navigacni cd do baworaka

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
in0
Kontaktovat uživatele:

navigacni cd do baworaka

Příspěvek od in0 »

ahoj, shanim navigacni cedecko do bmw x3. nevim jestli tam funguje vic ruznych programu (v pripade ze jo, tak aby byl dostatecne aktualni a bylo mozno ho nejak aktualzivat). vubec nevim pod cim mam hledat na netu :oops:

poradite? dekuju moc

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Re: navigacni cd do baworaka

Příspěvek od Shr3k »

in0 píše:ahoj, shanim navigacni cedecko do bmw x3. nevim jestli tam funguje vic ruznych programu (v pripade ze jo, tak aby byl dostatecne aktualni a bylo mozno ho nejak aktualzivat). vubec nevim pod cim mam hledat na netu :oops:

poradite? dekuju moc
No nechápu přesně, co si představuješ pod pojmem "funguje vic ruznych programu", ale mám tu na disku image DVD:
BMW DVD 2005-2 BMW Navigationssystem Professional (SA 609, SA 633) pro řadu E60, E61, E63, E64, E87 a E90 - celá Evropa včetně Česka a Slovenska.
Gr33N MoNsT3R

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

jo, i kdyz to bylo dost slozity se bez jakykoliv informaci k tomu dostat tak uz taky vim jak se veci maji a sehnal sem uz 2005-2, ale jenom central europe. mam rozjednanou evropu 2006-1 :?: :D

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

ovsem sem cekal ze budou v tom i ulice a tahle 2005-2 central europe u naseho 24tis mesta ma jen hrubej nahled s jednou silnici :( jsem z toho ovladani jeste takovej tumpachovej.

nejsou jednotlivy cd baliky zemi podrobnejsi nez ta cela evropa?

a mluvi to na tebe shreku anglicky nebo cesky?

co se tyka funkcnosti vic programu, myslel sem jestli se do toho palubniho pocitace od jiny firmy neda neco jako "nainstalovat" jinej mapovej soft. ale asi ne, ze? funguji jen ten NavTech (navteq) road maps

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

in0 píše:ovsem sem cekal ze budou v tom i ulice a tahle 2005-2 central europe u naseho 24tis mesta ma jen hrubej nahled s jednou silnici :( jsem z toho ovladani jeste takovej tumpachovej.

nejsou jednotlivy cd baliky zemi podrobnejsi nez ta cela evropa?

a mluvi to na tebe shreku anglicky nebo cesky?

co se tyka funkcnosti vic programu, myslel sem jestli se do toho palubniho pocitace od jiny firmy neda neco jako "nainstalovat" jinej mapovej soft. ale asi ne, ze? funguji jen ten NavTech (navteq) road maps
Mno já mám úplně jinou navigaci do auta, takže ti to BMW jaksi nenaemuluju. Já jsem psal, že mám image toho DVD.

Baliky zemí podrobnější nejsou, neb je jedná o stále tu samou databázi firmy Navteq. Pořiď si auto, co má navi s mapami TeleAtlas.

"co se tyka funkcnosti vic programu, myslel sem jestli se do toho palubniho pocitace od jiny firmy neda neco jako "nainstalovat" jinej mapovej soft. ale asi ne, ze?" - ano, to je maximální kravina. :D
Gr33N MoNsT3R

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

in0 píše:jo, i kdyz to bylo dost slozity se bez jakykoliv informaci k tomu dostat tak uz taky vim jak se veci maji a sehnal sem uz 2005-2, ale jenom central europe. mam rozjednanou evropu 2006-1 :?: :D
tu bych taky rad do sve X5ky ..... pac ta 2005-2 je dost mizerna - neni na ni ani 1,5 roku stary obchvat olomouce

