The Fast and the Furious: Tokio Drift
Moderátor: Jardafox
Jim nedam peníze za kino to si to radši stáhnu,určo to někde bude i kdybych si měl počkat o týden déleRitchma píše:Bude to asi zase ptákovina plná nesmyslů jako předchozí díly (já tak nesnášim když tam udělaj něco co by prostě v reálu nešlo), ale stejně na to půjdu do kina. Já hrozně rád jdu do kina na každou hovadinu

Re: The Fast and the Furious: Tokio Drift
náhodou dkyž pominu to že v původních dvou dílech bylo 80% filmu pí*** tak se mi líbyli, tak nevidím důvod proč bych nešel na tenhle do kina.... o moc větší ptákovina už to být nemůže... a je fakt že bych tam vina naftu¨uvítal... klidně i toho druhýho nagelovanýho šaška 

.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
podle mě se něco mihlo v ukázce, ale řek bych že to jinak bude komerceMarauderZ28 píše:budou tam i nějaký vyjmečný auta nebo jen komerční sračky ?
Felda forever
Tak já taky na všechno nechodim, když to nebude v kině který mam pod barákem tak na to nepůjdu noFCS píše:Jim nedam peníze za kino to si to radši stáhnu,určo to někde bude i kdybych si měl počkat o týden déleRitchma píše:Bude to asi zase ptákovina plná nesmyslů jako předchozí díly (já tak nesnášim když tam udělaj něco co by prostě v reálu nešlo), ale stejně na to půjdu do kina. Já hrozně rád jdu do kina na každou hovadinu

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
No podle mýho názoru dvojka už byla taková slátanina, ale jednička je bezkonkurenční... Řekni mi nějakej jinej lepší film tohohle tématu a možná změním názor...Chevron píše:To bude zase pikacovina jako prvni dva dily...ale stejne na to budou vsichni cumet
![]()
Jinak tohle video sem viděl poprvý a docela se na to těším... To že tam není Brian mě ani zas tak nesere... Aspoň to snad nebude další "slátanina" ....
takže včera jsem tenhle dlouho očekávaný kousek shlédla....
abych pravdu řekla tak jsem na to ani nedokoukala protože PODLE MÉHO NÁZORU to bylo celkem o ničem...maximálně pěkný některý auta -přelomenej Viper, nová celica, ten týpek jezdí se solidním Lancerem 9....pak jsem byla unavená a v 3/4 filmu jsem to stopla páč mi to za to nestálo
takže kdo je velký příznivce driftů tak toho to asi potěší, komu drifty zas tak moc neříkaj tak bude mít asi stejný názor...nevím, mrkněte a posuďte
abych pravdu řekla tak jsem na to ani nedokoukala protože PODLE MÉHO NÁZORU to bylo celkem o ničem...maximálně pěkný některý auta -přelomenej Viper, nová celica, ten týpek jezdí se solidním Lancerem 9....pak jsem byla unavená a v 3/4 filmu jsem to stopla páč mi to za to nestálo

takže kdo je velký příznivce driftů tak toho to asi potěší, komu drifty zas tak moc neříkaj tak bude mít asi stejný názor...nevím, mrkněte a posuďte

HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206
nová kára-peugeot 206

Kámoš to prej včera viděl... Prej že od toho čekal víc ale není to špatný... Jenže na to ještě nejsou titulky a on neumí anglicky ani slovo 

mmnt zeptam se tiEntony20 píše:a nevíš kde jsi je našla??LadyCroft píše:my je museli taky stahovat odněkud z netu
tak ty titulky byli u toho -ale jsou prej celkem nahouby. to co hledal na netu byly lepší titulky, ale teď mi říká že prej je tam nenašel. Tak nic, myslela jsem že je má právě z netu.

HONDA CIVIC 4.GEN 1991 - PRODÁM PAPÍRY,JAKÉKOLIV ND ...
nová kára-peugeot 206
nová kára-peugeot 206

Škoda... ale i tak díky...LadyCroft píše:mmnt zeptam se tiEntony20 píše:a nevíš kde jsi je našla??LadyCroft píše:my je museli taky stahovat odněkud z netu
tak ty titulky byli u toho -ale jsou prej celkem nahouby. to co hledal na netu byly lepší titulky, ale teď mi říká že prej je tam nenašel. Tak nic, myslela jsem že je má právě z netu.

www.titulky.com Minimalne na telesync od maVen. Imho se na to zatim neda koukat. Takze jeste chvili seckejEntony20 píše:a nevíš kde jsi je našla??LadyCroft píše:my je museli taky stahovat odněkud z netu

Live4Ride Syndicate
Já si klidně počkám... No nadruhou stranu stejně plánujeme hramodnou výpravu do kina (Zlín)... takže to ani dříve vidět nechci...Sly píše:www.titulky.com Minimalne na telesync od maVen. Imho se na to zatim neda koukat. Takze jeste chvili seckejEntony20 píše:a nevíš kde jsi je našla??LadyCroft píše:my je museli taky stahovat odněkud z netu

suprovej film dneska ho mám první den doma sice tak mám 95% filmu z titulkama něco tam není ale fakt super film.
řekl bych auta super
drifty super
některé veci dost nerealné
jinak na konci je vin desel takže super
a příběch taky super
ale jedničká byla nejlepší pak trojka a pak dvojka.
no jdu se na to podívat znova:)
řekl bych auta super
drifty super
některé veci dost nerealné
jinak na konci je vin desel takže super
a příběch taky super
ale jedničká byla nejlepší pak trojka a pak dvojka.
no jdu se na to podívat znova:)
ja sem ted byl na celica foru a tohle presne z vas z nekterych dela uplny magory vymasteny
film rychle a zbesile 
Zaslal: st 05.07.2006, 11:33 Předmět: Výfuk a zvuk!!
--------------------------------------------------------------------------------
Čaudy Toyotáři, chtěl sem se vás poptat na něco ohledně výfukové soustavy. Chtěl bych si pořídit kompletně nový výfuk a aby měl nějakej zvuk!! Nejradši bych byl, aby moje Celica(6. gen., 1.8i, 85kw), měla zvuk podobnej, jako měla Toyota Supra ve filmu RYCHLE A ZBĚSILE 1...takovej ten jemnej zvouček, ze kterýho se při vyšších otáčkách stala besite...Poraďte prosím....díky a čus!!

Zaslal: st 05.07.2006, 11:33 Předmět: Výfuk a zvuk!!
--------------------------------------------------------------------------------
Čaudy Toyotáři, chtěl sem se vás poptat na něco ohledně výfukové soustavy. Chtěl bych si pořídit kompletně nový výfuk a aby měl nějakej zvuk!! Nejradši bych byl, aby moje Celica(6. gen., 1.8i, 85kw), měla zvuk podobnej, jako měla Toyota Supra ve filmu RYCHLE A ZBĚSILE 1...takovej ten jemnej zvouček, ze kterýho se při vyšších otáčkách stala besite...Poraďte prosím....díky a čus!!
tak se podivej kazdej druhej hnup chce mit neco co je absolutne neproveditelny i kdyby to mel vymackat ze skodovky proste jen aby mel to co ve filmu.daj si na auto samolepky...ted po tokyo driftu budou mit skodovkari zne kdyz maj zadni nahon.proste u me je tohle chovani tezkej kretenismusEntony20 píše:No když jsi byl na celica foru, tak to musí být pravdaGReddy píše:ja sem ted byl na celica foru a tohle presne z vas z nekterych dela uplny magory vymastenyfilm rychle a zbesile
![]()
![]()

jako tuhle se tady nekdo ptal jestli nema nekdo houkacku do vyfuku aby mu to pri pridani plynu znelo jako blow off

Já neříkám že se nenajdou i tací... Ale zas bych to nebral tak vážně... když to chtěj, tak ať to maj... Jejich blbost...GReddy píše:tak se podivej kazdej druhej hnup chce mit neco co je absolutne neproveditelny i kdyby to mel vymackat ze skodovky proste jen aby mel to co ve filmu.daj si na auto samolepky...ted po tokyo driftu budou mit skodovkari zne kdyz maj zadni nahon.proste u me je tohle chovani tezkej kretenismusEntony20 píše:No když jsi byl na celica foru, tak to musí být pravdaGReddy píše:ja sem ted byl na celica foru a tohle presne z vas z nekterych dela uplny magory vymastenyfilm rychle a zbesile
![]()
![]()
.....
jako tuhle se tady nekdo ptal jestli nema nekdo houkacku do vyfuku aby mu to pri pridani plynu znelo jako blow off
Entony20 píše:Já neříkám že se nenajdou i tací... Ale zas bych to nebral tak vážně... když to chtěj, tak ať to maj... Jejich blbost...GReddy píše:tak se podivej kazdej druhej hnup chce mit neco co je absolutne neproveditelny i kdyby to mel vymackat ze skodovky proste jen aby mel to co ve filmu.daj si na auto samolepky...ted po tokyo driftu budou mit skodovkari zne kdyz maj zadni nahon.proste u me je tohle chovani tezkej kretenismusEntony20 píše: No když jsi byl na celica foru, tak to musí být pravda![]()
![]()
.....
neboj ja to neberu vazne jen ze mi to prijde tak strasne absurdni to con ektery pisou

biker píše:ste se zblaznili dyt je to hrozna.....................
![]()
ja se na to tesil
z jezdeni tam neni moc na to zlata 1cka tam byly furt auta)sice na ...) me ty jejich duchaplny pribehy nezajimaj, driftovani taky nic mocna to jakej to muselo mit rozpocet
![]()
![]()
presne taky me to moc nechytlo az na naky momentky...jako zacatek a zaujalo me prestavovani mustanga i kdyz to byla prasarna

no koncu myslím že na drift je lepší o hodně 350Z než starej mustang z motorem nevím co to bylo něco jako nisan 200sx nebo jestly to byla silvia nevím,to bylo jediný auto který jsem nepoznal z toho filmu.
RB26DET ze skájemc-otka píše:no koncu myslím že na drift je lepší o hodně 350Z než starej mustang z motorem nevím co to bylo něco jako nisan 200sx nebo jestly to byla silvia nevím,to bylo jediný auto který jsem nepoznal z toho filmu.

Naposledy upravil(a) jim.vw dne 06 črc 2006 11:36, celkem upraveno 1 x.
jim.vw píše:RB26DET ze skájemc-otka píše:no koncu myslím že na drift je lepší o hodně 350Z než starej mustang z motorem nevím co to bylo něco jako nisan 200sx nebo jestly to byla silvia nevím,to bylo jediný auto který jsem nepoznal z toho filmu.(Teda tam ho vyndali z S14
)
díky jsu zas chytřejší