YANEK píše: sem si všim až ted že tu rezebíráte karlika no karliku mě osobně se to moc líbí jenom mi nesedí ten pentagram a ten divnej přední blbec pod značkou jak už nškdo psal ale pro mě je tohle krok vpřed
No to sem říkal já, docela se schodnem zase
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
no mracidla tam sou jen pokusne, protoze uz maji spatnej lak, to jestli je tam dam nebo ne je otazka ale je na zivo dost pravda ze ty svetla s mracitkama proste vypadaji lip nez bez nich
Ty světla jsou super!! Na kolik tě přišli?
Mračítka tam nech vypadá to snima líp než bez nich,ale přimračená kapota je taky pěkná,jenže to je zase o prachách..
pěkny,pěkny...
amogh píše:co jako ze mam motor zpet nalakovat do cerne??? nebo jenom ze se ti nelibi ze prosvita????
co je zas IMHO, mluvme cesky
Nelíbí se mi prostě, že prosvítá ta krémová barva krycího plechu předního čela. Černá barva by tam (nebo alespoň na čelní části toho plechu) byla podle mého skromnéno názoru (In My Humlbe Opinion = IMHO). Tak jsem to mínil .
amogh píše:co jako ze mam motor zpet nalakovat do cerne??? nebo jenom ze se ti nelibi ze prosvita????
co je zas IMHO, mluvme cesky
Nelíbí se mi prostě, že prosvítá ta krémová barva krycího plechu předního čela. Černá barva by tam (nebo alespoň na čelní části toho plechu) byla podle mého skromnéno názoru (In My Humlbe Opinion = IMHO). Tak jsem to mínil .
jenze to by zas vypadalo osklive v motoru, viz fotky na drivejsich strankach
Kajo ty lampicky jsou fakt pekny. jen ten predek by chtel nejaky decent lizatko, aby se trosku priostril.takhle to je moc kulaty a jeste dojem kulatosti pri pohledu zepredu umocnuje to clonitko.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
amogh píše:tak ten tahokov uz sem tam jednou mel, tak ho tam dam holt i podruhy no
lizatko chci ale zadny pekny neni
levy maly zrcatko by se mi taky libilo, to jsou ale ztase penize
tak tam dej zpatky to, co si tam mel na zacatku
to se přece přilaminovalo k tomu nárazníku ne?
zrcátko sehnat to bude asi problém, snad jen někde v anglii a dát tahokov ještě za tu masku? no nevím nevím, počkám si jak to bude vypadat, já jsem pro zamračení teda až na to bude
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd