Amogh Combi Styling - absolutne decentne

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Zamčeno
SkejT

Re: ACS - absolutne decentne a bez plastu

Příspěvek od SkejT »

amogh píše:no nekcej, to snad zas az tak ne :-)))

me uz na lonskym vzhledu treba sralo (teda krom prasklin a odrenyha laminatu) fakt ze auto je oplastovany a pri tom je furt mezera v podbehu jak svina

jenze snizit vic a nechat plasty bylo nerealny pro moje jezdeni, takze jsem radsi volil snizeni a plasty pryc
me se libila vic "last version"

Bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajza »

amogh píše:tak jestli ti to pridava kone tak to je jina, me zas pentagram chrani :-)))

nooo nejdriv sem tam mel logo crematory, pak poklicku a od lonska pentáč :-)
Hehe malej detail.. tohle je převrácenej pentagram, symbol satana... tohle tě ochrání asi tak že na tebe z čistýho nebe spadne tatrovka s cementem... Je to tvoje věc ale já bych si to na auto nedal ani kdyby mi za to platili :D
Bajza :alkoholic:
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

amogh

Příspěvek od amogh »

ja vim moc dobre ze je prevracenej :-)
Touran BMM

Pinky

Příspěvek od Pinky »

:lol:

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

možná ten pentagram kdyby byl jakože nějakej 3D třeba jak ten původní znak, páč mně se zdá že je to jen jakoby nálepka, a jinak, já nevím pro mě je tohle pořád krok zpět, pokud jsi chtěl zaplnit podběhy tak 18" :lol: a ty plasty nechat, a jinak kde se co loupalo? vím že jsi psal že se nic neloupe a nepraská, teda aspoň v místech spojů laminátu a plastu, pokud někde jinde tak je to na reklamaci laku ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Konečeně,tahle změna se mi líbí zatím nejvíce,oprati loňsku je to boží 8)
das Auto

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

este mi tam nesedi to, ze kdyz sou cerny listy na naraznicich, tak bych je vratil i na dvere, protoze to ted vypada celkem divne...

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

máš to moc pěkný 8)
vejfal je precizní 8)
taky musim občas na staveniště, nedovedu si představit, jak jsi musel s tamtou verzí trpět
snad jen, mě se víc líbila tamta maska... ladila s mračítkama, ty tam teď nějak na nic nenavazujou... můj dojem :wink:
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

SkejT

Příspěvek od SkejT »

mozna blbost,ale zkusil bych vymyslet nejakou novotu obledne osazeni zadni spz.Ten domek me prijde moc velkej vuci te spz.
Ja osobne bych nad necim popremyslel

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

xenon04 píše:snad jen, mě se víc líbila tamta maska... ladila s mračítkama, ty tam teď nějak na nic nenavazujou... můj dojem :wink:
ta maska je ted naprosta BOMBA!!!

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

a joo Kajo mas to pekny.

16x9 :?:
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

amogh

Příspěvek od amogh »

Mike Mad píše:a joo Kajo mas to pekny.

16x9 :?:
joooo to by se mi libilo :-)

Schmidt TH Line, 3 dilne, 9*16, lestene :lol: kdyby nakej sponzor chtel :-)
Touran BMM

amogh

Příspěvek od amogh »

@jarda - loupal se mi lak na nekolika mistech a praskliny jsem mel, diky najezdu na obrubnik a ne ve spoji lamino-plast, proste jak narazniky tak pary potrebovaly opravit a znovaa prelakovat, coz je nakejch 6-7000 minimalne, za ty prachy sem si radsi koupil podvozek a vyuzil toho ze zadni naraznik muzu za 5000 prodat

18´´ nechci !

za krok zpet to povazuji v oblasti poctu uprav

@skejt - samo ez by se mi libila premracena zadni SPZ a dokonce i premracena kapota ... ale je to o penezich
Touran BMM

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

kapota se mračit nebude? jo a tu koncovku taky musím pochválit, ta se mně fakt líbí, dát ještě jednu, třeba jen falešnou na druhou stranu, hmm
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

amogh píše:@jarda - loupal se mi lak na nekolika mistech a praskliny jsem mel, diky najezdu na obrubnik a ne ve spoji lamino-plast, proste jak narazniky tak pary potrebovaly opravit a znovaa prelakovat, coz je nakejch 6-7000 minimalne, za ty prachy sem si radsi koupil podvozek a vyuzil toho ze zadni naraznik muzu za 5000 prodat

18´´ nechci !