.... v te navigaci funguji i CD .... mam na CD mapu Polska, ktera jinak neni na zadnem DVD
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Martin IV.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin IV. »

pánové, rád bych to navi CD/dvd pro čr, pokud možno i ostatní, klidně si to odněkud stáhnu, klidně i za nějaký poplatek
- Volkswagen club ČR -

www.vw-club.cz

Martin IV.
Kontaktovat uživatele:

in0 píše:jo, i kdyz to bylo dost slozity se bez jakykoliv informaci k tomu dostat tak uz taky vim jak se veci maji a sehnal sem uz 2005-2, ale jenom central europe. mam rozjednanou evropu 2006-1 :?: :D
a máš ji už? :wink:
- Volkswagen club ČR -

www.vw-club.cz

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Martin IV.: Psal jsem ti přeci PM..., že není problém se dohodnout na ICQ. tomoking už ji má (DVD 2006)...
Gr33N MoNsT3R

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Shr3k píše:Martin IV.: Psal jsem ti přeci PM..., že není problém se dohodnout na ICQ. tomoking už ji má (DVD 2006)...
ano, Upgrade navigace probehla uspesne (jeste jednou diky Shr3ku) .... zabralo to max. 3 minuty i kdyz behem upgrade pise , ze to bude priblizne 6 minut.

Je nutno nastavit 3D pohled jednak v nastaveni navigace ale pred tim rovnez v servisnim menu : je to popsane nize

Burn the disk using a high quality CD-R disk at the lowest possible burning speed using these steps:

1. click on "image burning wizard" then click "browse" and find the folder that you extracted the two files to.

2. click on "bmw v27" (there's only one to choose) and click "open" it.

3. Under Image file information, it should list the two files. Click "Next"

4. If you didn't insert a high quality CD-R earlier, insert it and set the write speed at the slowest one (mine was 4x). Make sure the CD/DVD Recorder is set on the right drive.

5. Click "Start" and it should start burning. Once it reaches 100%, it'll be done and the disc will eject on its own.

- Once the disk is ready, follow these steps

1. Go to your vehicle and turn the ignition switch to the first position. Let the navigation system boot up and get into a normal operating mode.

2. Leaving the system on (never turn the power off during these steps!!), go back and eject the navigation CD from your drive unit.

3. Put in the V27 disk you created into your drive unit. Watch your screen and be patient. It says it will take about 6 minutes to do the upgrade, but it doesn't take that long. When it?s done it will eject the CD automatically.

4. Put your navigation CD back in the drive and make sure everything is working properly.

To activate the Perspective view mode with V27 you need to do the following (thanks to 2Wires for this info):

Go to the main menu and then settings. Press the menu button for about 10 seconds until a new menu appears.

Check "Perspective". Voilβ. Perspective mode is now available.

Visit www.x5world.com and www.m3forum.com!!!
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

tomoking píše:ano, Upgrade navigace probehla uspesne ...
Pravda, na návod jsem se nějak vybodl a spolehnul se plně na tvou vrozenou inteligenci a to, že si to naťukáš do Google. Zdá se, že odhad mě nezklamal... :D

To DVD jsi pálil tedy na DVD-R a jde to?
Gr33N MoNsT3R

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

Shr3k píše:
tomoking píše:ano, Upgrade navigace probehla uspesne ...
Pravda, na návod jsem se nějak vybodl a spolehnul se plně na tvou vrozenou inteligenci a to, že si to naťukáš do Google. Zdá se, že odhad mě nezklamal... :D

To DVD jsi pálil tedy na DVD-R a jde to?
jo musi to byt na DVD-R ... a jede to bez problemu. Jo a z novym firmware mi v CR funguje i TMC !

