Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

povinný je odstupňovaný jenom do objemu 1,9, pak už to je fuk ne? mam ten pocit tedaPJ píše:Kuva ale kdo by platil to povinny
Ještě je hranice 2,5l ale to bylo JOKE proto ten smajlryan69 píše:povinný je odstupňovaný jenom do objemu 1,9, pak už to je fuk ne? mam ten pocit tedaPJ píše:Kuva ale kdo by platil to povinny
mno jasnyPJ píše:Ještě je hranice 2,5l ale to bylo JOKE proto ten smajlryan69 píše:povinný je odstupňovaný jenom do objemu 1,9, pak už to je fuk ne? mam ten pocit tedaPJ píše:Kuva ale kdo by platil to povinny
PJ píše:toitoi: jenom jestli to neni třebo to emerický zančení obsahu
Tady v Moste jezdi cerna C6 a proti predchozi C5 vypada jak miminko...Tommy-cupra píše:ve stredu jsem videl zlutou novou corvettu zo6 na budejovicky,malem jsem narazil do lampy jak jsem mel hlavu otocenou
Corvette je SS ne Muscle proto by měla vypadat prťavěZemi píše:Tady v Moste jezdi cerna C6 a proti predchozi C5 vypada jak miminko...Tommy-cupra píše:ve stredu jsem videl zlutou novou corvettu zo6 na budejovicky,malem jsem narazil do lampy jak jsem mel hlavu otocenou
no tak třeba můžeme třeba pokročit v soubojiMarauderZ28 píše:to není žádný VT, ale ručně kreslenej obrázek v PC - nevím co je na něm trapnýho, jinak ano 7,0 + komresor, žádný turbo ! je docela zajímavý že má 600 HP kolik továrních a přeplňovanej má tento výkon ??? Neporovnávejte nějaký garážový ladiče, ale výrobní linky ...
Nismo R34 Z-tune (omezena edice, ale seriovka defakto). 2.6l T s 500HP, ale to tady nebudeme rozmazavat.MarauderZ28 píše:to není žádný VT, ale ručně kreslenej obrázek v PC - nevím co je na něm trapnýho, jinak ano 7,0 + komresor, žádný turbo ! je docela zajímavý že má 600 HP kolik továrních a přeplňovanej má tento výkon ??? Neporovnávejte nějaký garážový ladiče, ale výrobní linky ...
presne tak nevyuzitej objem...Zemi píše:Nismo R34 Z-tune (omezena edice, ale seriovka defakto). 2.6l T s 500HP, ale to tady nebudeme rozmazavat.MarauderZ28 píše:to není žádný VT, ale ručně kreslenej obrázek v PC - nevím co je na něm trapnýho, jinak ano 7,0 + komresor, žádný turbo ! je docela zajímavý že má 600 HP kolik továrních a přeplňovanej má tento výkon ??? Neporovnávejte nějaký garážový ladiče, ale výrobní linky ...Bych tady mohl jmenovat dal... Proste je to malo...