@skejt - samo ez by se mi libila premracena zadni SPZ a dokonce i premracena kapota ... ale je to o penezich
nj, to jsou prostě ty začátky, málokdy to uděláš tak, aby to bylo na první pohled super, já měl taky předtím drahý plasty od abarthu, který ale tak nějak mě nebrali :( stejně jak ta tvoje fabka prošla tolika evolucema

amogh

Příspěvek od amogh »

toitoi píše:kapota se mračit nebude? jo a tu koncovku taky musím pochválit, ta se mně fakt líbí, dát ještě jednu, třeba jen falešnou na druhou stranu, hmm
kaopta = prachy (bylo by ted na ni, ale fak nevim)

koncovka je, jak jsem jiz rekl zkosena i pri pohledu ze zhora a tudiz ji nelze dat na druhou stranu :-(

a falesnou uz vubec ne jaroslave :-)
Touran BMM

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

amogh píše:
toitoi píše:kapota se mračit nebude? jo a tu koncovku taky musím pochválit, ta se mně fakt líbí, dát ještě jednu, třeba jen falešnou na druhou stranu, hmm
kaopta = prachy (bylo by ted na ni, ale fak nevim)

koncovka je, jak jsem jiz rekl zkosena i pri pohledu ze zhora a tudiz ji nelze dat na druhou stranu :-(

a falesnou uz vubec ne jaroslave :-)
ti dám jaroslava že ti bude praha malá :lol: :lol:

to zkosení nevím jak myslíš, proč by to nešlo symetricky na druhou stranu?

amogh

Příspěvek od amogh »

:lol:

protoze bych musel sehnat zrcadlove otocenou koncovku a takova se nevyrabi !!!
Touran BMM

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Máš to moc pěkný, hezoučký kola 8)
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

amogh píše::lol:

protoze bych musel sehnat zrcadlove otocenou koncovku a takova se nevyrabi !!!
aha, uz tomu rozumim, ja jsem porad myslel ze mluvis o zpusobu umisteni a ne jak vypada :D

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

a mas do leskly cerny i ty plasty kolem zrcatka a mezi sloupkama? ja se to ted tak chystam udelat, delali to nekde v lakovne nebo jsi to zvladl doma?

amogh

Příspěvek od amogh »

toitoi píše:a mas do leskly cerny i ty plasty kolem zrcatka a mezi sloupkama? ja se to ted tak chystam udelat, delali to nekde v lakovne nebo jsi to zvladl doma?
to zatim ne, ale taky bych to rad

listy jsem hazel do lakovny
Touran BMM

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

a co je to prosimte za barvu? nebo staci rict leskla cerna, nebo nejaka ta klavirova jak jsi povidal?

amogh

Příspěvek od amogh »

toitoi píše:a co je to prosimte za barvu? nebo staci rict leskla cerna, nebo nejaka ta klavirova jak jsi povidal?
ja sem nic o klavirovem tady nepovidal :-) ale libi se mi

ja mam normalni cernou perlet s palety skoda :-) co ma treba fabka RS
Touran BMM

SkejT

Příspěvek od SkejT »

amogh píše:@jarda - loupal se mi lak na nekolika mistech a praskliny jsem mel, diky najezdu na obrubnik a ne ve spoji lamino-plast, proste jak narazniky tak pary potrebovaly opravit a znovaa prelakovat, coz je nakejch 6-7000 minimalne, za ty prachy sem si radsi koupil podvozek a vyuzil toho ze zadni naraznik muzu za 5000 prodat

18´´ nechci !

to jsem rad,ze ti to taky vrta hlavou :wink:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Mě se spíš nelíbí ta obludnost pod spzkou na předním nárazníku. Jinak mračit ne lišty černý na dveře možná, koncovka falešná to snad ani nebylo myšleno vážně. Jinak ale souhlas že ten pentagram jak je rovnej a ne vypouklej jako origo tak je to divný
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Mě se tedy původně líbila o hodně více, ale podle vkusu a potřeb každého soudruha :o)
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

měls ji nechat původní a na staveniště si koupit toto viewtopic.php?t=31088

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Nějak sem si to nedoved představit, ale teď se mi to líbí moc, například ta maska tomu dává uplně jinej rozměr.... 8)
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:oops: sem si všim až ted že tu rezebíráte karlika no karliku mě osobně se to moc líbí jenom mi nesedí ten pentagram :lol: a ten divnej přední blbec pod značkou jak už nškdo psal ale pro mě je tohle krok vpřed 8) 8)
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Zamčeno

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“