No to sem říkal já, docela se schodnem zaseYANEK píše:sem si všim až ted že tu rezebíráte karlika no karliku mě osobně se to moc líbí jenom mi nesedí ten pentagram
a ten divnej přední blbec pod značkou jak už nškdo psal ale pro mě je tohle krok vpřed
![]()
Amogh Combi Styling - absolutne decentne
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Re: ACS - absolutne decentne a bez plastu
co myslíte tim pod značkou??, jinak pentagram na dveřích lepší než ruženec na zrcátku!!
jooo blbinec pod znackou se mi taky nelibi, ale zahlazuj ho, zavaruj a pak lakuj celej naraznik
to je kvuli blbinci akce za naky 3000 ne-li vic 
listy na dvere by se mi taky libily ale ne origo s fabia, ty sou hnusny a z ceho jinyho listy pouzit me zatim nenapadlo
listy na dvere by se mi taky libily ale ne origo s fabia, ty sou hnusny a z ceho jinyho listy pouzit me zatim nenapadlo
Touran BMM
no proto,zasilam pochvalu za sundani mracitek na svetlech
a proc je na horni fotce nemas?
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, jen mě dráždí ten krémový plech pod maskou. Černá by byla IMHO lepší.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
co jako ze mam motor zpet nalakovat do cerne???Ondras píše:Pěkné, jen mě dráždí ten krémový plech pod maskou. Černá by byla IMHO lepší.
co je zas IMHO, mluvme cesky
Touran BMM
Asi se mu nelíbí jak to prosvítá, stejně jako měamogh píše:co jako ze mam motor zpet nalakovat do cerne???Ondras píše:Pěkné, jen mě dráždí ten krémový plech pod maskou. Černá by byla IMHO lepší.nebo jenom ze se ti nelibi ze prosvita????
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nelíbí se mi prostě, že prosvítá ta krémová barva krycího plechu předního čela. Černá barva by tam (nebo alespoň na čelní části toho plechu) byla podle mého skromnéno názoru (In My Humlbe Opinion = IMHO). Tak jsem to mínilamogh píše:co jako ze mam motor zpet nalakovat do cerne???nebo jenom ze se ti nelibi ze prosvita????
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
jenze to by zas vypadalo osklive v motoru, viz fotky na drivejsich strankachOndras píše:Nelíbí se mi prostě, že prosvítá ta krémová barva krycího plechu předního čela. Černá barva by tam (nebo alespoň na čelní části toho plechu) byla podle mého skromnéno názoru (In My Humlbe Opinion = IMHO). Tak jsem to mínilamogh píše:co jako ze mam motor zpet nalakovat do cerne???nebo jenom ze se ti nelibi ze prosvita????
co je zas IMHO, mluvme cesky.
Touran BMM
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
evik> jj presne to bude ono.
Kajo ty lampicky jsou fakt pekny. jen ten predek by chtel nejaky decent lizatko, aby se trosku priostril.takhle to je moc kulaty a jeste dojem kulatosti pri pohledu zepredu umocnuje to clonitko.
Kajo ty lampicky jsou fakt pekny. jen ten predek by chtel nejaky decent lizatko, aby se trosku priostril.takhle to je moc kulaty a jeste dojem kulatosti pri pohledu zepredu umocnuje to clonitko.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
ty svetla sou bomba a s mracitkama se mi to libi vic...co bych ale jeste udelal, tak bych bud sehnal levy zrcatko taky maly a nebo pravy velky...
tak ten tahokov uz sem tam jednou mel, tak ho tam dam holt i podruhy no 
lizatko chci ale zadny pekny neni
levy maly zrcatko by se mi taky libilo, to jsou ale ztase penize
Touran BMM
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
tak tam dej zpatky to, co si tam mel na zacatkuamogh píše:tak ten tahokov uz sem tam jednou mel, tak ho tam dam holt i podruhy no
to se přece přilaminovalo k tomu nárazníku ne?provocation píše:tak tam dej zpatky to, co si tam mel na zacatkuamogh píše:tak ten tahokov uz sem tam jednou mel, tak ho tam dam holt i podruhy no
zrcátko sehnat to bude asi problém, snad jen někde v anglii a dát tahokov ještě za tu masku? no nevím nevím, počkám si jak to bude vypadat, já jsem pro zamračení teda až na to bude
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd