Projekt Škoda Fabia - tuning

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

mc-otka

Projekt Škoda Fabia - tuning

Příspěvek od mc-otka »

jej další axon :?:

http://tuningscene.cz/pictures_srazy/Vy" onclick="window.open(this.href);return false; ... G_4365.jpg

http://tuningscene.cz/pictures_srazy/Vy" onclick="window.open(this.href);return false; ... G_4366.jpg

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

ta už byla na renocaru, no jinak jako je to kopie a ta zelená je rozhodně hezčí, ale tahle ta má suprovej lak, ale kazí to ty kola podle mně
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

mc-otka

Re: fabia

Příspěvek od mc-otka »

jo jsou moc obyč ale kdyby se vyleštily nebo tak něco tak budou luxus ještě ta žlutá fabie je dost podobná co byla ve vyškově ta je odnás z mněsta :)

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

a na fotkách z kopřivnice jsem si všiml nějaký černý co měla předek axon ale zadek nevím, tam myslím fotka zezadu nebyla
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

no všechny jsou skoro stejný akorákt jinej lak a kolesa":)
fabie z kinder vajíčka :)

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

tak ta žlutá se mně teda nelíbí vůbec :(

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Co jsem viděl z fotek tak v kopru byly dvě axon fabky (bílá a černá) :D
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

ale tahle se mi libi :) ale aspon 150ps jinak nic moc :D

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Sice je Axon už dost okoukanej ale je to fakt pěkný 8)

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Laconi píše:Sice je Axon už dost okoukanej ale je to fakt pěkný 8)
Jj ten design axonu se mi na fabči líbí 8)
Subaru Impreza GT

audinar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od audinar »

me se nelibi moc divne vipada
mam audi a4 1,6l quattro v lehkym tuningu: narazniky, prahy, kridlo, vetrani na kapote, chromovy zrcatka, clonitko AUDI, cerny okna, tocici kola, a upravy motoru na 145koni + predelani pohonu

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

audinar píše:me se nelibi moc divne vipada
malo extremní, nemá všeljaké difuzory a nemá hliníkové křídlo co :lol:
Subaru Impreza GT

audinar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od audinar »

ne to ne
mam audi a4 1,6l quattro v lehkym tuningu: narazniky, prahy, kridlo, vetrani na kapote, chromovy zrcatka, clonitko AUDI, cerny okna, tocici kola, a upravy motoru na 145koni + predelani pohonu

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Akorát mi přijde zbytečný kopírovat furt ten samej styl....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

instantní polévk...ehm tuning

amogh

Příspěvek od amogh »

axon zas no, co vic rict :-( radeji mlcim pce zas do me nekdo pojede

takze je to sice hezky, ale bohuzel naprosto neoriginalni
Touran BMM

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:lol: tyhle spoilery ted dávaj do kinder vajíček ne :lol:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Když nebudu koukat na to že je to zase jenom axon tak se mi líbí docela dost, víc než ta zelená
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Paja.jede
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja.jede »

Hele, je sice hezký, že řikáte "zase axon", ale kolik je na trhu pěknejch nárazníků na fábku kterej by měl čistej a mohutnej vzhled jako axon
(muj názor)

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

milosh píše:ale tahle se mi libi :) ale aspon 150ps jinak nic moc :D
:smich: mildo na to se tu nehraje :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

amogh píše:axon zas no, co vic rict :-( radeji mlcim pce zas do me nekdo pojede

:smich: :smich2: tomu se už nejde jinak než smát
a riegger na golfu ti nevadil... čím to? :?:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Tak to mě by bylo zase úplně jedno. Když se to líbí mě, tak si to na auto dám a tim to hasne 8)
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

amogh

Příspěvek od amogh »

@paja - rekl bych ze jeste elis a mozna predevsim elis

a ted odpovim i zaroven na toho riegera. neco jinyho je decentni prevlek, ci lizatko drzici linie vozu (a na to je prave rieger machr) a neco jinyho je kompletni kit narazniku a prahu s extremnejsimi rozmery

proste axon kit povazuju za natolik vyraznej ze bych si ho na fabku nikdy nedal i kdyz se mi taky libi (ale proste jedinej kde ho beru je axon fabka) ostatni je kopie

rieger je jina kapitola (samo vyrabi i komplet narazniky) takze jime, to ze kdybych mel golfa a prdnu si na nej lizo od riegera, ktery je decentni to me opravdu neurazi, ale taky s tim nebudu delat zadny hogo fogo na srazech, tedy pokud by ten golf nebyl jinak komplet udelanej (a tim komplet udelanej nemyslim plasty)

proste neco jinyho je "styling" kde koupim komplet kit, narvu ho tam polejt barvou a koupit kola, nekteri i pruziny, malokdo podvozek .... dokonce ani slavna zelena fabka nema podvozek ale pouze 60ky pruziny na seriovych tlumicich !!! a neco jinyho je udelat auti decentne, dat peknej lak, super podvozek, co nejvic snizit , pekny kola, precalounit interier a linie jinak seriovych narazniku podtrhnout pouze nakym decentnim plastikem (typu rieger) takovyto decentni plastik opravdu muze bejt z masivni produkce

nikdy sem nerek ze je zelena ci oranzova hnusna, obe jsou to pekny fabky ale to ej vsechno, proc ziskavaji pohary nevim ale asi proto ze jak tuningem tak stylingem 80% nasi popolace vidi narazniky a spoilery

ale pochop ze axon kit diky sve extremnosti dela rekneme 70% stylingovych zmen toho auta zvenci (tzn dalsi auta s axonem jsou minimalne ze 70% zvenku stejna)ale lizo od riegera , ci nejaky prevlek decentnich tvaru tak 15%, tzn auta co maj toho riegera jsou si diky nemu podobni tak na 15%

je to uz jasny nebo se mi bude stale nekdo vysmivat jime???
Naposledy upravil(a) amogh dne 03 kvě 2006 07:41, celkem upraveno 1 x.
Touran BMM

amogh

Příspěvek od amogh »

Jim píše:

:smich: :smich2: tomu se už nejde jinak než smát
a riegger na golfu ti nevadil... čím to? :?:
mirni se jo

kdyz nerozumis tomu jak to je mysleno, a to tahle tvoje reakce naprosto dokazuje
Touran BMM

SkejT

Příspěvek od SkejT »

urcite je to pekny,me se to osobne libi.Ale na druhou stranu je to tak,jak se to tady pise.Kdyz se nekomu neco libi,tak predelaval bych auto,tak bych si to udelal tak jak se me to libi.Ale zase na druhou stranu kdyz bych to delal,tak bych se snazil aspon nejak odlisit a nejak se na tom projevit at je pri prvnim pohledu na auto je jasny,ze je tam neco,co ten vedle se stejnym autem nema.A podle me o tom to je,kdyz nekdo vi,ze jenom na tvem aute je neco,co na dalsich nemuzes videt.

amogh

Příspěvek od amogh »

Ritchma píše:Když nebudu koukat na to že je to zase jenom axon tak se mi líbí docela dost, víc než ta zelená
tak ta zelena ma navrch tim ze ma aspon kompletne predelanej interier (a to s velmi solidnim zpracovanim-bohuzel v silene barevne kombinaci), pak brzdama a v neposledni rade zvladnutejsi kapotou a lepsi volbou kol

barva se mi taky vic libi oranzova (ale to je subjektivni) takze o to se tu nebudu hadat :D
Touran BMM

SkejT

Příspěvek od SkejT »

SkejT píše:urcite je to pekny,me se to osobne libi.Ale na druhou stranu je to tak,jak se to tady pise.Kdyz se nekomu neco libi,tak predelaval bych auto,tak bych si to udelal tak jak se me to libi.Ale zase na druhou stranu kdyz bych to delal,tak bych se snazil aspon nejak odlisit a nejak se na tom projevit at je pri prvnim pohledu na auto je jasny,ze je tam neco,co ten vedle se stejnym autem nema.A podle me o tom to je,kdyz nekdo vi,ze jenom na tvem aute je neco,co na dalsich nemuzes videt.
------> Treba trojplosnikove ALU kridlo :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

amogh píše:
Ritchma píše:Když nebudu koukat na to že je to zase jenom axon tak se mi líbí docela dost, víc než ta zelená
tak ta zelena ma navrch tim ze ma aspon kompletne predelanej interier (a to s velmi solidnim zpracovanim-bohuzel v silene barevne kombinaci), pak brzdama a v neposledni rade zvladnutejsi kapotou a lepsi volbou kol

barva se mi taky vic libi oranzova (ale to je subjektivni) takze o to se tu nebudu hadat :D
No ta barva se mi líbí víc, ty kola co má ta zelená se mi hrozně nelíbí takže tyhle snesu líp i když taky to neni ono. Interiér sem od tý oranžový neviděl, ale viděl sem ten tý zelený a nelíbí se mi ta barevná kombinace a navíc červnej interiér v zelenym autě mě nějak nenadchnul. Na brzdy taky nevidim a nějak si nevzopomínám na kapotu tý zelený ale ta na oranž se mi na fotkách líbí, nevim jak je to provedený v reálu.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“