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

jezisi jezisi, TMC tak to je "must have". tomokaci, prosim muzes mi to nekam hodit? :poklona: shr3k to kdesi zasantrocil a rikal ze ses ted jeho slouha a mluvci :D predem dekuji.

ps: koumal sem nad tim dvd a to nebude asi 2006-1 ne,kdyz je to realease z cervence 05? nebo ano? kazdopadne jak jsem tusil, uz je venku 2006-2 (asi ted od dubna) takze lov nanovo zacina :D

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

in0 píše:jezisi jezisi, TMC tak to je "must have". tomokaci, prosim muzes mi to nekam hodit? :poklona: shr3k to kdesi zasantrocil a rikal ze ses ted jeho slouha a mluvci :D predem dekuji.

ps: koumal sem nad tim dvd a to nebude asi 2006-1 ne,kdyz je to realease z cervence 05? nebo ano? kazdopadne jak jsem tusil, uz je venku 2006-2 (asi ted od dubna) takze lov nanovo zacina :D

viz. SZ

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

vySZovano :) dekuji...

co ta verze, co si o tom myslite o tom navigacnim dvd? neni to spis 2005-2 (ale ta by mela vyjit v tom dubnu a na 2006-1 je konec cervence brzo, ne?)

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

in0 píše:vySZovano :) dekuji...

co ta verze, co si o tom myslite o tom navigacnim dvd? neni to spis 2005-2 (ale ta by mela vyjit v tom dubnu a na 2006-1 je konec cervence brzo, ne?)

je to divne, ze tam neni Polsko, ja mam polsko uz asi pul roku na CD .... to spis bude asi fakt 2/2005

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

no ja to taky nejak nepobiram, ale na strankach navtechu uz je ke koupi 2006-2 (takze doufam ze se o vysledky patrani po nove verzi podelime :?: :D ) a tam pojmenovali zapadni balik? jako EUROPEAN PACKAGE a vychodni balik tam vubec nevidim ke koupi, ale prakticky existuje. (v hrubym popisu se zminujou o 25statech v tom baliku a v podrobnym zas jen to co odpovida obrazku... tak nevim)

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

nenarazili jste uz na novejsi verzi? :?:

nasel jsem tadya tadyodkazy na torrenty, ale nemam poneti jak to stahnout, torrenty nepouzivam a neumim.

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

2006-2 uz ji mam diky .... stejne jako posledne :)

..... zatim tam nevidim moc zmen, pridali tam tusim Vatikan a nejake nepodstatne pyczowiny

IMHO ..... kdo zustane pri 2006-1 tak o nic neprijde :wink:

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

v srpnu ma vychazet 2007-1 tak to jen tak aby ses nenudil (ale nevim jestli by to nemel byt spis realease pro US verzi)

Martin IV.
Kontaktovat uživatele:

sakryš tak nevím co dělám špatně. Vzal jsem image toho navi DVD, nejpomalejší rychlostí jsemto vypálil (DVD-R), vložil do DVD přehrávače v BMW, a ono to chvilku zapřemýšlelo ale furt to psalo "please insert navi disc" aji po 15minutách... tak nevím... Nevíte třeba co dělám špatně?
- Volkswagen club ČR -

www.vw-club.cz

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

a bylo to DVD, na který jsi to vypaloval taky originál BMW nebo to byl nějakej Emtec, Memorex, Sony..........? Tim to bude :lol: :lol: :lol:
Žertuju, dělal bych to stejně. Nevim čím to je, že to zlobí, sice se této "navi-debaty" neúčastním, ale zkusim se zeptat :debata:

Lukáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš »

Shreku: nemáš mapy pro VW? 8)
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... :alien:

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Zdar,právě jsem koupil e 39 2000(před faceliftem) a chybí mi jakejkoli disk do navi,půjde mi tam taky to 2006-1 nebo 2?Pokud jo ,můžete mi poslat SZ co mám udělat proto abych ho měl :D
Jo a když už jsem tady,nejde do tý navi náhodou dát čeština?

matal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal »

Asi to budu brzy taky řešit..
=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW

Martin IV.
Kontaktovat uživatele:

můžu se zeptat, jak se to navigační DVD přepaluje? Klasicky jen na nejmenší rychlsot?
- Volkswagen club ČR -

www.vw-club.cz

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“