me se libila vic "last version"amogh píše:no nekcej, to snad zas az tak ne))
me uz na lonskym vzhledu treba sralo (teda krom prasklin a odrenyha laminatu) fakt ze auto je oplastovany a pri tom je furt mezera v podbehu jak svina
jenze snizit vic a nechat plasty bylo nerealny pro moje jezdeni, takze jsem radsi volil snizeni a plasty pryc
Amogh Combi Styling - absolutne decentne
Re: ACS - absolutne decentne a bez plastu
- Bajza
- Kontaktovat uživatele:
Hehe malej detail.. tohle je převrácenej pentagram, symbol satana... tohle tě ochrání asi tak že na tebe z čistýho nebe spadne tatrovka s cementem... Je to tvoje věc ale já bych si to na auto nedal ani kdyby mi za to platiliamogh píše:tak jestli ti to pridava kone tak to je jina, me zas pentagram chrani))
nooo nejdriv sem tam mel logo crematory, pak poklicku a od lonska pentáč

Bajza
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT
možná ten pentagram kdyby byl jakože nějakej 3D třeba jak ten původní znak, páč mně se zdá že je to jen jakoby nálepka, a jinak, já nevím pro mě je tohle pořád krok zpět, pokud jsi chtěl zaplnit podběhy tak 18"
a ty plasty nechat, a jinak kde se co loupalo? vím že jsi psal že se nic neloupe a nepraská, teda aspoň v místech spojů laminátu a plastu, pokud někde jinde tak je to na reklamaci laku ne?

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Konečeně,tahle změna se mi líbí zatím nejvíce,oprati loňsku je to boží 

das Auto
-
- Kontaktovat uživatele:
máš to moc pěkný
vejfal je precizní
taky musim občas na staveniště, nedovedu si představit, jak jsi musel s tamtou verzí trpět
snad jen, mě se víc líbila tamta maska... ladila s mračítkama, ty tam teď nějak na nic nenavazujou... můj dojem

vejfal je precizní

taky musim občas na staveniště, nedovedu si představit, jak jsi musel s tamtou verzí trpět
snad jen, mě se víc líbila tamta maska... ladila s mračítkama, ty tam teď nějak na nic nenavazujou... můj dojem

HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT
mozna blbost,ale zkusil bych vymyslet nejakou novotu obledne osazeni zadni spz.Ten domek me prijde moc velkej vuci te spz.
Ja osobne bych nad necim popremyslel
Ja osobne bych nad necim popremyslel
-
- Kontaktovat uživatele:
ta maska je ted naprosta BOMBA!!!xenon04 píše:snad jen, mě se víc líbila tamta maska... ladila s mračítkama, ty tam teď nějak na nic nenavazujou... můj dojem
@jarda - loupal se mi lak na nekolika mistech a praskliny jsem mel, diky najezdu na obrubnik a ne ve spoji lamino-plast, proste jak narazniky tak pary potrebovaly opravit a znovaa prelakovat, coz je nakejch 6-7000 minimalne, za ty prachy sem si radsi koupil podvozek a vyuzil toho ze zadni naraznik muzu za 5000 prodat
18´´ nechci !
za krok zpet to povazuji v oblasti poctu uprav
@skejt - samo ez by se mi libila premracena zadni SPZ a dokonce i premracena kapota ... ale je to o penezich
18´´ nechci !
@skejt - samo ez by se mi libila premracena zadni SPZ a dokonce i premracena kapota ... ale je to o penezich
Touran BMM
kapota se mračit nebude? jo a tu koncovku taky musím pochválit, ta se mně fakt líbí, dát ještě jednu, třeba jen falešnou na druhou stranu, hmm
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
nj, to jsou prostě ty začátky, málokdy to uděláš tak, aby to bylo na první pohled super, já měl taky předtím drahý plasty od abarthu, který ale tak nějak mě nebraliamogh píše:@jarda - loupal se mi lak na nekolika mistech a praskliny jsem mel, diky najezdu na obrubnik a ne ve spoji lamino-plast, proste jak narazniky tak pary potrebovaly opravit a znovaa prelakovat, coz je nakejch 6-7000 minimalne, za ty prachy sem si radsi koupil podvozek a vyuzil toho ze zadni naraznik muzu za 5000 prodat
18´´ nechci !

kaopta = prachy (bylo by ted na ni, ale fak nevim)toitoi píše:kapota se mračit nebude? jo a tu koncovku taky musím pochválit, ta se mně fakt líbí, dát ještě jednu, třeba jen falešnou na druhou stranu, hmm
koncovka je, jak jsem jiz rekl zkosena i pri pohledu ze zhora a tudiz ji nelze dat na druhou stranu

a falesnou uz vubec ne jaroslave

Touran BMM
ti dám jaroslava že ti bude praha maláamogh píše:kaopta = prachy (bylo by ted na ni, ale fak nevim)toitoi píše:kapota se mračit nebude? jo a tu koncovku taky musím pochválit, ta se mně fakt líbí, dát ještě jednu, třeba jen falešnou na druhou stranu, hmm
koncovka je, jak jsem jiz rekl zkosena i pri pohledu ze zhora a tudiz ji nelze dat na druhou stranu
a falesnou uz vubec ne jaroslave

to zkosení nevím jak myslíš, proč by to nešlo symetricky na druhou stranu?
aha, uz tomu rozumim, ja jsem porad myslel ze mluvis o zpusobu umisteni a ne jak vypadaamogh píše:![]()
protoze bych musel sehnat zrcadlove otocenou koncovku a takova se nevyrabi !!!

a mas do leskly cerny i ty plasty kolem zrcatka a mezi sloupkama? ja se to ted tak chystam udelat, delali to nekde v lakovne nebo jsi to zvladl doma?
to jsem rad,ze ti to taky vrta hlavouamogh píše:@jarda - loupal se mi lak na nekolika mistech a praskliny jsem mel, diky najezdu na obrubnik a ne ve spoji lamino-plast, proste jak narazniky tak pary potrebovaly opravit a znovaa prelakovat, coz je nakejch 6-7000 minimalne, za ty prachy sem si radsi koupil podvozek a vyuzil toho ze zadni naraznik muzu za 5000 prodat
18´´ nechci !

Mě se spíš nelíbí ta obludnost pod spzkou na předním nárazníku. Jinak mračit ne lišty černý na dveře možná, koncovka falešná to snad ani nebylo myšleno vážně. Jinak ale souhlas že ten pentagram jak je rovnej a ne vypouklej jako origo tak je to divný
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Mě se tedy původně líbila o hodně více, ale podle vkusu a potřeb každého soudruha 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
měls ji nechat původní a na staveniště si koupit toto viewtopic.php?t=31088
Nějak sem si to nedoved představit, ale teď se mi to líbí moc, například ta maska tomu dává uplně jinej rozměr.... 

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel