The Fast and the Furious: Tokio Drift

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

Jsem na to zvědavej

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Bude to asi zase ptákovina plná nesmyslů jako předchozí díly (já tak nesnášim když tam udělaj něco co by prostě v reálu nešlo), ale stejně na to půjdu do kina. Já hrozně rád jdu do kina na každou hovadinu :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

Ritchma píše:Bude to asi zase ptákovina plná nesmyslů jako předchozí díly (já tak nesnášim když tam udělaj něco co by prostě v reálu nešlo), ale stejně na to půjdu do kina. Já hrozně rád jdu do kina na každou hovadinu :lol:
Jim nedam peníze za kino to si to radši stáhnu,určo to někde bude i kdybych si měl počkat o týden déle 8)

Dejv
Kontaktovat uživatele:

Re: The Fast and the Furious: Tokio Drift

Příspěvek od Dejv »

náhodou dkyž pominu to že v původních dvou dílech bylo 80% filmu pí*** tak se mi líbyli, tak nevidím důvod proč bych nešel na tenhle do kina.... o moc větší ptákovina už to být nemůže... a je fakt že bych tam vina naftu¨uvítal... klidně i toho druhýho nagelovanýho šaška :lol:
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej

Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

MarauderZ28 píše:budou tam i nějaký vyjmečný auta nebo jen komerční sračky ?
podle mě se něco mihlo v ukázce, ale řek bych že to jinak bude komerce
Felda forever

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

FCS píše:
Ritchma píše:Bude to asi zase ptákovina plná nesmyslů jako předchozí díly (já tak nesnášim když tam udělaj něco co by prostě v reálu nešlo), ale stejně na to půjdu do kina. Já hrozně rád jdu do kina na každou hovadinu :lol:
Jim nedam peníze za kino to si to radši stáhnu,určo to někde bude i kdybych si měl počkat o týden déle 8)
Tak já taky na všechno nechodim, když to nebude v kině který mam pod barákem tak na to nepůjdu no :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Motis

Příspěvek od Motis »

Už je to na světě dneska jsem to zhlédnul a co říct je to pohádka ale není to zase nejhorší je tam hodně driftu takže je 8) na co koukat (je to pro fanoušky diftu ale to už je v názvu napsané)
feliCIA

Motis

Příspěvek od Motis »

Jóóó a DIESEL tam hraje tak 20 vteřin :lol:
feliCIA

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

Chevron píše:To bude zase pikacovina jako prvni dva dily :D ...ale stejne na to budou vsichni cumet :lol: :D
No podle mýho názoru dvojka už byla taková slátanina, ale jednička je bezkonkurenční... Řekni mi nějakej jinej lepší film tohohle tématu a možná změním názor...

Jinak tohle video sem viděl poprvý a docela se na to těším... To že tam není Brian mě ani zas tak nesere... Aspoň to snad nebude další "slátanina" ....

LadyCroft
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LadyCroft »

takže včera jsem tenhle dlouho očekávaný kousek shlédla....

abych pravdu řekla tak jsem na to ani nedokoukala protože PODLE MÉHO NÁZORU to bylo celkem o ničem...maximálně pěkný některý auta -přelomenej Viper, nová celica, ten týpek jezdí se solidním Lancerem 9....pak jsem byla unavená a v 3/4 filmu jsem to stopla páč mi to za to nestálo :(

takže kdo je velký příznivce driftů tak toho to asi potěší, komu drifty zas tak moc neříkaj tak bude mít asi stejný názor...nevím, mrkněte a posuďte :)
HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206 :)

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

Kámoš to prej včera viděl... Prej že od toho čekal víc ale není to špatný... Jenže na to ještě nejsou titulky a on neumí anglicky ani slovo :-)

LadyCroft
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LadyCroft »

my je museli taky stahovat odněkud z netu :twisted:

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

LadyCroft píše:my je museli taky stahovat odněkud z netu :twisted:
a nevíš kde jsi je našla?? :D

LadyCroft
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LadyCroft »

Entony20 píše:
mmnt zeptam se ti

tak ty titulky byli u toho -ale jsou prej celkem nahouby. to co hledal na netu byly lepší titulky, ale teď mi říká že prej je tam nenašel. Tak nic, myslela jsem že je má právě z netu. :roll:

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

LadyCroft píše:
Entony20 píše:
mmnt zeptam se ti

tak ty titulky byli u toho -ale jsou prej celkem nahouby. to co hledal na netu byly lepší titulky, ale teď mi říká že prej je tam nenašel. Tak nic, myslela jsem že je má právě z netu. :roll:
Škoda... ale i tak díky... :wink:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Entony20 píše:
www.titulky.com Minimalne na telesync od maVen. Imho se na to zatim neda koukat. Takze jeste chvili seckej ;)
Live4Ride Syndicate

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

Sly píše:
Entony20 píše:
www.titulky.com Minimalne na telesync od maVen. Imho se na to zatim neda koukat. Takze jeste chvili seckej ;)
Já si klidně počkám... No nadruhou stranu stejně plánujeme hramodnou výpravu do kina (Zlín)... takže to ani dříve vidět nechci... :?:

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

suprovej film dneska ho mám první den doma sice tak mám 95% filmu z titulkama něco tam není ale fakt super film.

řekl bych auta super
drifty super
některé veci dost nerealné
jinak na konci je vin desel takže super
a příběch taky super

ale jedničká byla nejlepší pak trojka a pak dvojka.

no jdu se na to podívat znova:)

GReddy

Příspěvek od GReddy »

ja sem ted byl na celica foru a tohle presne z vas z nekterych dela uplny magory vymasteny :D film rychle a zbesile :D

Zaslal: st 05.07.2006, 11:33 Předmět: Výfuk a zvuk!!

--------------------------------------------------------------------------------

Čaudy Toyotáři, chtěl sem se vás poptat na něco ohledně výfukové soustavy. Chtěl bych si pořídit kompletně nový výfuk a aby měl nějakej zvuk!! Nejradši bych byl, aby moje Celica(6. gen., 1.8i, 85kw), měla zvuk podobnej, jako měla Toyota Supra ve filmu RYCHLE A ZBĚSILE 1...takovej ten jemnej zvouček, ze kterýho se při vyšších otáčkách stala besite...Poraďte prosím....díky a čus!!

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

GReddy píše:ja sem ted byl na celica foru a tohle presne z vas z nekterych dela uplny magory vymasteny :D film rychle a zbesile :D
No když jsi byl na celica foru, tak to musí být pravda :lol: :lol: :lol:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Entony20 píše:
GReddy píše:ja sem ted byl na celica foru a tohle presne z vas z nekterych dela uplny magory vymasteny :D film rychle a zbesile :D
tak se podivej kazdej druhej hnup chce mit neco co je absolutne neproveditelny i kdyby to mel vymackat ze skodovky proste jen aby mel to co ve filmu.daj si na auto samolepky...ted po tokyo driftu budou mit skodovkari zne kdyz maj zadni nahon.proste u me je tohle chovani tezkej kretenismus :D.....

jako tuhle se tady nekdo ptal jestli nema nekdo houkacku do vyfuku aby mu to pri pridani plynu znelo jako blow off :D

Entony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Entony »

GReddy píše:
Entony20 píše:
tak se podivej kazdej druhej hnup chce mit neco co je absolutne neproveditelny i kdyby to mel vymackat ze skodovky proste jen aby mel to co ve filmu.daj si na auto samolepky...ted po tokyo driftu budou mit skodovkari zne kdyz maj zadni nahon.proste u me je tohle chovani tezkej kretenismus :D.....

jako tuhle se tady nekdo ptal jestli nema nekdo houkacku do vyfuku aby mu to pri pridani plynu znelo jako blow off :D
Já neříkám že se nenajdou i tací... Ale zas bych to nebral tak vážně... když to chtěj, tak ať to maj... Jejich blbost...

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Entony20 píše:
GReddy píše:
Entony20 píše: No když jsi byl na celica foru, tak to musí být pravda :lol: :lol: :lol:

Já neříkám že se nenajdou i tací... Ale zas bych to nebral tak vážně... když to chtěj, tak ať to maj... Jejich blbost...

neboj ja to neberu vazne jen ze mi to prijde tak strasne absurdni to con ektery pisou :D ze si nepripadaj blbe :D....

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

Už sem to viděl asi třikrát mají tam pár chyb ale né moc... je to určitě lepší jak dvojka...

biker

Příspěvek od biker »

:? ste se zblaznili dyt je to hrozna..................... :cry:
ja se na to tesil
z jezdeni tam neni moc na to zlata 1cka tam byly furt auta)sice na ...) me ty jejich duchaplny pribehy nezajimaj, driftovani taky nic moc :? na to jakej to muselo mit rozpocet :lol: :lol: :lol:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

biker píše::? ste se zblaznili dyt je to hrozna..................... :cry:
ja se na to tesil
z jezdeni tam neni moc na to zlata 1cka tam byly furt auta)sice na ...) me ty jejich duchaplny pribehy nezajimaj, driftovani taky nic moc :? na to jakej to muselo mit rozpocet :lol: :lol: :lol:

presne taky me to moc nechytlo az na naky momentky...jako zacatek a zaujalo me prestavovani mustanga i kdyz to byla prasarna :D...ale jinak honicky nic moc mi teda prislo..nechytlo me to :(

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

no koncu myslím že na drift je lepší o hodně 350Z než starej mustang z motorem nevím co to bylo něco jako nisan 200sx nebo jestly to byla silvia nevím,to bylo jediný auto který jsem nepoznal z toho filmu.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

nj to me trosku dostalo do kolen do tak krasnyho auta dat motor ze skylina znelo to fakt hrozne v ty kastli :D..neprirozene..

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

mc-otka píše:no koncu myslím že na drift je lepší o hodně 350Z než starej mustang z motorem nevím co to bylo něco jako nisan 200sx nebo jestly to byla silvia nevím,to bylo jediný auto který jsem nepoznal z toho filmu.
RB26DET ze skáje :lol: (Teda tam ho vyndali z S15 :D )
Naposledy upravil(a) jim.vw dne 06 črc 2006 11:36, celkem upraveno 1 x.
.slow Obrázek
head&shoulders power...

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

jim.vw píše:
mc-otka píše:no koncu myslím že na drift je lepší o hodně 350Z než starej mustang z motorem nevím co to bylo něco jako nisan 200sx nebo jestly to byla silvia nevím,to bylo jediný auto který jsem nepoznal z toho filmu.
RB26DET ze skáje :lol: (Teda tam ho vyndali z S14 :D )

díky jsu zas chytřejší 8)

Odpovědět

Zpět na „Video“