celku vypadaji nejlíp, vlastní design :(
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

mobyz píše:Marauder: nejak nechapu vetu: "myslet si že když narvu co největší kola na auto tím sem zvítězil"
Ja nechcu nad nikym vitezit nebo s tim jezdit na srazy, vetsina lidi jezdi na serii a nad nikym vitezit nepotrebujou. Mne se jen libi velky kola tak si je tam chcu dat a nic vic k tomu nepotrebuju, zadny kridla, spojlery, neony a takovy veci.
A k tem amerikam na obrovskejch kolech, jmenuje se to presne "donks" a jeste se to deli podle stari aut a pomalu se to stava klasikou, stejne tak jako chromy samy o sobe, stejne tak jako lowridery...
je jen otázka, zda ten s neonem, křídlem apod, nekazí auto stejně jako ten kdo namontuje na auto takový velký obludy......
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

No stejne jeste nemam ani auto, porad se rozhoduu co koupit, jestli mazdu mx5 nebo tady toho galanta, cenove by to vyslo nastejno, jen efekt uplne jinej. taky sem uvazoval o starym accordu na dratech a trochu styl lowridera, ale to je zas moc stary :nono:
Přílohy
wire1.jpg
wire1.jpg (75.53 KiB) Zobrazeno 1656 x

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

nemysel jsem zvítězit na srazech, ale zvítězit jako v tom, že čím větší kola tím lepší - ty 18" jsou velikostně super, jen ten design co jsi sem hodil je hnus ...
Naposledy upravil(a) MarauderZ28 dne 17 dub 2006 23:57, celkem upraveno 1 x.
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

když už velký kola tak bych na to neházel žádný chromáče (můj názor) ale něco dravějšího co jde k stylu auta, ty chromy dělaj to auto strašně usedlý ...

Obrázek

kentoya

Příspěvek od kentoya »

když už velký kola tak bych na to neházel žádný chromáče (můj názor) ale něco dravějšího co jde k stylu auta, ty chromy dělaj to auto strašně usedlý ...

souhlas s marauderem

jinak pokud tam chceš mít origo vzhled a 20 kola, nejak mi to neštymuje, když tomu dáš razantní, sportovní, dravý vzhled, potom klidne 20 jinak bych se nesnažil jit přes 18, dostává se to vzhledově nekam jinam, řek bych to neslušně takovej nedomr....

ale pokud se ti to lůíbí tak na můj názor nehled já si auta delám taky podle sebe a ostatní me moc nezajímají, protože v tom budu jezdit já ne oni
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Ten modrej co sem dal Marauder vypadá perfektně 8)

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

Tady jde zase o vec vkusu, mne se tenhle styl prave libi a kdyz uz velky kola tak chromace :D
A prave na galanta mne ty kola docela sedi, je to takovy poloamericky auto, ktery se da poridit za rozumnou cenu, u evropskejch aut mne ty kola nesedi vubec.
jeste pro srovnani 18 a 20
Přílohy
galant2.jpg
galant2.jpg (52.7 KiB) Zobrazeno 1631 x
galant3.jpg
galant3.jpg (60.71 KiB) Zobrazeno 1631 x

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Galant je nádhernej teda tahle generace, má neuvěřitelně suprově nasranej čumák, škoda, že existence VR4 je skoro mýtus na ebay sem ho viděl 1x a to jen předek ufiklej u sedaček .... Jak říkám pokud chceš mermomocí chromy, 20", vybral bych vhodnější auto na "lakýrku" ... Nicméně jak už tu zaznělo Ty v tom budeš jezdit ne my :o)

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

No prave ale jaky auto? Ja o tom uz premyslim dlouho a ten galant je super, ma snad nekdo jinej napad? Asi zalozim jiny tema s nakym hlasovanim :D

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

mobyz píše:No prave ale jaky auto? Ja o tom uz premyslim dlouho a ten galant je super, ma snad nekdo jinej napad? Asi zalozim jiny tema s nakym hlasovanim :D
hele na těch vosumnáctkách to třeba taky nebude špatný, jenže ty tady vždycky nahodíš nějakej hnusnej design když dáš obrázek těch 18, zkus vybrat nějaký hezčí, nějakou klasiku 8)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

mobyz píše:No prave ale jaky auto? Ja o tom uz premyslim dlouho a ten galant je super, ma snad nekdo jinej napad? Asi zalozim jiny tema s nakym hlasovanim :D
no na "lakýrku" je vhodných spousta aut např. Audi S8,bmw 7xx,Mercedes S Classe,Senátor 4,0 irmscher,atd atd.
Ale co bych si koupil já je Chevy impala SS z roku 96,Jedna dokonce byla před časem na Tipcars ale asi to nebylo ss a byla na 20 nebo snad i na 22"kolaech ale cena byla něco kolem půl mega :( . Aled díval jsem se na ně na nnetu a šla by dotáhnout podstatně za mín
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Mě se tenhle americký styl kol líbí 8)
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

ArnieGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Kola jsou parádní , ale pozor na naše cesty 8) ,...jinak to nemá chybu
CELICA 3S-GE (SS-III)

http://www.toyotaklub.cz
obrázek odstraněn adminem. Ivan

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

Ja bych si taky hned koupil ameriku, ale s autem chci taky trochu jezdit a ty petilitry a spotreba...
na bmw 7 sem se taky dival, naky starsi rok 95 abych s tou cenou vysel, ale to sou taky nejmin trilitry, ten galant se da sehnat v 2l benzin a myslim ze udrzba nebude ani tak narocna, navic rok 98-99
Jeste naky navrhy na na auto?

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“